reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Karo ja tez czuje dopiero jak siądę...

Ewella ja prasuje tylko ta jedna rzecz która muszę ;). Zwykle męża koszule jak ma jakies spotkanie w pracy. Bo normalnie nie chodzi w koszulach

reklama
Ja tez prasuje tylko to Co trzeba ale to tak Raz w miesiacu i musze sie nastawic psychicznie Do tego[emoji6] jak wyciagam Pranie z suszarki cieple i skaldam to wogole niemusze prasowac no wlasnie chyba ze zapomne i jest Zimne to wlasnie niektore rzeczy trzeba wyprasowac

f2w3flw15r2h1ssa.png

Dziewczyny czy te skurcze braxtona to już możliwe u mnie? 14+5 wg ostatniego usg. Mam wrażenie jakby mi się macica stawiała cały wieczór. Nasila się przy wstawaniu. panikować czy wziąć nospę i leżeć?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ja o tych skurczach czytałam ze dopiero od ok 18tyg. Dzisiaj mi lekarka tez nie mówiła ze to może być to.. moze się przedzwigalas albo za dlugo nie raz na nogach a za mało odpoczynku mi tak dzisiaj powiedziała i żeby nie panikować bo to się zdarza, weź nospe i polez narazie

Dzięki dziewczyny. Wzięłam nospę i leżę. Wcześniej nie zdarzyło mi się takie uczucie stąd zdenerwowanie. Faktycznie dziś trochę ujezdzalam po ludziach i zakupy przyniosłam. Zobaczymy. W razie czego nospę mogę jeszcze jedna przed snem ?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry