Ja to samo miałam , bo dzisiaj nadrobiłam wszystko i potem mi glupio bylo cokolwiek napisać tez ciezko mam z nadrabianiem a często nie potrafie sie wbic w rozmowe bo mam problemy np z doradzeniem czegoś itp to wole nic glupiego nie palnąć podziwiam dziewczyny ze tak ogarniają i potrafią w jednym poscie kazdemu cos napisac itp z fejsem mam to samo raczej przeglądam a mało sie udzielam[emoji14]próbuje to zmienić żeby nie być udzielającą sie od święta uwierzcie STARAM SIEMoje drogie panie od wczoraj trochę mi głupio... rozpisałam się troszkę o mojej wizycie ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego nadrobić nie zauważyłam tragedii jaka Przydarzyła się samotnaja i, koleżance Kasi.... i tak mnie było strasznie głupio że nie chciałam już pisać niczego sobie... w zasadzie to chyba nadal nie wiem co napisać ponieważ nie jestem zbyt dobrą pocieszycielka zwłaszcza w takich sytuacjach...
Dodatkowo jak poczytałam sobie o tej aferze która się rozkręciła to nawet nie miałam ochoty tego komentować, jestem teraz zdecydowanie zbyt wrażliwa i mogą trochę zbyt ostro reagować na głupotę innych osób...
Mam więc nadzieję że więcej takich nieprzyjemności Jednak tutaj nie będzie
Pisaliście coś o swoim wzroście Ja też nie należą do wysokich mam jakieś 162cm
Płci dzieciątka nie znam nadal a seksem to chyba zamęcze mojego męża w najbliższym czasie Chodź na razie mówi że wszystko mu się podoba
Podziwiam To ile jesteście w stanie tutaj napisać wystarczy nie być jeden dzień i już trudno wszystko nadrobić a posty pojawiają się na bieżąco Może kiedyś za wami nadąże
Dziękuje bardzo myślałam ze tylko ja taka "zdziadziała" jestem i ciagle chce mi sie spac ty sie tak nie przemęczaj ! Chociaz pewnie nie ma kto tego za Ciebie zrobic ? Ja 2 tygodnie temu mialam total syf bo w kibelku pompe rozdrabniającą zamienialismy na normalną kanalizacje wiec przebijali sie przez sciany itp szkoda gadac ale mama przyszla i jak ruszyła z mopem to ja zdazylam sie tylko podrapac po glowie także teraz ładnie odpoczywaj ![emoji14]Ewella no i dobrze lepiej sprawdzic 2 razy za duzo niz raz za malo.
Megan udanej imprezki.Ja teraz tez najchetniej o 19 w lozku leze.
Moje dziecie tez sie dzis rozkrecilo z ruchami:-) rano spac nie dalo
U.mnie remont :-( i ten syf!! Pomylam 2 pietra lacznie z 40 schodami ...polozylam sie na.chwile i wstac nie moge ala! Tak mnie krzyz napier**** a jeszcze ppprasowac musze bo dziecko juz w czym chodzic nie ma...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom