reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jesteście niemożliwe! Dwa dni i 15 stron naskrobane. :) Super, że jest nas dużo aktywnych, ale to już chyba przesada :p biorę się za nadrabianie zaległości, bo ciekawa jestem co u Was :)

Morela - ale pięknie Ci to wszystko wyszło [emoji3].

Tymuniek - Ojjj to czekam na zdjęcia z metamorfozy (przed i po) [emoji5].
Troszkę Ci zazdroszczę tej cukrzycy - ostatnio za bardzo sobie dogadzam [emoji6]. Trzymam kciuki za Twój cukier po serniczku (oby wynik był łaskawy) [emoji4]

Jenny - nie trawie takich ludzi - współczuję Ci znajomej. A może weź jej dosraj publicznie jakimś tekscikiem, tak aby na przyszłość 2 razy pomyślała zanim się do Ciebie zwróci? [emoji6]
I pamiętaj masz zawsze gotowe usprawiedliwienie (achhhh te hormony [emoji1]) [emoji6]

Dziewczyny jak to jest z tymi polowkowymi? Czy to lekarz normalnie na wizycie robi na zwyklym USG? Czy to trzeba sie na jakas specjalna wizyte umawiac?

Dzieki Kasiulka. A jak wam wupada to polowkowe rowno w 20 tc? Ja ide teraz na wizyte 16.02 i bede ok 18 tc, zastanawiam sie czy juz wtedy mi zrobi?!

Katanka to badanie robi się tak od 18 tyg do 22 skonczonego wtedy wszystkie narządy wewnętrzne u dziecka już dobrze widać :) ja też idę do innego lekarza mój się tym nie zajmuje

reklama
Katanka, ja mam jednego lekarza prowadzącego, a na usg chodzę do innego, specjalisty od prenatalnych. Połówkowe będę miała w 20+5. Ja chodzę prywatnie.

Do góry