reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Morela kciuki :-) czekamy na info!!

Kasiulka nnie tez pieknie dzis kopalo dzieciatko ale u mnie pod pepkiem albo na srodku albo polewej stronie jeszcze duzo tam miejsca ma!:-)

Karo u mnie na poczatku 14 tc bylo tetno 162, wiec mysle ze terwz juz nie masz sie czym martwic, skoro wynioslo dzis 166.

Aga suwaczki w tel bardzo latwo ustawic co prawda maja spoznienie ale to nic trudnego:-)

Ja odliczam do polowkoeych juz za 14 dni aaaa:-)
Poza tym dziec mi wvzoraj goraczkowal prawie 39 ale oklady pomogly i dzis juz zdrowy jak ryba.Najlepiej na niego dzialaja oklady nic mu przeciwgioraczkowego nie daje.Ale on z wysoko goraczkujacych i przy 38.5 to jeszcze w pilke gral..Jutro juz chce do przedszkola.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Lilith lecę 4.02 i zostaję do porodu, no i wiadomo jakiś czas po bo musimy ogarnąć sprawy z paszportem dla dziecka . Leki w Polsce już na mnie czekają ;) uruchomiłam pogotowie lekowe . Liczę jednak, że lekarz pozwoli mi przylecieć do męża choć na 1-2 tygodnie ;)
Liluli ma wizytę na 13.02

Ostatnia edycja:
Morela nie widzialam jeszcze tak opisanych wyników :) ale niskie ryzyka, wiec wszystko dobrze. A nie oceniaja ryzyka patau?

Pierwszy raz w życiu robiłam takie badania także nie wiem czy są dobrze opisane czy źle :) najważniejsze jestto, że niskie ryzyko :)

Truskawko nie wiem co to patau - dostałam tylko tą kartkę.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela - ja mam ledwo info z wyników z mojej surowicy (poniżej wklejam swoje wyniki, bo też jeszcze nie konsultowalam ich z Wami) [emoji5]

papp-a obejmuje 3 główne choroby genetyczne: zespół downa, Patau i Edwardsa (stad 3 typy trisomii).

1485265300509.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1485265300509.jpg
    1485265300509.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 310
reklama
Do góry