reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Morela Maziajka cudnie Ci napisała :) jeszcze raz gratulujd.

No przykre to.. Jeszcze mi się listopad przypomin,, biedna, myślałam że już będzie dobrzd.
Kasiulka u Ciebie również przykra sytuacja..

Aga, Morela trzeba olać. Ileż można to samo powtarzać do kogoś kto w ogóle nie myśli. Śmieszne w tym jest to, że ostatnio o takich właśnie przyladkach pisałam,
Mam wrażenie, że te parę lat temu była tu zupełnie inna atmosfera, jak bb się tworzyło i parę lat poznidj, wręcz każda mogła liczyć na wsparcie..

Ewcia.. Mamy tak samo i chyba dużo z nas.. Pierw strach o ciążę, potem o malucha.. Jak juz nie o malucha to o starszaka a potem jeju co ten mój nastolatek wyprawia :)

Bułki na parze, wieki nie jadłam tego cudu.
U mnie serniczek.
Zjadlabym tez sałatkę, nawet taka prosta z pomidorem ogórkiem cebulką i palryka.

Morela smacznego, jami jam. Kocham naleśniki. W każdej postaci.

Kości mnie bolą z prawej na miednicy grrr..
Dziękuję dziękuję dziękuję :D
W teorii chyba np serek wiejski. Mi łatwiej na wieczór wchodzą owoce ale one w teorii nie są prawidłowe na wieczór jak co
Zjadłam do naleśników banana :) owoc zaliczony

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
O losie dziewczyny co tu się dzieje [emoji44]

Normalnie nie mogę się skupić po wiesciach od Samotnaja. ... tak mi przykro . Ściskam mocno Ciebie i niech twój aniołek spoczywa w spokoju

.... no i kolejna sprawa ....... Niestety tak smutny dzień dla jednej z nas zaburzyla jakaś dziewczyna ze swoimi pretensjami ...... bez sensu i tutaj jak nie wypowiadalam się na temat zamkniętego wątku tak chyba teraz sądzę ze to dobry pomysł, bo uważam , że nic nikomu nie zrobilam / zrobilysmy;,żeby dać się obrażać.

Przykre ale są gorsze tragedie i nie będę się na tej dziewczynie nawet min dłużej skupiac

Cieszę się, że są też dobre wieści, gratuluję [emoji38] i lecę pooglądać fotki Waszych dzieci

jeden dzień, a tyle się tu wydarzyło, że chyba z godzinę nadrabiałam zaległości :)
Niedobrze, oj niedobrze, że tak o jedzeniu na koniec, bo już spać zamierzałam iść, ale twarda będę i nie pójdę do lodówki po lody jogurtowe z owocami leśnymi, które dziś kupiłam :p

Samotnaja bardzo mi przykro. Ściskam Cię mocno!

Samotnaja przytulam Cie [emoji20]

Ika89 tez dzis zakupilam lody z owocami lesnymi i choc mialam na nie ochote nie skusily mnie [emoji2]

I ja dolaczam do grona kurdupli,cale 157 cm [emoji57]

Truskawka to fakt w pl malo sklepow ma dzial ciazowy a u mnie to w ani jednym sklepie nie ma takiego.

Nie bede sie juz odnosila do ani@,nie dajmy sie prowokowac Dziewczynki.

xnw43e3k256g9p2p.png

Czyli na forum same <165. A jest choćby jedna >175?
No ja tak zawsze mam, wszystkie moje koleżanki wchodzą mi pod pachę :) no jakieś pojedyncze wyjątki potwierdzające te prawidłowość są.
Na studiach z przyjaciółka wygladalysmy super. Ja wielka, długie włosy, duży cyc-ona 150, krótka fryz, bez stanika i jeszcze ponad 30 kilo różnicy. Hehe a jak mnie kiedyś polamalo to za mnie torebkę nosiła, kruszyna moja, torba prawie jak ona. Niestety za mężem wyjechała daleko i kontakt mamy mniejszy.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry