reklama
pumelova
Fanka BB :)
Dla tych które jednak by chciały rodzic w Kato na raciborskiej polecam szkole rodzenia mis kuleczka, dzwonilam i jesli rodzimy w lipcu to grupa kwietniowa lub majowa, na kwietniowa mozna sie juz zapisac, na majowa można w marcu. Platna jest. W szpitalu poznalalm dziewczynę ktora tam byla i byla zadowolona.
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Aaggaa piękne pazurki, a z jakiej firmy kupujesz lakiery? Ja mam trochę semilac, ale ostatnio kupuje neonail i jestem bardziej zadowolona
Curran tez jestem fanka gry o tron po kilka razy kazdy sezon oglądałam i czytałam wszystkie części książki a co do sukienki to kupiłabym zwykła tylko odcinana pod biustem i luźny dół.
Sylver oooo super ja tez chodzę do niego do sofimedu mnie sie podoba ze wizyta trwa długo i wszystko dokładnie tłumaczy, zawsze mówi ze jakby sie coś działo to mam dzwonić do niego. Kiedy masz u niego wizytę? Ja idę 18 lutego na połówkowe
Lilith hehe ja tez w sumie wole szybki prysznic hmm książki przed snem mnie akurat pobudzają i nie mogę pózniej zasnąć, ostatnio tez rozwiązuje krzyżówki zeby poprawić pamięć bo ostatnio z tym zle u mnie
Aaggaa piękne pazurki, a z jakiej firmy kupujesz lakiery? Ja mam trochę semilac, ale ostatnio kupuje neonail i jestem bardziej zadowolona
Curran tez jestem fanka gry o tron po kilka razy kazdy sezon oglądałam i czytałam wszystkie części książki a co do sukienki to kupiłabym zwykła tylko odcinana pod biustem i luźny dół.
Sylver oooo super ja tez chodzę do niego do sofimedu mnie sie podoba ze wizyta trwa długo i wszystko dokładnie tłumaczy, zawsze mówi ze jakby sie coś działo to mam dzwonić do niego. Kiedy masz u niego wizytę? Ja idę 18 lutego na połówkowe
Lilith hehe ja tez w sumie wole szybki prysznic hmm książki przed snem mnie akurat pobudzają i nie mogę pózniej zasnąć, ostatnio tez rozwiązuje krzyżówki zeby poprawić pamięć bo ostatnio z tym zle u mnie
Monti
Truskawka ja też korzystam z neonaila i jestem bardzo zadowolona. Trzymają się lepiej niż te, które wcześniej robiłam u kosmetyczki.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie sobotnie mało mnie ale staram sie nadrabiac.
Muszę sobie kupic piłkę do ćwiczen bo za niedługo z łóżka nie wstanę. Znalazłam na yt filmik z cwiczeniami dla ciezarnej i bede działac...u siebie szukałam ale nigdzie nic nie ma typu fitness dla kobiet w ciąży nawet tam gdzie chodziłam przed.
Dobrze wiedziec ze nie tylko ja nie wiem kim jest lokator
Kasiulka- ja tez własnie sie z grzybkiem mecze. Na szczescie w tej ciazy to dopiero 2 raz, przy córce tez chyba raz miałam a przy synku do 8 m-ca co rusz..
Megan co do rozmiarów do co sklep to inne syn od urodzenia juz 62 nosił a na rok mial rozmiarówke 92, córka znowu długoo nosiła 56 a teraz w wieku 3.5 dopiero na 98 wchodzi
Pumelova- mój berbec tez sie nie dał podglądnąc jedynie co lekarz powiedzial to to że ma "maniery dziewczęce"
O
Basen- chętnie bym chodziła ale u mnie to bedą wizyty jak cos to z młodymi bo tak to nie mam kiedy ale w domu cwiczyc zaczynam jak tylko te piłke kupie
Siary jeszcze nie mam ale nadal mam tak wrazliwe piersi ze oszaleje..córke we wakacje przestałam karmic moze dlatego az takie niedotykalskie...
