reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tak u mnie duże opóźnienia, ale biorę je w pakiecie ;) wiem jak wyglada praca w szpitalu i dni w przychodni (moj brat jest lekarzem).
Straszy syn w pkolu, a młodszy z tata. A tata ma prace z domu. Całkiem sporo przy Misku można zrobić. On ładnie sam sie bawi, a teraz śpi.

Teraz jescze musiałam przepuścić Panią z bardzo wysokim ciśnieniem, dostała leki od położnej.

reklama
Karuzela witamy:)

Kasiulka, masakra tyle czekac w poczekalni, dobrze ze masz internet;):tak:

Aim najwazniejsze ze wiadomo co to, i ze masz od razu profesjonalnie wdrozone leczenie:yes:

Truskawka strasznie mi przykro...

Witam sie i ja popoludniowo.
Gratuluje wszystkim wizytujacym wczoraj i dzisiaj.wcuoraj Same super Informacje

Aim ale sie strachu najadlas. Dobrze ze wiadomo z czego

Kasiulka oby szybko poszlo

Ania u nas dzisiaj podobna pogoda ze sloneczkiem ale mrozno -2 stopnie

f2w3flw15r2h1ssa.png

Wendy - super [emoji106][emoji5]

aim - pamiętam jak pisałaś o tym "niechcącym" odwodnieniu się [emoji14].
Teraz będziemy wysyłać Ci alerty przypominające: "Aśka - dawaj na jednego [emoji6][emoji14]"

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Wendy - super [emoji106][emoji5]

aim - pamiętam jak pisałaś o tym "niechcącym" odwodnieniu się [emoji14].
Teraz będziemy wysyłać Ci alerty przypominające: "Aśka - dawaj na jednego [emoji6][emoji14]"

Haha tak xD w ogóle brawo ja, któraś z was lepiej pamiętała że ostatnio miałam coś z pęcherzem a ja zaprzeczyłam. To mi mąż przypomniał że przecież tak, przed świętami, nawet badanie moczu miałam i jakieś bakterie tam były ale nieliczne. Ja w ogóle o tym zapomniałam o_O :p no ale teraz w tym badaniu moczu z dziś bakterii nie było ani niczego co by wskazywało zakażenie. Tylko zapalenie. Ciekawe czy to z tego... W każdym razie teraz się to rozwinęło tak że nie mam wątpliwości że to układ moczowy :/ bardzo niemiło :/

aim - za dużo masz chyba na głowie. Praca, nauka, bejbik.. I pewnie jeszcze trochę się zajęć znajdzie. Stąd swoje stany kodujesz wybiórczo [emoji14]

Pewnie jak większość z nas nie sądzę bym była szczególnym przypadkiem :D prawda jest taka że bywam roztrzepana jak się nie pilnuje a ostatnio sobie w tej kwestii odpuściłam :/ no i rzeczywiście wychodzi że trochę nie ogarniam... Fajnie było zrzucać winę na 1 trymestr ale tak naprawdę po prostu muszę się wziąć w garść -.-

reklama
Aim i dobrze ja za to mam zrobić posiew

U mnie tak, muszę zrobić posiew, na podwyższone tsh standardowo eutyrox najmniejsza dawka, a łożyskiem na razie sie nie martwic i liczyć ze sie podniesie. A jak sie nie podniesie to bedziemy sie martwic ;) na razie mam żyć prawie normalnie. Bez dźwigania i aerobiku

Wendy i super

Do góry