Ewcia ale masz daleko do lekarza jeju! Ja się martwilam ze szpital mam daleko ale to nic w porównaniu z Twoim. A przez tel Ci już podadzą te pierwsze?
Moja mama i babcia tez miały miesniaki. Nawet nie wiedziałam, że też może mnie to czekać..
Ale dziecinada to takie wymyślanie, nie pasi Ci pisanie tu, to nie pisz, proste, a nie siejesz jak małe dziecko na innych wątkach nieprawdę. Popatrz pierw na siebie a potem na innych..
Nie kojarzysz? To jeszcze raz pytam po co się tu udzielasz i piszesz brednie na innych wątkach??
Juz sama nie wiesz, co gadasz, chyba hormony Ci za bardzo do głowy strzelily hihi.
Fajna grupka nam się trafiła. Widocznie nie skaczemy kolo wszystkich jak głupie stąd takie opinie. Nie ma się co przejmować
Aaa i dodam, że właśnie Ania to taka co chodzi i robi zamieszanie. O takich przypadkach pisalysmy.
A tak w ogóle to w wątku widzę super dziewczynę, z sierpniowek naszych
Samotnaja o rany nie!! Tak mi przykro.. Kolejny raz.. Wiem, że Ci cholernie źle ale czemu.. Było już tak dobrze..jakie to nie sprawiedliwe.. Byłam pewna, że tym razem oby nam się uda,, tule Cie bardzo mocno..
Misia oj oj, czy to moja winami Cie przegapila?? Napisz proszę, jak tak zaraz pójdę i naprawie, przepraszam
Tęczowa gratuluję syneczka!!
Zerknijcie w mothercare na portki. Mają fajne 6. Normalnie to 34? I może macie topshop? Tam są wypasne skiny na brzuch w małym rozmiarze