reklama
Co do spotkania w Krakowie tez jestem za szczegolnie w weekend bo mam zjazdy wtedy
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka wedle usg tez dziś 19tc kończę a wyobraź sobie, że mdłości wczoraj miałam..
Najgorsza zgaga od miesiąca chyba, z tym ze co wieczór gorsza..
Może mąż serniczek zrobi??
Kasiulka pewnie a co czas na leżenie tracić jak można zrobić coś pożytecznego. Zauważyłam, że Ty w ruchu tez, stad wiem jak będzie Ci ciężko przez łożysko jakby się nie podniosło. Czekam w poniedziałek na wieści!
Wendy hahah aż się uśmiałam. Jej wszystko jedno.. Nie raz jej się scielic nie chciało i spala na gołym materacu pod kocem.. Leniwa jest do takich rzeczy..
Curran gratki, dobrze że wsio Oki
Tez miałam bliźniaki na początku ale serducho nie zabiło u drugiego zarodka..
Mamy październikowe wwwoooowww.
Tak myślałam, że od lutego tylko 4m mi zostanie.. Luty, marzec, kwiecień, maj i.. Aaaaaa. Czyli 3 na wyprawkę bo maj mam luzaaa.
Najgorsza zgaga od miesiąca chyba, z tym ze co wieczór gorsza..
Może mąż serniczek zrobi??
Kasiulka pewnie a co czas na leżenie tracić jak można zrobić coś pożytecznego. Zauważyłam, że Ty w ruchu tez, stad wiem jak będzie Ci ciężko przez łożysko jakby się nie podniosło. Czekam w poniedziałek na wieści!
Wendy hahah aż się uśmiałam. Jej wszystko jedno.. Nie raz jej się scielic nie chciało i spala na gołym materacu pod kocem.. Leniwa jest do takich rzeczy..
Curran gratki, dobrze że wsio Oki
Tez miałam bliźniaki na początku ale serducho nie zabiło u drugiego zarodka..
Mamy październikowe wwwoooowww.
Tak myślałam, że od lutego tylko 4m mi zostanie.. Luty, marzec, kwiecień, maj i.. Aaaaaa. Czyli 3 na wyprawkę bo maj mam luzaaa.
martac88
Zaciekawiona BB
Ja jestem ze świętokrzyskiego, okolice StarachowicFajnie ze się chcecie spotkać :-)
Ja z Kielc jestem, a może któraś też jest ze świętokrzyskiego?
W piątek 3 lutego do pl lecę i będę do 16 lutego tak że nie wiem czy się złapie :-(
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest ktoś jeszcze?
Lilth maz kucharz ale ciast nie piecze desery umie jakies musy, creme brule ale ciasta nieee...poza tym dzis caly dzien.szlifuje...no.i.kuchni jeszcze nie.mamy
A co do mdlosci serio.myslalam ze to juz za nami 3 dni temu to samo takze to niejednorazowy wybryk:-( zgage tez miewam...
A co do mdlosci serio.myslalam ze to juz za nami 3 dni temu to samo takze to niejednorazowy wybryk:-( zgage tez miewam...
Aga_k_m teraz zakupiłam femibion bo w mojej aptece była promocja, ostatni wzięłam po 30.
Lilith , kasiulka ja z kolei jestem leniem, a lubię porządek i ład, dlatego jak coś robię to bardzo dokładnie, szybko i na maxa. Nie potrafię się oszczędzać. Dlatego jak sprzątam to porządnie, nie umiem tylko ogarnąć.
Oj ile nowych mamuś, witam.
Ja po basenie. Wyciągnęłam męża na chińczyka. Wiem niezdrowe ale musiałam.[INF]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-01/1485602358-aaaaaa.jpeg[/IMG]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith , kasiulka ja z kolei jestem leniem, a lubię porządek i ład, dlatego jak coś robię to bardzo dokładnie, szybko i na maxa. Nie potrafię się oszczędzać. Dlatego jak sprzątam to porządnie, nie umiem tylko ogarnąć.
Ja po basenie. Wyciągnęłam męża na chińczyka. Wiem niezdrowe ale musiałam.[INF]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-01/1485602358-aaaaaa.jpeg[/IMG]
Też się dziś chińczykuje!Aga_k_m teraz zakupiłam femibion bo w mojej aptece była promocja, ostatni wzięłam po 30.
reklama
Aim to jeszcze nie wszystko. Teraz czekam na gofra
Ale potem czeka mnie prasowanie i sprzątanie.
Ale potem czeka mnie prasowanie i sprzątanie.