reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Lilth bo prawda jest taka ze nic nie pomaga, a jak nawet to na chwile

Inka oczywiście tez wypróbowane, migdały, sienie...

Renni wiem ze niby można w ciąży, ale moj brat mówi ze jest jakis jeden składnik, który jest niedozwolony w ciąży.
Na razie mnie jescze nie łapi, nawet sie jie łudzę ze tym razem nie będę miała.

Karo baw sie dobrze

Smaki widze macie dziewczyny konkretne haha. Ja pochlonelam rolmopsy I jeszcze bym cos zjadla.
Ja się musze przyznac że nie mam zadnych objawow ciazowych. Zadnych wymiotow ani zgagi.. Mam nadzieje że się nie objawia pozniej.

Karo ja od jakiegoś czasu czytam bloga i przeglądam Facebooka i instagramie mamaginekolog naprawdę dużo przydatnych rzeczy można się dowiedzieć a wykład interesujący :)

Maziajka był z bitą śmietaną i truskawkowym dżemem :)
Aim no ja już tyle czekam z tym gardłem, że stwierdziłam że trudno. Po basenie i jedzonko pojechałam do apteki. Kupiłam tantum i isle.
Kasiulka ja jeszcze nigdy nie miałam zgagai, ponoć od razu się można zorientować.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

20170128_142717.jpeg

Strucle drożdżowe z jabłkami. Mąż szczęśliwy a to ze względu na mnie przecież ☺

Załączniki

• 20170128_142717.jpeg
    20170128_142717.jpeg
    67 KB · Wyświetleń: 232
Witam nowe mamuśki
Megan jak samopoczucie?jedziemy na tym samym wózku,zatoki mnie męczą od 3 tygodni,jutro kończę antybiotyk a nadal nie jest dobrze.rano powitalna dzień wymiotami,po chyba 2 tygodniach przerwy,tak bardzo chciałabym mieć już wizytę i usg,martwię się bo zaczęły mi wychodzic pryszcze za uchem,na linii żuchwy,na szyji i na ramionach,tak samo w takich nietypowych miejscach miałam przy córci która straciłam,wychodzą wam może krosty w takich miejscach?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki. Wpadłam tylko zobaczyć co u Was i przywitać nowe mamusie :-) fajnie tu u nas musi być skoro grono tak się powiększyło :-)
U mnie chorowania ciąg dalszy ale mąż o mnie (A raczej o dzidziusia) i jest już trochę lepiej.
Zazdroszczę Wam tej energii na sprzątanie i gotowanie, ja w ciąży mam strasznego lenia, ale to chyba też z charakteru wynika :p

Sylver właśnie na Balerine się wybieramy. Sądząc po opiniach i zapowiedziach to może być bardzo ładna bajka.
Miłego sobotniego popołudnia i wieczoru życzę wszystkim :-*

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - matko.. Myślałam, że już będziesz miała spokój z tymi mdłościami. Współczuję, obu to tylko chwilowe.
Pozdrawiam z A4 - właśnie minęłam zjazd [emoji6][emoji3]

Tea - mnie miejscowo wysypuje, mam jedną prawie zaleczona kroste na brodzie, a tak na plecach mi się pojawiają sporadyczne i ba ramionach. Ale Kochana, hormony hormonami - ogrzewanie, suche pomieszczenia/słaba wilgotność też swoje robią.
Wiem, że ciągle myślisz o córeczce, ale te objawy pojawiają się większości z Nas. Tym razem będzie dobrze - słyszysz - będzie dobrze [emoji5][emoji8]

Inka - no Cie proszę.. Ale by ta strucla pasowała do loda z McDonalda, którego właśnie wszamalam [emoji14][emoji6].. Ehhh.. Kusisz [emoji6]

Mamęginekolog obserwuje na Facebooku [emoji5]

Karo - baw się dobrze [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@tea80 ja mam generalnie cerę trądzikową ale zawze przed okresem miałam pryszcze, teraz mam ciągle 3-4 w okolicach szczęki :/ nigdy tam nie miałam. jak 18stka.

@Inka1985 zazdroszczę! mi dziś w ramach szaleństwa mąż kupił pączka i mnie pokarało bo mi niedobrze po nim..

@Karo011 , @ewella90 też czytam mamęginekologa, jeszcze fajny jest blog szczesliva i superstyler :) Karo gdzie dokładniej mieszkasz jeśli mogę wiedzieć? :)

@curran_twins wow! współczuję stresów i życzę zdrówka!!

@Maziajka też mam rybę i frytki :D i buraczki :p

@aga_k_m ja też Ci macham na A4! [mieszkam blisko ;p]

zdrówka wszystkim! i lżejszych remontów :D mnie na szczęscie czeka tylko odmalowanie pokoju na jakiś beż bo jest brązowy, a brązowy to chyba słabo dziecięcy kolor :D

Do góry