reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aim mam nadzieje ze nic sie nie zadziało..

Ja czekam pod gabinetem, wyniki moczu mam średnie i tsh za wyskokie... zobaczymy co powie i na wyniki i to moje łożysko. Pewnie z 1,5h będę tu jescze czekać

Kasiulka 1,5h masakra jakas :(
To Ty wyjdziesz i ja bede szla mam na 14 :)
Podejrze dzidzie ciekawa jestem ile urosła☺
Ami daj znac po wizycie ale wczoraj bylas u lekarza i nic nie widzial to pewnie jest ok.
U mnie wieczorami brzuch jak w 6miesiacu szok wczorak pokazuje mojemu M jak uroslam a mały podchodzi tyka mnie palcem w brzuch i mowi dzidzia dzidzia
Słodziak ciekawe jak bedzie kochał jak dzidzia juz bedzie obok nas :)
Ale fakt jest taki ze wieczoram to nawet dwulatek pozna ze mama cos duzaaaa sie robi ;)

Misia tsh super. Ja biorę od początku ciąży 50 i mam na poziomie w okolicy 2.

ŻonaGraja współczuję upadku ...ale dobrze ze nic się nie stało. ... wszystkie musimy bardzo uważać przy tej pogodzie

Aim i Kasiulka czekamy na info

Aim czekam na inf..dobre inf :)

ŻonaGraja- mój suwaczek też dziwny i w sumie nie aktualny bo dzieć tydzień temu miał 6 cm więc dzis na pewno ma więcej :) współczuje upadku, dobrze ze nic więcej Ci się nie stało :)

Kasiulka &&&&& za wizytę, daj znać jak bedziesz po

Wczoraj miałam dzień "upiększania" zrobiałm sobie paznokcie :p i farbe bez amoniaku wreszcie kupiłam i farbować chyba będe bo mi siwe już z 3 cm wystają :p Poza tym wreszcie korzystając z l4 zaczęłam dom ogarniać ale usiadłam przed komp i siedzę :p

Witam się i ja,

aim - trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Kasiulka - powodzenia na wizycie [emoji110] [emoji110]

Żonograja - Ty a Ty przypadkiem nie miałaś leżakowac niczym żabka [emoji12]? Co to za akrobacje na lodzie? Co? Oby żadnych więcej takich przygód.
Oby ból szybko minął [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim Kasiulka trzymam kciuki
Kasiulka a co masz z lozyskiem? (Jak pisałaś juz to chyba niedoczytalam)

ŻonaGraja no ślisko jest u nas jeszcze pełno śniegu na chodnikach, że chodzić się nie da.. rano byłam na badaniach tsh to szłam bardzo wolno ale tak jak piszecie idzie się wolno a można się wywrocic..
Uważajcie na siebie :) trzeba czekać na wiosnę wtedy i chętniej się wyjdzie :)

Witam się i ja,

aim - trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Kasiulka - powodzenia na wizycie [emoji110] [emoji110]

Żonograja - Ty a Ty przypadkiem nie miałaś leżakowac niczym żabka [emoji12]? Co to za akrobacje na lodzie? Co? Oby żadnych więcej takich przygód.
Oby ból szybko minął [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

leżakowanie, leżakowaniem :) przez święta poleżalam i dalej nie umiem :)
A tak serio -musiałam Córkę do szkoły odprowadzić i do pracy podskoczyć , by przekazać niektóre sprawy :) a wywalilam się już pod samym domem ...

Piszecie o upiekszaniu się - mi się tak już marzy ogarnąc paznokcie , pojsć do fryzjera ... mialam w planach głeboki peeling chemiczny żeby trochę rozjaśnić skórę ale plany trzeba przełożyć ,, na kiedyś

muszę coś ze sobą zrobić bo sie nie najlepiej w swoim ciele czuję ..wlosy zostawiam w spokoju- uparlam się , że dojdę do naturalnego koloru,, tylko cy wytrwam :)

reklama
Aim Kasiulka trzymam kciuki
Kasiulka a co masz z lozyskiem? (Jak pisałaś juz to chyba niedoczytalam)

ŻonaGraja no ślisko jest u nas jeszcze pełno śniegu na chodnikach, że chodzić się nie da.. rano byłam na badaniach tsh to szłam bardzo wolno ale tak jak piszecie idzie się wolno a można się wywrocic..
Uważajcie na siebie :) trzeba czekać na wiosnę wtedy i chętniej się wyjdzie :)

Ja zdecydowanie czekam już na wiosnę :) chociaż jak sobie myślę , że będzie coraz ciężej to maskara :)
bo raczej spadku wagi się nie spodziewam :)

Do góry