reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Morela kciuki :-) czekamy na info!!

Kasiulka nnie tez pieknie dzis kopalo dzieciatko ale u mnie pod pepkiem albo na srodku albo polewej stronie jeszcze duzo tam miejsca ma!:-)

Karo u mnie na poczatku 14 tc bylo tetno 162, wiec mysle ze terwz juz nie masz sie czym martwic, skoro wynioslo dzis 166.

Aga suwaczki w tel bardzo latwo ustawic co prawda maja spoznienie ale to nic trudnego:-)

Ja odliczam do polowkoeych juz za 14 dni aaaa:-)
Poza tym dziec mi wvzoraj goraczkowal prawie 39 ale oklady pomogly i dzis juz zdrowy jak ryba.Najlepiej na niego dzialaja oklady nic mu przeciwgioraczkowego nie daje.Ale on z wysoko goraczkujacych i przy 38.5 to jeszcze w pilke gral..Jutro juz chce do przedszkola.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Lilith lecę 4.02 i zostaję do porodu, no i wiadomo jakiś czas po bo musimy ogarnąć sprawy z paszportem dla dziecka . Leki w Polsce już na mnie czekają ;) uruchomiłam pogotowie lekowe . Liczę jednak, że lekarz pozwoli mi przylecieć do męża choć na 1-2 tygodnie ;)
Liluli ma wizytę na 13.02

Ostatnia edycja:
Morela nie widzialam jeszcze tak opisanych wyników :) ale niskie ryzyka, wiec wszystko dobrze. A nie oceniaja ryzyka patau?

Pierwszy raz w życiu robiłam takie badania także nie wiem czy są dobrze opisane czy źle :) najważniejsze jestto, że niskie ryzyko :)

Truskawko nie wiem co to patau - dostałam tylko tą kartkę.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela - ja mam ledwo info z wyników z mojej surowicy (poniżej wklejam swoje wyniki, bo też jeszcze nie konsultowalam ich z Wami) [emoji5]

papp-a obejmuje 3 główne choroby genetyczne: zespół downa, Patau i Edwardsa (stad 3 typy trisomii).

1485265300509.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1485265300509.jpg
    1485265300509.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 308
reklama
Do góry