reklama
Kasiulka 1,5h masakra jakas
To Ty wyjdziesz i ja bede szla mam na 14
Podejrze dzidzie ciekawa jestem ile urosła☺
Ami daj znac po wizycie ale wczoraj bylas u lekarza i nic nie widzial to pewnie jest ok.
U mnie wieczorami brzuch jak w 6miesiacu szok wczorak pokazuje mojemu M jak uroslam a mały podchodzi tyka mnie palcem w brzuch i mowi dzidzia dzidzia
Słodziak ciekawe jak bedzie kochał jak dzidzia juz bedzie obok nas
Ale fakt jest taki ze wieczoram to nawet dwulatek pozna ze mama cos duzaaaa sie robi
To Ty wyjdziesz i ja bede szla mam na 14
Podejrze dzidzie ciekawa jestem ile urosła☺
Ami daj znac po wizycie ale wczoraj bylas u lekarza i nic nie widzial to pewnie jest ok.
U mnie wieczorami brzuch jak w 6miesiacu szok wczorak pokazuje mojemu M jak uroslam a mały podchodzi tyka mnie palcem w brzuch i mowi dzidzia dzidzia
Słodziak ciekawe jak bedzie kochał jak dzidzia juz bedzie obok nas
Ale fakt jest taki ze wieczoram to nawet dwulatek pozna ze mama cos duzaaaa sie robi
aha83
kwietniówka '09
Misia tsh super. Ja biorę od początku ciąży 50 i mam na poziomie w okolicy 2.
ŻonaGraja współczuję upadku ...ale dobrze ze nic się nie stało. ... wszystkie musimy bardzo uważać przy tej pogodzie
Aim i Kasiulka czekamy na info
ŻonaGraja współczuję upadku ...ale dobrze ze nic się nie stało. ... wszystkie musimy bardzo uważać przy tej pogodzie
Aim i Kasiulka czekamy na info
Aim czekam na inf..dobre inf
ŻonaGraja- mój suwaczek też dziwny i w sumie nie aktualny bo dzieć tydzień temu miał 6 cm więc dzis na pewno ma więcej współczuje upadku, dobrze ze nic więcej Ci się nie stało
Kasiulka &&&&& za wizytę, daj znać jak bedziesz po
Wczoraj miałam dzień "upiększania" zrobiałm sobie paznokcie i farbe bez amoniaku wreszcie kupiłam i farbować chyba będe bo mi siwe już z 3 cm wystają Poza tym wreszcie korzystając z l4 zaczęłam dom ogarniać ale usiadłam przed komp i siedzę
ŻonaGraja- mój suwaczek też dziwny i w sumie nie aktualny bo dzieć tydzień temu miał 6 cm więc dzis na pewno ma więcej współczuje upadku, dobrze ze nic więcej Ci się nie stało
Kasiulka &&&&& za wizytę, daj znać jak bedziesz po
Wczoraj miałam dzień "upiększania" zrobiałm sobie paznokcie i farbe bez amoniaku wreszcie kupiłam i farbować chyba będe bo mi siwe już z 3 cm wystają Poza tym wreszcie korzystając z l4 zaczęłam dom ogarniać ale usiadłam przed komp i siedzę
Witam się i ja,
aim - trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Kasiulka - powodzenia na wizycie [emoji110] [emoji110]
Żonograja - Ty a Ty przypadkiem nie miałaś leżakowac niczym żabka [emoji12]? Co to za akrobacje na lodzie? Co? Oby żadnych więcej takich przygód.
Oby ból szybko minął [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Żonograja - Ty a Ty przypadkiem nie miałaś leżakowac niczym żabka [emoji12]? Co to za akrobacje na lodzie? Co? Oby żadnych więcej takich przygód.
ewella90
Fanka BB :)
Aim Kasiulka trzymam kciuki
Kasiulka a co masz z lozyskiem? (Jak pisałaś juz to chyba niedoczytalam)
ŻonaGraja no ślisko jest u nas jeszcze pełno śniegu na chodnikach, że chodzić się nie da.. rano byłam na badaniach tsh to szłam bardzo wolno ale tak jak piszecie idzie się wolno a można się wywrocic..
Uważajcie na siebie trzeba czekać na wiosnę wtedy i chętniej się wyjdzie
ŻonaGraja no ślisko jest u nas jeszcze pełno śniegu na chodnikach, że chodzić się nie da.. rano byłam na badaniach tsh to szłam bardzo wolno ale tak jak piszecie idzie się wolno a można się wywrocic..
Witam się i ja,
leżakowanie, leżakowaniem przez święta poleżalam i dalej nie umiem
A tak serio -musiałam Córkę do szkoły odprowadzić i do pracy podskoczyć , by przekazać niektóre sprawy a wywalilam się już pod samym domem ...
Piszecie o upiekszaniu się - mi się tak już marzy ogarnąc paznokcie , pojsć do fryzjera ... mialam w planach głeboki peeling chemiczny żeby trochę rozjaśnić skórę ale plany trzeba przełożyć ,, na kiedyś
muszę coś ze sobą zrobić bo sie nie najlepiej w swoim ciele czuję ..wlosy zostawiam w spokoju- uparlam się , że dojdę do naturalnego koloru,, tylko cy wytrwam
reklama
Aim Kasiulka trzymam kciuki
Ja zdecydowanie czekam już na wiosnę chociaż jak sobie myślę , że będzie coraz ciężej to maskara
bo raczej spadku wagi się nie spodziewam