Alex- ja tez rodziłam 2x w jedynce
Pera- pepcko polecam też ale nie dresy po jednym praniu wygladają jak ścierka reszta ok ja uwielbiam ciuchy z F&F rewelacja gatunkowo jak dla mnie
AAggAA88- mnie znowu głowa wczoraj męczyła
Wy remonty a ja budowa...chcemy sie na jesien przeprowadzic i straszny kocioł jest alesam fakt tego że wreszcie bedziemy u siebie wynagradza wszystko
ŻonaGraja- super ! Chłopaki są fajne
Aim- laska z Ciebie
zmykam ogarniac dom...nie dawno wstałam wstyd sie przyznac a dzieci samopas
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę sobie kupic piłkę do ćwiczen bo za niedługo z łóżka nie wstanę. Znalazłam na yt filmik z cwiczeniami dla ciezarnej i bede działac...u siebie szukałam ale nigdzie nic nie ma typu fitness dla kobiet w ciąży nawet tam gdzie chodziłam przed.
Kasiulka- ja tez własnie sie z grzybkiem mecze. Na szczescie w tej ciazy to dopiero 2 raz, przy córce tez chyba raz miałam a przy synku do 8 m-ca co rusz..
Megan co do rozmiarów do co sklep to inne syn od urodzenia juz 62 nosił a na rok mial rozmiarówke 92, córka znowu długoo nosiła 56 a teraz w wieku 3.5 dopiero na 98 wchodzi
Pumelova- mój berbec tez sie nie dał podglądnąc jedynie co lekarz powiedzial to to że ma "maniery dziewczęce"
O
Basen- chętnie bym chodziła ale u mnie to bedą wizyty jak cos to z młodymi bo tak to nie mam kiedy ale w domu cwiczyc zaczynam jak tylko te piłke kupie
Siary jeszcze nie mam ale nadal mam tak wrazliwe piersi ze oszaleje..córke we wakacje przestałam karmic moze dlatego az takie niedotykalskie...
Pera- pepcko polecam też ale nie dresy po jednym praniu wygladają jak ścierka reszta ok ja uwielbiam ciuchy z F&F rewelacja gatunkowo jak dla mnie
Wy remonty a ja budowa...chcemy sie na jesien przeprowadzic i straszny kocioł jest alesam fakt tego że wreszcie bedziemy u siebie wynagradza wszystko
Aim- laska z Ciebie
Aga na pewno odwiedze kiedys te knajpki bo lubie dobrze zjesc a jeszcze jak nie musze potemzmywac to juz w ogole jestem szczesliwa musztre sama mialam od dziecka jestem wycwiczona w boju we wszystkich warunkach od wstania do wyjacia na "plac zbiorki" wystarcza mi max 3min ale te terazniejsze towarzystwo to ja niewiem motor trzebaby im w d***wsadzic zeby ruchow nabralo masakra,ale jestem okropna cwicze te moje bestie strasznie
Angie ja mam wesele za 3tyg i wbijam sie w jakas kiecke co sie naddaje material i mam to gdzies nic specjalnie noe szukam tym bardziej ze brzuch jeszcze nie jest jakis mega duzy,.
Haha i tez czekam na dobre jedzonko bo popic i potanczyc to slabo
Lilith tez mam tak z kapiela w wannie moge lezec tylko jak jest czysta woda jak juz zaczynam sie myc to musze wode wypuscic bo zapalenie murowane.a małemu smakowaly placki
Paalinaa polecam kregarza tylko takiego dobrego z dziada pradziada najlepiej.
Bulkasia zazdroszcze len sie wypoczywaj zrob sobie spa
Angie ja mam wesele za 3tyg i wbijam sie w jakas kiecke co sie naddaje material i mam to gdzies nic specjalnie noe szukam tym bardziej ze brzuch jeszcze nie jest jakis mega duzy,.
Haha i tez czekam na dobre jedzonko bo popic i potanczyc to slabo
Lilith tez mam tak z kapiela w wannie moge lezec tylko jak jest czysta woda jak juz zaczynam sie myc to musze wode wypuscic bo zapalenie murowane.a małemu smakowaly placki
Paalinaa polecam kregarza tylko takiego dobrego z dziada pradziada najlepiej.
Bulkasia zazdroszcze len sie wypoczywaj zrob sobie spa
Inka1985
Witam i buziaki
Aga Opałkowa Chatę nie było dane mi odwiedzić bo jak tam uderzam to nie ma miejsca więc na pewno to o czymś świadczy. A co do Kurnej to jedzenie nasączone jest starym przepalonym tłuszczem i ogólnie człowiek wychodzi z tego miejsca jak spalona śmierdząca frytka. . . Po rewolucji Gessler chwale sobie Aniołka. I ostatnio to tylko tam bywam.
Paulina niestety nie mam wanny tylko prysznic i odpada relaks w wodzie...
