A to u mnie co rusz coś nowego-był etap krwawienia z cewki, rota i przeziębienie, także co rusz coś nowegoTez sie nad tym samym zastanawiam Aim u mnie cały czas to samo grzybek. Teraz biorę jakies robione globulki. Syf straszny pół dnia ze mnie wylatuje. Ale w powiewie nic sie nie wyhodowalo
reklama
Melduje się,
Kurcze... Czytam Ewcia o tych Twoich przebojach z Teściowa/Tesciach, i..zaczynam wierzyć, że moi nie są aż tacy najgorsi.
Wczoraj nawet T zrobiła obiad pode mnie i J (odebrała J ze szkoły, a jak przyjechałam ja odebrać, to tylko poprosiła bym dokończyła surowke z marchewki - także nie wypadało powiedzieć "do widzenia" [emoji6]. Dla mnie obiadek u Teściów to.. Coś co się zdarzyło może z 10 razy na 16 lat (w tym 13 lat od ślubu). Nie liczę świąt)
Aim - w Twojej pracy aż się roi od czynników, które mogą Ci zaszkodzić. Ilu ludzi w szpitalu tyle różnych zagrożeń, a do tego jeszcze dochodzą osobiste predyspozycje [emoji6].
To jak praca w szkole czy przedszkolu. Współczuję.
Mam nadzieję, że wraz z ociepleniem odpadnie Ci większość zagrożeń.
A z grzybkiem... Zabezpieczaj die przed nim wszelkimi możliwymi sposobami [emoji5]
Kasiulka - boże... Co za cuda Ci przepisali?
Jak wypadła wczorajsza gala?
Kurcze... Czytam Ewcia o tych Twoich przebojach z Teściowa/Tesciach, i..zaczynam wierzyć, że moi nie są aż tacy najgorsi.
Wczoraj nawet T zrobiła obiad pode mnie i J (odebrała J ze szkoły, a jak przyjechałam ja odebrać, to tylko poprosiła bym dokończyła surowke z marchewki - także nie wypadało powiedzieć "do widzenia" [emoji6]. Dla mnie obiadek u Teściów to.. Coś co się zdarzyło może z 10 razy na 16 lat (w tym 13 lat od ślubu). Nie liczę świąt)
Aim - w Twojej pracy aż się roi od czynników, które mogą Ci zaszkodzić. Ilu ludzi w szpitalu tyle różnych zagrożeń, a do tego jeszcze dochodzą osobiste predyspozycje [emoji6].
To jak praca w szkole czy przedszkolu. Współczuję.
Mam nadzieję, że wraz z ociepleniem odpadnie Ci większość zagrożeń.
A z grzybkiem... Zabezpieczaj die przed nim wszelkimi możliwymi sposobami [emoji5]
Kasiulka - boże... Co za cuda Ci przepisali?
Jak wypadła wczorajsza gala?
Ostatnia edycja:
Tak naprawdę to z tego tylko rota jest że szpitala cewka to samo z siebie pech się zrobił, a przeziębienie złapałam w weekend. Grzybka na szczęście nigdy nie miałam i może nie będę mieć jednak no cóż, no takie uroki ciąży po prostuAim - w Twojej pracy aż się roi od czynników, które mogą Ci zaszkodzić. Ilu ludzi w szpitalu tyle różnych zagrożeń, a do tego jeszcze dochodzą osobiste predyspozycje.
no cóż, no takie uroki ciąży po prostu
No dokładnie [emoji1]
Jak jest wszystko cacy, to jest nuuudno [emoji6]. A tak przynajmniej będziesz miała co "wspominać" - taki żarcik [emoji14]
Witam.
Tak czytam i czytam i widzectemat tescio to i ja krotko o moich cudowni ludzie z racji tego ze ja przyjechalam do meza to rodzicow mam 350km a tesciow 5mon autem na obiedzie jestesmy co niedziele, na kazda prosbe nigdy nie odmowia super takich wszystkim zycze
Curan masakra z tymi,lekarzami dobrze ze w Pl bylas i dobrego specjalisty ja trzymalabym sie jego opini a we wtorek niech sie postaraja i poszukaja dobrze co ta kryjesz
Tak czytam i czytam i widzectemat tescio to i ja krotko o moich cudowni ludzie z racji tego ze ja przyjechalam do meza to rodzicow mam 350km a tesciow 5mon autem na obiedzie jestesmy co niedziele, na kazda prosbe nigdy nie odmowia super takich wszystkim zycze
Curan masakra z tymi,lekarzami dobrze ze w Pl bylas i dobrego specjalisty ja trzymalabym sie jego opini a we wtorek niech sie postaraja i poszukaja dobrze co ta kryjesz
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Ja dzis mialam okropną noc, najpierw mi sie snilo, ze mama umarła, a pozniej ze poroniłam, masakra..obudziłam sie z rykiem dosłownie, jeszcze malutka zaczeła kopac, wiec całkiem sie wybudziłam i jestem teraz jak zombi.
Dziękuje naprawde za wszystkie slowa wsparcia dziewczyny :*
Curran Twins bardzo dobre podejscie, nie ma sie co martwic na zapas!! A ciaze z jednym lozyskiem tez da sie donosic spokojnie.
Dziewczyny mam takie pytanie odnosnie alkoholu dodawanego do gotowania/smazenia potraw. Czy któas sie orientuje czy potrawy gotowane np. z szklanka wina mozna jesc w ciazy? mam mega ochote na francuska zupe cebulowa, ale ja sie robi z winem, tez w tłusty czwartek planuje faworki, a tam z kolei sie dodaje łyzke spirytusu...nie wiem czy ciasto bez tego wyjdzie....
Ja dzis mialam okropną noc, najpierw mi sie snilo, ze mama umarła, a pozniej ze poroniłam, masakra..obudziłam sie z rykiem dosłownie, jeszcze malutka zaczeła kopac, wiec całkiem sie wybudziłam i jestem teraz jak zombi.
Dziękuje naprawde za wszystkie slowa wsparcia dziewczyny :*
Curran Twins bardzo dobre podejscie, nie ma sie co martwic na zapas!! A ciaze z jednym lozyskiem tez da sie donosic spokojnie.
Dziewczyny mam takie pytanie odnosnie alkoholu dodawanego do gotowania/smazenia potraw. Czy któas sie orientuje czy potrawy gotowane np. z szklanka wina mozna jesc w ciazy? mam mega ochote na francuska zupe cebulowa, ale ja sie robi z winem, tez w tłusty czwartek planuje faworki, a tam z kolei sie dodaje łyzke spirytusu...nie wiem czy ciasto bez tego wyjdzie....
Hej nie bylo mnie tylko wczoraj a postów tyle jakby nie było mnie kilka dni [emoji44][emoji4] wczoraj mialam do 16 szalony dzień a później masakryczny... Jednak mały przed chwilką mi to wynagrodzil serią mini kopniaczków akurat jak tatuś wrócił z pracy i sie położył[emoji14]także mógł pierwszy raz poczuć synka aż mu sie spać odechciało miłego dnia , bynajmniej lepszego niż ja mialam wczoraj [emoji11]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Truskawka89 ja jadłam faworki w tym tygodniu myślę że to mała ilość więc nie ma znaczenia, a w zupie wydaje mi się że szklanka tego wina na pewnie 3 litry zupy więc też stężenie male