reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Za polską może tak ale nie za szpitalem, tylko domem :)
To teraz znajdź tam jakiegoś lekarza dobrego jak taki jest tam :)
Na wątku zakupowym jak się nie mylę juz chyba był jakiś wózek dla bliźniaków zajrzyj :)

reklama
Maziajka wedle usg tez dziś 19tc kończę a wyobraź sobie, że mdłości wczoraj miałam..
Najgorsza zgaga od miesiąca chyba, z tym ze co wieczór gorsza..
Może mąż serniczek zrobi??

Kasiulka pewnie a co czas na leżenie tracić jak można zrobić coś pożytecznego. Zauważyłam, że Ty w ruchu tez, stad wiem jak będzie Ci ciężko przez łożysko jakby się nie podniosło. Czekam w poniedziałek na wieści!

Wendy hahah aż się uśmiałam. Jej wszystko jedno.. Nie raz jej się scielic nie chciało i spala na gołym materacu pod kocem.. Leniwa jest do takich rzeczy..

Curran gratki, dobrze że wsio Oki :)
Tez miałam bliźniaki na początku ale serducho nie zabiło u drugiego zarodka..

Mamy październikowe wwwoooowww.
Tak myślałam, że od lutego tylko 4m mi zostanie.. Luty, marzec, kwiecień, maj i.. Aaaaaa. Czyli 3 na wyprawkę bo maj mam luzaaa.

Lilth maz kucharz ale ciast nie piecze desery umie jakies musy, creme brule ale ciasta nieee...poza tym dzis caly dzien.szlifuje...no.i.kuchni jeszcze nie.mamy:D

A co do mdlosci serio.myslalam ze to juz za nami 3 dni temu to samo takze to niejednorazowy wybryk:-( zgage tez miewam...

010igov35ye70zfx.png

Aga_k_m teraz zakupiłam femibion bo w mojej aptece była promocja, ostatni wzięłam po 30.
Lilith , kasiulka ja z kolei jestem leniem, a lubię porządek i ład, dlatego jak coś robię to bardzo dokładnie, szybko i na maxa. Nie potrafię się oszczędzać. Dlatego jak sprzątam to porządnie, nie umiem tylko ogarnąć.
Oj ile nowych mamuś, witam.
Ja po basenie. Wyciągnęłam męża na chińczyka. Wiem niezdrowe ale musiałam.[INF]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-01/1485602358-aaaaaa.jpeg[/IMG]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m teraz zakupiłam femibion bo w mojej aptece była promocja, ostatni wzięłam po 30.
Lilith , kasiulka ja z kolei jestem leniem, a lubię porządek i ład, dlatego jak coś robię to bardzo dokładnie, szybko i na maxa. Nie potrafię się oszczędzać. Dlatego jak sprzątam to porządnie, nie umiem tylko ogarnąć.
Oj ile nowych mamuś, witam.
Ja po basenie. Wyciągnęłam męża na chińczyka. Wiem niezdrowe ale musiałam.[INF]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-01/1485602358-aaaaaa.jpeg[/IMG]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Też się dziś chińczykuje! :)

reklama
Do góry