reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Nono spore emocje widzę;-) ;) Macie rację, nie przejmujcie się podburzycielami.
Byłam dziś na usg prenatalnym , wszystko ok , 12 t 6 d wyszło więc tak jak myślałam, długo mnie dr maział po brzuchu zimnym żelem brrr, maluch był mega ruchliwy i prawdopodobnie będzie Leoś, tak też podejrzewałam ;-) ;) Oprócz tego w drodze do i z gabinetu tak zmarzłam, że nie wiem kiedy się ogrzeję.
A ubrań szczerze mówiąc już dawno nie kupowałam, od mamy i męża dostałam trochę na Święta, a poza tym raczej luźne noszę i leginsy więc nic nie będę musiała ciążowego kupować, no chyba że jakąś ładną sukienkę na lato:blink:
Gratuluję udanej wizyty i chłopaka : )
Morela, ja niedawno zjadłam bułeczki na parze z jogurtem truskawkowym :-)
Mniam :-)
No i masz babo placek - robię naleśniki z nutellą :D
Morela - ja sobie odpuściłam kolacje. Byłam dzisiaj z J u mojej babci, i czekały na nas pierogi na słodko [emoji4].

J teraz wcina jajko sadzone z korniszonami - a ja patrze i podziwiam [emoji1]

Może naleśniki? Albo jakaś sałatka? Ostatnio za mną tuńczykowa chodziła.

Chybra - gratulacje! [emoji122][emoji3]
Ja uwielbiam to mizianie brzucha na usg (żel mi nie straszny) - mam już skupienie na ekranie [emoji4]
A teraz gorąca herbata, ciepłe skarpety i pod kolderke [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierogi też bym zjadła ale nie ma kto ulepić:(

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Chybra super wiesci :)
Aga dziekuje ze pytasz juz spoko dzis rano jeszcze pobolewala ale obywa sie bez lekow poki co:)
Narobilyscie smaka na pierogi ale moj must have to lody a najlepiej sorbet kwasny jagodowy lub owoce lesne mmmm slinotoku dostalam :(
No coz oby do jutra i jakies nabede :)a poki co ja po pizzy mężowej o kolacji nawet nie"mysle , swoja droga Aga pisalas ostatnio ze po czosnku boli Cie glowa a ja sie dzis najadlam go a tez mam niskie cisnienie oby mi nie zaszkodzil, no coz ale dobre bylo.
A jeszcze co do macanka to usmialam sie ale Cie napadla kobita szok hihihi
Ja nie mam nic przeciwko glaskaniu czy witaniu malucha przez bliskich tak jak Kasiulka :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za informację o rozmiarowce spodni hm, właśnie zamowilam (a do spodni domowilam oczywiście kilka bluzeczek;)):)

Morela Maziajka cudnie Ci napisała :) jeszcze raz gratulujd.

No przykre to.. Jeszcze mi się listopad przypomin,, biedna, myślałam że już będzie dobrzd.
Kasiulka u Ciebie również przykra sytuacja..

Aga, Morela trzeba olać. Ileż można to samo powtarzać do kogoś kto w ogóle nie myśli. Śmieszne w tym jest to, że ostatnio o takich właśnie przyladkach pisałam,
Mam wrażenie, że te parę lat temu była tu zupełnie inna atmosfera, jak bb się tworzyło i parę lat poznidj, wręcz każda mogła liczyć na wsparcie..

Ewcia.. Mamy tak samo i chyba dużo z nas.. Pierw strach o ciążę, potem o malucha.. Jak juz nie o malucha to o starszaka a potem jeju co ten mój nastolatek wyprawia :)

Bułki na parze, wieki nie jadłam tego cudu.
U mnie serniczek.
Zjadlabym tez sałatkę, nawet taka prosta z pomidorem ogórkiem cebulką i palryka.

Morela smacznego, jami jam. Kocham naleśniki. W każdej postaci.

Kości mnie bolą z prawej na miednicy grrr..

reklama
Maziajka dziękuję kochana za opinie :) Cieszę się bardzo ale to bardzo z tych jajek :)

Aguś już się nie stresuj. Ja swój stres już też zjadłam i mam ją w nosie. I taaak jest Mikołaj:)

Co polecacie na kolację o tej porze może nie do końca adekwatnej na jedzenie ?:)) głodna jak wilk

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
W teorii chyba np serek wiejski. Mi łatwiej na wieczór wchodzą owoce ale one w teorii nie są prawidłowe na wieczór jak co

Do góry