reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Karo gratulacje :) Kawał dziewczyny już z niej :)

Byłam rano na badaniach i tak mi żyłę przorała, że do tej pory boli mnie przedramię. Mam kapryśne żyły, często się chowają, a ona mi tą igłą grzebała puki nie znalazła :/

Ja też pobudowałam się blisko rodziców, jakieś 700 m, ale oni są bardzo dalecy od wtrącania się. nawet przez 1,5 miesiąca mieszkaliśmy z nimi i było bardzo miło :) jak jeszcze wynajmowaliśmy mieszkanie, to mąż przyjeżdżał na budowę i sam mieszkał z nimi po 3 tygodnie :). teściowie też spoko, ale cieszę się, że są daleko. Średnio raz na dwa tygodnie się z nimi widzimy i to w zupełności wystarczy. Teściowa jest z tych, co zagłaskaliby na śmierć. Po porodzie chce na 2 tygodnie wziąć urlop i się do nas wprowadzić :/ Mąż musi jej to z głowy wybić.

Maziajkaa, super :) Bardzo przestronna. Do nas przyszły wczoraj meble do łazienki, tylko obawiam się, że nie będą pasować do kafelków. A w zwroty nie będziemy się już bawić. Trochę żałuję teraz, że nie zamówiliśmy zwykłych białych...

reklama
Maziajka piekna kuchnia [emoji18]

Kasiulka super gatki [emoji16]

Z moja Mama tez mam super kontakt,codziennie przez telefon i czesto zagladam tez do rodzicow.
Zreszta z rodzenstwem tez sie super dogadujemy,jest nas 4 [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Uuuu Mazi piekna ta Twoja "kiczyn"[emoji4] podoba mie sie! Juz Wam pisalam, ze marzy mi sie mieszkanko! Alez bym miala wszystko i wszystkich uprzykrzajacych obecne zycie w dup..e! Moja chata - moje reguły!
Jak beda mowic we wiadomosciach, ze jakas kobieta w ciazy biega nago po Polsce z radosci - to bedzie o mnie! Taka bylabym szczesliwa gdyby mi sie jakis cud objawił! [emoji41]
Moj T na szczescie ma swiadomke ze w ciagu 1,5-2 lat musimy powiedziec sobie z jego rodzicami heja banana, spadamy stad. [emoji1] bo ten jeden pokoj to za malo.
No i to nie z ich powodu, tylko siostry meza, ale o tym juz bylo.

I taka dygresyjka na koniec.
Niczego nikomu nie zazdroszcze.
Oprocz wlasnego M [emoji28] hehe

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

DZIEKIE DZIEWCZYNKI:******************

AGA88 wierze ,ze takie mieszkanie z kims jest dobijające..człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy jakie ma szczescie majac swoj własny kąt w którym jest Panią:D

Pierwszy raz słyszę taką teorię. Mój miał normalną rodzinę a jest ogarnięty [emoji14] i raczej myśląc o moich znajomych to nie widzę związku między tym jacy są dla swoich rodzin a z jakich pochodzą :) także po prostu trafił ci się dobry chłopak, bez dorabania do tego przyczyny :)
Moze to wyjątek [emoji12]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

To najtrudniejsze właśnie w odległościach, ze jest sie samemu. Do tego moi jak i teściowie są dalej aktywni zawodowo... moi to juz w ogóle kochają swoją prace, maja zobowiązania ...
Ale dziś wzięli połówkę urlopu i przyjadą na dzien babci i dziadka w pkolu [emoji173]
Grześ śpiewa czerwone gitary
"Kto dla ciebie zgolił brodę, 
spodnie w kwiatki włożył modne,
Kto no powiedz kto.."
Spodnie musiałam ubrać w kwiatki
A myślałam, że moja J jako ostatnia świętowała Dzień Babci i Dziadka (wczoraj jej klasa wykonała dla babć i dziadków koncert na deskach Teatru [emoji6]).
Spodnie śliczne - dobrze zapowiada się, tj. Twoja Zosia będzie miała cudne dodatki w wykonaniu mamusi [emoji5]
P.S. Czekam na nagranie z wykonem Synka [emoji4]

Maziajka - oszzz Ty uparta!
Kuchnia pięknie Wam wyszła - życzę Wam udanego w niej kucharzenia (w całym jego szerokim pojęciu [emoji6]) oraz cudownych, niezapomnianych chwil spędzonych przy kuchennym stole [emoji8]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam juz po wizycie

Bedzie druga dziewczynka. Ma okolo 300g i 20cm (19 +4 dzisiaj).Mam troche bialka w moczu. Szyjka trzyma ale wzielam od Jutra zakaz wykonywania zawodu bo moj maz Musi prawojazdy na miesiac oddac wiec niemial by ktos malej odbierac

f2w3flw15r2h1ssa.png
Gratulacje !! Niech duża rośnie!! [emoji1]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry