Aga ona nie ma właścicieli.
To są bezpanskie koty, dbamy o nie z sąsiadami, karminy etc. Wcześniej inne dziewuchy polapalismy imoddalismy tam do domu kotów pod sterylke ale ta uparciucha nie da się złapać.. Maluchy tez tak lapalismy.
Obecne maluszki poszły do sąsiadów, tam matka je przeniosła i zostały. Podrosly i są juz w stanie przejść do nas. Ale mam już dość, nie łapie ich..
Kilka domów niżej jest podobna sytuacja, tez się ludzie gromada zajmują.
To 2 dniowe maluchy na zdjęciu, te niestety nie przeżyły. Jedna z makuchow je urodziła zdecydowanie ze wcześnie i.. Zostawika..
Co do znęcania, nie będę tu oisac. Znajoma co dom opieki prowadziła to ratowala koty w takim stanie.. Do dziś płacze jak mi się przypomina..
W pl zajmowałam się tak psami.. Tez dramaty bo głównie walki etc..
Tea gratki ruchów, i dobrze że chorobska odchodzą!
Chybryda zleci Ci, z 1 córa chodziłam do 43 i modlilam się o koniec.. A termin miałam szybszy niż inne dziewczyny
Morela kciuki mocno zaciśnięte!!!
Kasiulka super, zazdroszczę Ci tegk ale wiem, że się doczekam.
Nad pepkiem to szok nie pamiętam już gdzie w 20 ma być macica w sumie. Najważniejsze, że czujesz!!
Adasza współczuję, mu Cie to męczyć bardzo.. A nie alergiczna wysypka??
Bulkasiaa i u Ciebie dobre nowiny, możesz odetchnąć i się nie martwić.
Mamusia ja za to bym chciała byś się udzielała bardziej w ogólnych tematach a niemtylko medycznych, jakby nie było trochę piszesz ale nic o sobie, w ogóle się nie znamy..
Synek lepiej, jutro idzie na pewno do przedszkola a ja juz niecierpliwie się na wizytę z ta przepuklina.
Dziś częściowo przemeblowa ie u nas w sypialni