reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Swoją drogą może powinnyśmy zmienić nazwę wątku z lipcówek 2017 na wakacyjne wredne małpy czy coś w tym klimacie [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wakacyjne wredne małpy + doświadczona wszystkowiedzaca matrona vel zimna sucz [emoji1]

Wendy - a jak ból głowy? Lepiej coś?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nono spore emocje widzę;-) ;) Macie rację, nie przejmujcie się podburzycielami.
Byłam dziś na usg prenatalnym , wszystko ok , 12 t 6 d wyszło więc tak jak myślałam, długo mnie dr maział po brzuchu zimnym żelem brrr, maluch był mega ruchliwy i prawdopodobnie będzie Leoś, tak też podejrzewałam ;-) ;) Oprócz tego w drodze do i z gabinetu tak zmarzłam, że nie wiem kiedy się ogrzeję.
A ubrań szczerze mówiąc już dawno nie kupowałam, od mamy i męża dostałam trochę na Święta, a poza tym raczej luźne noszę i leginsy więc nic nie będę musiała ciążowego kupować, no chyba że jakąś ładną sukienkę na lato:blink:

Morela - ja sobie odpuściłam kolacje. Byłam dzisiaj z J u mojej babci, i czekały na nas pierogi na słodko [emoji4].

J teraz wcina jajko sadzone z korniszonami - a ja patrze i podziwiam [emoji1]

Może naleśniki? Albo jakaś sałatka? Ostatnio za mną tuńczykowa chodziła.

Chybra - gratulacje! [emoji122][emoji3]
Ja uwielbiam to mizianie brzucha na usg (żel mi nie straszny) - mam już skupienie na ekranie [emoji4]
A teraz gorąca herbata, ciepłe skarpety i pod kolderke [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia a u Ciebie potwierdzony chlopak??

Widze ze poki co z tych potwierdzonych to wiekszosc faceci:D z dziewczynkami tak jest ze lekarz bardziej ostrozny.Zawsze sie cos moze podwinac itp.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Monti, ale ja to chcę Wiktora, albo Franka, Leon odpada, bo mój mąż też nie widzi w nim potencjału :D ale masz rację zgrywa się ten lew i Leon :D
ja mam już co najmniej 4 terminy najbardziej aktualny z wczoraj to 07.07.

Do góry