reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ilka 93 będziemy oszczędne :D przynajmniej nie będę koleżanek upijać bo to ja miałam zawsze najmocniejszą głowę :)

aga_k_m nie mów że nie piłaś orzechówki! to jest pyszne samo, bez niczego :D widzę że 8-10.07 jest oblegany :D wszystkie miałyśmy okres razem! :D

AAggAA88 temat byłby niezły, gin z tonikiem! <3

Chybra gratuluję zamknięcia kredytu :p

reklama
Witaj Kasiu [emoji3].
I ja z Om mam termin na 8.07 [emoji6]

Nie dziwię się, że Ci nerwy puściły. Kurcze... Ja pewnie, gdybym usłyszała tekst o rączce do walka, to odjechalabym w 3 sekundy i wyłączyła telefon [emoji6]. Dałabym sobie kilka godzin na ochloniecie.
FACECI...

Matko, ja takich wynalazków nie znam - a brzmia ciekawie [emoji3]

O zesz! Dopieszczony [emoji3]

Temat - bomba!

Współczuję problemów zębowych (5 to sporo.. Rozumiem, ze to tylko jakieś małe ubytki?)
Nieeeeee Agaaa! Ja nie mam tyle do robienia!!! Mam jeden max 2. Tak tylko po wypowiedziach dziewczyn zażartowalam przez łzy! [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, jeszcze ja! Mimo, że termin na 1 sierpnia, to cesarka najpóźniej w 37 tygodniu czyli między 10, a 16 lipca :p - najpóźniej ;-)

jestem już po wizycie :) z maleństwem wszytko ok , waży ok 200g wiec jak na prawie 18 tydzień wszytko w normie :):):)
a dalej ....dzieciątko pozawijało nożki na brzuch ....i lekarz próbował określi płeć...na początku obstawiał chłopaka....ale w końcu nie mógł się zdecydować i powiedział że nie jest pewny.
no to czekam kolejne 4 tygodnie. Wtedy bedą już badania połówkowe ...więc może wtedy.

Poza tym jedna rzecz łączy moje dzieci. W pierwszej ciąży lekarz też ok 19-20 tygodnia stwierdził, że na 90 % chłopak. ( W 16 tym tygodniu zasugerował płeć żenśką). Badania prenatalne robiłam u innego lekarza i tydzien ponzije już miałam pwność że jednak będzie dziewczynka.
Idąc na kolejną wizytę ( bogatsza w pewną wiedzę) - mój lekarz prowadzaćy pyta czy określił już płeć. ..no więc odrzekałam ze na 90% ma być synek :) I chwile robił to usg ...i w końcu nawet nie popatrzył na mnie ...tylko sciszył glos ...i powiedział 'chłopaka z tego nie będzie" ;)

Ciekawe czy historia i tym razem się powtórzy :) (chyba bym chciała..nadzieje nadal została )

Pumelova - orzechowke znam, nawet nastawiłam swoją własną (na przełomie czerwca /lipca 2016) [emoji1][emoji1][emoji1].
Ale nie znam mixow z mlekiem i miodem.

Jenny - gratuluję udanej wizyty [emoji3]. A co do płci.. to cierpliwości [emoji6]. Najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa i mega aktywna [emoji5]

Aaggaa - nie strasz więcej [emoji14]

Czyżby orzechówka z mlekiem? U nas na studiach się na to "Monte" mówiło :D fajne choć ja jestem absolutnym fanem figówki z albo sokiem pomarańczowym albo wodą smakową pomarańczową (druga wersja super do uniknięcia kaca jeżeli się planuje większą libacje) :D
ooo tak! mmmm... Monte :) ale moim faworytem jest mohito :) teraz czasem robie sobie bezalkoholowe :)

Jenny gratulacje!

U dentystki poszło gładko i przyjemnie. Na spuchnięte dziąsło powiedziała tylko, że w ciąży może się tak dziać i kazała mi płukać Eludrilem, w aptece okazało się, że nie można tego w ciąży :/ Zrobiła mi jednego zęba i został jeszcze jeden. Na szczęście malutkie ubytki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia3004 super :D zawsze chciałam miec urodziny w wakacje bo u mnie sie przynosilo cukierki do szkoły a ja miałam pierwsza we wrześniu i zawsze siara byla :p

Jenny super ze wszystko dobrze :) ja tez jeszcze nie wiem co mnie tam kopie :D

Do góry