reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

ja muszę farbować bo mój kolor to taki "mysi" ale to jeszcze nic bo coraz więcej siwych się pojawia. Wiadomo nie dużo ale jednak już są...a za nim mi odrosną to wyjdzie ich więcej :p

reklama
Tak piszecie o sniegu a u mnie slonce swieci :)i mrozno a wyszloby sie na sanki [emoji5][emoji5] mlody chyba sniegu nie pamieta,
Ja dzis wizytuje po l4 glownie.
A tak to u nas ok.
Jeszcze raz gratki z udanych wizyt i jeszcze te dziewczynki mmmmm
Special for you [emoji3]
Takie wczorajsze klimaty na trasie domku w Karkonoszach [emoji6]

1483616289856.jpg
1483616308271.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483616289856.jpg
    1483616289856.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 449
  • 1483616308271.jpg
    1483616308271.jpg
    89,1 KB · Wyświetleń: 447
aim - Kochana teraz najważniejsze abyś się wyleczyla (nie podleczyla - a WYLECZYLA).
"Szewc w dziurawych butach chodzi" - stare porzekadło, ale prawdziwe. I nie chodzi tu o Twoje doświadczenie, tylko o to, że każdy z Nas stara się pomóc bądź zrobić komuś coś super, a dla siebie na te same czynności nie ma czasu.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

U Was biało a u mnie zielono :laugh2:
Aim- najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze. Może dodatkowo coś z żurawina? Też dobrze działa na pęcherz.

Załączniki

• _20170105_130605.JPG
    _20170105_130605.JPG
    1 001,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Zonagraja niezle z tym upadkiem, dobrze, ze nic sie nie stało. Ja to teraz bardzo uwazam, bo slisko niesamowicie. Na szczescie zakupiłam super traperki zimowe i w nich smigam.

AIM mialas juz chyba wczesniej cos z pecherzem, ale szczerze dziwne, ze nie miałas ostrego bólu brzucha, bo zazwyczaj tak to sie objawia. Ja na nerki i pecherz zawsze brałąm furagine, a jak nie pomagało to biseptol, ale pewnie w ciazy nie mozna takich leków brac.

Aga piekne widoki, ale ja tez czekam na wiosne, fajnie jakby juz był marzec/kwiecien no i tez blizej do porodu by było :)

Do góry