reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan nie jest zły, tylko ja brałam za słaba osłonę i do tego u mnie był nietrafiony, pamiętam że to były oskrzela wtedy. Mam nadzieję że Tobie szybko pomoże.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan oby pomogły raz na zawsze
ŻonaGraja gratuluje Kajtka :D
Tsh moja tez mi powiedziała ze teraz w ciąży jest obowiązek kontroli tsh. Wytyczne od 2 lat
Lilth weekend idzie, mam nadzieje ze zrobicie coś na super na poprawę nastroju i samopoczucia
Pola masz dobry wynik
Inka o moim bracie tez tak mówią, ze przystojniak ;). Jedna moja koleżanka mowi, ze poszła na wizycie w nieładnej bieliźnie, a on jej machał nogami i tak jej było wstyd bo on taki przystojny. Inna była po woskowaniu bikini i w skąpej bieliźnie, a on badał jej biodra i tez do gatkow porozbierali :D na znanym lekarzu tez czytałam opinie, ze sie podoba :p
Powodzenia!
Angie super!

Moreloooo ależ sobie trzasnełaś piekne pazurki! [emoji7]

Powiem Wam moje Brzuszniki, ze ja sobie sama robie hybrydy. Nie wyobrażam sobie być bez[emoji12]. Mam z siostra swoj zestaw, palete kolorow i jazda. Ciekawe jak to bedzie przy malym dziecku[emoji38]
Wczoraj trzasnelam sobie takie:
1486157324-aaaaaa.jpeg

Co do L4 - siedze od 6 tyg. Moja praca niosla duze ryzyko upadku z drabiny. Moja padaczka moze byc w ciazy nieobliczalna. A tak w ogole to teraz mam ostatni czas zeby sie ponudzic! [emoji38]

Pierogowe szalenstwo! [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith ja słucham tego najczęściej to mnie uspokaja
, te ptaki woda tez nie dla mnie ale taką melodie ostatnio znalazłam jak szukałam czegoś dla kobiet w ciąży , może Ci się spodoba :) ostatnio z moim się poklocilismy o jakieś głupoty, się aż popłakałam wlaczylam to i słuchałam aż się uspokoilam :)

Zazdroszczę pazurków. Ja robiłam od 4 lat, ale pech chcial ze miałam nakaz leżenia i mi minely wszystkie umówione wizyty u mojej kosmetyczki ... I tak pilowalam na poczatku stycznia 8 tygodniowy odrost. Masakra. Jak juz to spilowalam to narazie robię przerwę.. Tyle dobrze ze w ciąży sa lepsze paznokcie to nie ma takiej tragedii po ściągnięciu:D

Moreloooo ależ sobie trzasnełaś piekne pazurki! [emoji7]

Powiem Wam moje Brzuszniki, ze ja sobie sama robie hybrydy. Nie wyobrażam sobie być bez[emoji12]. Mam z siostra swoj zestaw, palete kolorow i jazda. Ciekawe jak to bedzie przy malym dziecku[emoji38]
Wczoraj trzasnelam sobie takie:
1486157324-aaaaaa.jpeg

Co do L4 - siedze od 6 tyg. Moja praca niosla duze ryzyko upadku z drabiny. Moja padaczka moze byc w ciazy nieobliczalna. A tak w ogole to teraz mam ostatni czas zeby sie ponudzic! [emoji38]

Pierogowe szalenstwo! [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie masz zrobione. Masz talent widać po skórkach. Ja nie umiem więc płacę ale chodzę do koleżanki i nie bierze dużo ode mnie :)

PS znów mam ten brak tchu - wiem, że to ze zwiększonym przepływem krwi jest związane ale masakra.. ciśnienie w normie dopegyt brałam a tętno 101

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Oj Morela faktycznie jakbyś truchtała :(
Aga tez bym robiła sama jakbym umiała taki kształt robić i o skórki tak dbać. Super

@LILITH dziękuję, dzisiaj lepiej ale jakaś taka chodzę wzdęta.

Wiecie co, byłam dzisiaj u lekarza, dowiedzieć się co jest grane ze szpitalem, dlaczego nie mam żadnych wieści od nich... trochę mnie to martwi bo gdybym tak czekała na odzew to bym do tej pory nie wiedziała, ze będę miała bliźniaki. Pani doktor powiedziała, ze zadzwoni, ale potem okazało się ze musimy jechać na ER bo mojego m rozbolało stłuczenie żeber, mało mi chłop nie zszedł. siedzieliśmy tam 5h. Padnięta jestem okropnie.

No i mam zagwozdkę jeszcze...
Wczoraj po przyjeździe czekało na nas zaproszenie na wesele w marcu...
Jakies propozycje kreacji na ciążowe brzuszki?

Ach i przyszła moja pierwsza ciążowa koszulka :)
ja wielka fanka gry o tron wiec:

015dragonsmat-bk.jpg

Curran co powiedziała bo ucielo
A jaka masz figurę? Jakbym była bardzo szczupła to zalozylabym coś dopdowanego po całości

reklama
Curran co powiedziała bo ucielo
A jaka masz figurę? Jakbym była bardzo szczupła to zalozylabym coś dopdowanego po całości
huh nie ucięło, tylko ja zamiast dokończyć to wzięłam się za pisanie czego innego haha.
i tak poprawiłam post, ze zamiast dokończyć to znów napisałam w cały świat :)
W czasie jak mój m czekał na lekarza, ja poszłam na ginekologie dowiedzieć się co i jak.
panie mi tylko oznajmiły, ze 16 godzina w piątek to nie jest zbyt dobry czas na dowiadywanie się czego kolwiek i kazały zadzwonić w poniedziałek rano.
wiec, gdybym w Polsce badan nie zrobiła to bym guzik wiedziała.
Chyba ten lekarz mówił prawdę, ze zastesknie za polska służbą zdrowia.
Sprawdziłam prywatne kliniki, u mnie w mieście i ale podziękuję bo niestety mnie nie stać :(

a figura to do szczupłych nie należy :D rozmiar 42, chociaż do marca to spokojnie 44 będzie

Do góry