Dziewczyny macie jakieś sposoby na wzrastające włosy po goleniu? Niestety mam ten problem. Peeling odpada bo nie działa.
Miłego dnia życzę!!!
Aga Opałkowa Chatę nie było dane mi odwiedzić bo jak tam uderzam to nie ma miejsca więc na pewno to o czymś świadczy. A co do Kurnej to jedzenie nasączone jest starym przepalonym tłuszczem i ogólnie człowiek wychodzi z tego miejsca jak spalona śmierdząca frytka. . . Po rewolucji Gessler chwale sobie Aniołka. I ostatnio to tylko tam bywam.
Paulina niestety nie mam wanny tylko prysznic i odpada relaks w wodzie...
Dziewczyny macie jakieś sposoby na wzrastające włosy po goleniu? Niestety mam ten problem. Peeling odpada bo nie działa.
Miłego dnia życzę!!!
curran_twins
Zaciekawiona BB
Currain twind gdzie kupiłaś ta koszulkę??? Zajebiste! Jestem ogromna fanka serialu :-)
Swoja droga ja pod koniec kwietnia jestem świadkową na weselu szwagierki :/ będę wyglądać jak kulka bo jestem niska i tez sie zastanawiam co założyć ale sukienki będę szukać tydzień wczesniej, mam jedna upatrzoną na happymum a mam blisko ten sklep chciałabym dluga ale mam 160 wiec wygladalabym jak buka wyliczylam ze to będzie 29 tc.. Juz widze jak będę sapać w kościele.
Lilith ja tez czuje swoje tętno - wszędzie. Jak leze na lewym boku to aż za mocno słyszę a jak dotykam brzucha to tez czuje.
@pumelova Kupiłam w aplikacji wish. za chyba 4 euro
tylko duzo za duza jeszcze, za miesiąc może, jak dzieciaczki będą większe, będzie idealna
@Pola@ ładna ta sukieneczka, ale ja bym chyba nie ubrała, bo ja chodzący kompleks jestem
Dziewczyny, wszystkie te sukienki piękne, zwłaszcza ta jedna, szara z czerwonym paskiem,
ale chyba znalazłam sukienkę na dnie szafy granatowa, przed kolano i za miesiąc jak brzuszek będzie nieco większy, będzie leżała idealnie, dołożę tylko jakiś pasek pod biust żeby się brzucho ładniej eksponował
A tym czasem uciekam na zakupy może dzieciaczkowe
Już nie ma o co, to było ponad 7 lat temu, a do tego to moja druga i ostatnia ciąża przeżyjemy.Paalina - kurcze.. To fizjo przydałoby Ci się w trybie pilnym.
A z tą kartą ciąży, a raczej z brakiem odpowiednich wpisów to bym się wyklocala. Tak ważne informacje powinny sie w niej znajdować.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoły rodzenia tutaj nie ma, a przynajmniej nie słyszałam,żeby była. I tak bym nie poszła. W pierwszej ciąży też nie chodziłam do szkoły rodzenia. Mogą tam mówić co chcą, a natura i tak zrobi swoje
Ale jak ktoś lubi spotkania w grupach,to pewnie fajnie pochodzić, porozmawiać, czegoś się dowiedzieć, ja to jestem w tych kwestiach anty. Żadna dla mnie szkoła, szkolenia itp.
Denerwuje mnie dzisiaj wszystko, źle się ten dzień skończy dla niektórych
reklama
AAggAA88
Poki co Truskaweczko mamy semilaca. Siostra jednak zajmuje sie ogarnianiem takich tematow. Narzuce jej wiec neonail.Hej dziewczyny
Lilith hehe ja tez w sumie wole szybki prysznic [emoji14] hmm książki przed snem mnie akurat pobudzają i nie mogę pózniej zasnąć, ostatnio tez rozwiązuje krzyżówki zeby poprawić pamięć bo ostatnio z tym zle u mnie
Wiem, ze ostatnio chciala kupic baze z indigo, bo ponoc jest uniwersalna i trzyma pieknie. Ale to juz jej zostawiam wybor[emoji1]
Glowa to nie bolala tak rzadko przed ciaza. Jak np. Mialam kaca...rzadko ale bywalo.Witajcie sobotnie mało mnie ale staram sie nadrabiac.
O
Aim- laska z Ciebie
Teraz to szok, ze tak czesto. Plus ten bol wspomaga wymioty...[emoji21]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom