reklama
Special for you [emoji3]Tak piszecie o sniegu a u mnie slonce swieci i mrozno a wyszloby sie na sanki [emoji5][emoji5] mlody chyba sniegu nie pamieta,
Ja dzis wizytuje po l4 glownie.
A tak to u nas ok.
Jeszcze raz gratki z udanych wizyt i jeszcze te dziewczynki mmmmm
Takie wczorajsze klimaty na trasie domku w Karkonoszach [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Załączniki
pięknie ,, naprawdę mi się już marzą ferie u mojej siostry- co prawda nie w górach ale zwykłej podlubelskiej wsi <3
Aim - o kurcze.. Niedobrze :-(. Kuruj się Kochana i odpoczywaj (L4 jakies bierzesz?)
aim - Kochana teraz najważniejsze abyś się wyleczyla (nie podleczyla - a WYLECZYLA).
"Szewc w dziurawych butach chodzi" - stare porzekadło, ale prawdziwe. I nie chodzi tu o Twoje doświadczenie, tylko o to, że każdy z Nas stara się pomóc bądź zrobić komuś coś super, a dla siebie na te same czynności nie ma czasu.
"Szewc w dziurawych butach chodzi" - stare porzekadło, ale prawdziwe. I nie chodzi tu o Twoje doświadczenie, tylko o to, że każdy z Nas stara się pomóc bądź zrobić komuś coś super, a dla siebie na te same czynności nie ma czasu.
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Zonagraja niezle z tym upadkiem, dobrze, ze nic sie nie stało. Ja to teraz bardzo uwazam, bo slisko niesamowicie. Na szczescie zakupiłam super traperki zimowe i w nich smigam.
AIM mialas juz chyba wczesniej cos z pecherzem, ale szczerze dziwne, ze nie miałas ostrego bólu brzucha, bo zazwyczaj tak to sie objawia. Ja na nerki i pecherz zawsze brałąm furagine, a jak nie pomagało to biseptol, ale pewnie w ciazy nie mozna takich leków brac.
Aga piekne widoki, ale ja tez czekam na wiosne, fajnie jakby juz był marzec/kwiecien no i tez blizej do porodu by było
AIM mialas juz chyba wczesniej cos z pecherzem, ale szczerze dziwne, ze nie miałas ostrego bólu brzucha, bo zazwyczaj tak to sie objawia. Ja na nerki i pecherz zawsze brałąm furagine, a jak nie pomagało to biseptol, ale pewnie w ciazy nie mozna takich leków brac.
Aga piekne widoki, ale ja tez czekam na wiosne, fajnie jakby juz był marzec/kwiecien no i tez blizej do porodu by było