reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia ja przed ciaza myslalam, ze nie bede tak szybko chciala poznac plci, a juz na prenatalnych sie bardzo podpytywałam lekarza, na niftach tez zaznaczyłam, ze ma byc badana plec. U nas pewnie po 30 tc bedziemy zamawiac mebelki i chciałabym zeby były wybrane pod płec.

Co do tego płacenia przez zus czy przez pracodawce to u mnie akurat wypłaca zus, zawsze sa z tym problemy, ale w koncu te pieniadze zawsze przyjda. Tylko trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.

Teczowa bardzo wspolczuje choroby :( ale rozumiem, ze jednak dziecko najwazniejsze, tez bym pewnie zrezygnowała z leczenia na rzecz ciazy.

reklama
Cześć :) jeej wy tak już szalejecie z ubraniami ciążowych? :) ja bardzo bym chciała sobie coś kupić, ale jak dotąd wszystkie spodnie jakie mierze są za duże :) z kolei ciążowych bluzek które by mi się podobały nie widzę nigdzie-taka jestem wymagająca :)

Zapisałam się dziś do "aktywnej mamy" 2 na darmową szkołę rodzenia :) na pewno nie zaszkodzi a może coś pomoże :) zajęcia zaczynam 13.02,

Na, 3,02 zapisałam się na usg 3/4 d :) to mam nadzieję że dzidzia pokaże co myślisz między nóżkami :)

Nadal odpoczywam sobie na wsi :) ziimno się zrobiło, i dziś to chyba nosa nawet nie wychyle za drzwi :) więc się obracam z boku na bok :)

Mam nadzieję że u was wszystko w porządku :) trzymajcie się brzuchatki kochane :)
A w h&m mama rozmiar 34? Też za duże? Bo ja jestem raczej z tych drobnych i te nawet ok są na mnie. A że wcześniej chodziłam w mega dopasowanych rzeczach to teraz już nie miałam w czym chodzić. Z bluzkami mam to samo, nic mi się nie podoba :p blisko godzinę dziś byłam na olx to kompletnie nic nie zobaczyłam dla siebie, potem na stronach sklepów to też średnio:p

Truskawka kiedy masz wyniki Nifty?

Ewcia mozna ale musze najpierw do pracodawcy po pieczatke a potem dowiez do zus.W czwartek jade do zus i dowiem sie jeszcze raz jak to wyglada dokladnie.
Swoja droga musze jszzcze sprawdzic czy pracodawca tez nie ma jakiegos okreslonego czasu na dostarczenie l4 do zus skoro ja musze w ciagu tygodnia im dostarczyc to oni tez powinni miec jakies ramy a nie ze bede trzymac ile chca...

010igov35ye70zfx.png

Hejka dziewczyny. Daje znać że wszystko z nami dobrze. Bóle brzucha mam, krwawienia brak. Ale strachu się najadlam.

Maluch ma 71 mm, NT 1.8, wszystko wygląda prawidłowo. Machał sobie łapkami.
Lekarz mówi ze wygląda na dziewczynke :-) będzie Zosia :-)

hchy3e3k0ot2nxfe.png
Matko jak się cieszę!!! Na innym forum, gdzie byłam jakiś czas, o poronieniach i potem o ciążach po tym, dziewczyna z identyczna historia w tym samym dniu co ty trafiła do szpitala i pisała że dziś poroniła i ja już się bałam że to ty na tym innym forum :( także matko, jak się cieszę że napisałaś, że wszystko ok!!!!

A w h&m mama rozmiar 34? Też za duże? Bo ja jestem raczej z tych drobnych i te nawet ok są na mnie. A że wcześniej chodziłam w mega dopasowanych rzeczach to teraz już nie miałam w czym chodzić. Z bluzkami mam to samo, nic mi się nie podoba :p blisko godzinę dziś byłam na olx to kompletnie nic nie zobaczyłam dla siebie, potem na stronach sklepów to też średnio:p

W hm nie mierzylam , że przyznaje, ale to bardziej z powodu ceny.. Dla mnie 129zl za spodnie które posłużą mi tylko chwilę to trochę dużo... Nie z resztą ja chyba nigdy nie wydałem tyle na spodnie....
u nas w Lublinie nie ma w zasadzie żadnych promocji na ciuchy w hm/ciążowe, więc niczego w przystepniejszej cenie nie da się złowić...

Zonograja poszukaj uzywke na allegro za 50 zl spokojnie powinnas kupic h&m ewentualnie lumpeks jak masz jakis fajny.

Samotnaja bardzo sie ciesze.

010igov35ye70zfx.png

Dokładnie. Ja rozumiem obiekcje z ceną ale pójdź, przymierz jaki rozmiar ci pasuje i na olx tego jest mnóstwo używanych, no i to właśnie używanych krótko więc w dobrym stanie.

reklama
Maziajka myśle ze do piątku powinny być wyniki, ale pewnie bede sama tam dzwonić

Samotnaja cieszę sie ze wszystko dobrze!! A jesteście jeszcze w szpitalu?

Do góry