reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Swoją drogą może powinnyśmy zmienić nazwę wątku z lipcówek 2017 na wakacyjne wredne małpy czy coś w tym klimacie [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wakacyjne wredne małpy + doświadczona wszystkowiedzaca matrona vel zimna sucz [emoji1]

Wendy - a jak ból głowy? Lepiej coś?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nono spore emocje widzę;-) ;) Macie rację, nie przejmujcie się podburzycielami.
Byłam dziś na usg prenatalnym , wszystko ok , 12 t 6 d wyszło więc tak jak myślałam, długo mnie dr maział po brzuchu zimnym żelem brrr, maluch był mega ruchliwy i prawdopodobnie będzie Leoś, tak też podejrzewałam ;-) ;) Oprócz tego w drodze do i z gabinetu tak zmarzłam, że nie wiem kiedy się ogrzeję.
A ubrań szczerze mówiąc już dawno nie kupowałam, od mamy i męża dostałam trochę na Święta, a poza tym raczej luźne noszę i leginsy więc nic nie będę musiała ciążowego kupować, no chyba że jakąś ładną sukienkę na lato:blink:

Morela - ja sobie odpuściłam kolacje. Byłam dzisiaj z J u mojej babci, i czekały na nas pierogi na słodko [emoji4].

J teraz wcina jajko sadzone z korniszonami - a ja patrze i podziwiam [emoji1]

Może naleśniki? Albo jakaś sałatka? Ostatnio za mną tuńczykowa chodziła.

Chybra - gratulacje! [emoji122][emoji3]
Ja uwielbiam to mizianie brzucha na usg (żel mi nie straszny) - mam już skupienie na ekranie [emoji4]
A teraz gorąca herbata, ciepłe skarpety i pod kolderke [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia a u Ciebie potwierdzony chlopak??

Widze ze poki co z tych potwierdzonych to wiekszosc faceci:D z dziewczynkami tak jest ze lekarz bardziej ostrozny.Zawsze sie cos moze podwinac itp.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Monti, ale ja to chcę Wiktora, albo Franka, Leon odpada, bo mój mąż też nie widzi w nim potencjału :D ale masz rację zgrywa się ten lew i Leon :D
ja mam już co najmniej 4 terminy najbardziej aktualny z wczoraj to 07.07.

Do góry