reklama
Sarat gratuluję !!!Cześć Dzis mialam wizyte i usg. Serduszko biło zarodek pięknie urósł i jest tylko o 1 dzień młodszy jestem szczęśliwa!!!! Mało piszę bo mdłości nie ustępują i cały czas leżę. nie mam na nic siły. dziś jeszcze biegunka....l
jeszcze chwilę się pomęczysz a później mam nadzieję mdłości odpuszczą..
U mnie mam wrażenie ze jest ich coraz mniej... podobnie jak w pierwszej ciąży- do 10 tyg masakra , później spokój....
Agness 555
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny
Ale dużo piszecie.... trudno nadążyć
Ostatnio tylko was podczytuje ale nic nie piszę,bo jakoś nie mam weny ;(
Ostatnie dni to jakaś masakra czuję się strasznie zmęczona, senna no i do tego wszystkiego zaczęły się mdłości... Codziennie po pracy śpie po 2 godziny a pózniej w nocy nie mogę zasnąć...tak się cieszyłam,że czuję się rewelacyjnie a tu chyba się zaczyna. Najgorsze jest to,że w pracy jeszcze nie powiedziałam o ciąży i muszę to ukrywać.Czekam na wizytę 7 grudnia jak wtedy usłyszę serduszko i założy mi kartę ciąży to wtedy powiem no i już od stycznia na L4 pójdę nareszcie,bo z takim samopoczuciem ciężko się pracuje
Karola gratulację
Sarat super wiadomość
Ale dużo piszecie.... trudno nadążyć
Ostatnio tylko was podczytuje ale nic nie piszę,bo jakoś nie mam weny ;(
Ostatnie dni to jakaś masakra czuję się strasznie zmęczona, senna no i do tego wszystkiego zaczęły się mdłości... Codziennie po pracy śpie po 2 godziny a pózniej w nocy nie mogę zasnąć...tak się cieszyłam,że czuję się rewelacyjnie a tu chyba się zaczyna. Najgorsze jest to,że w pracy jeszcze nie powiedziałam o ciąży i muszę to ukrywać.Czekam na wizytę 7 grudnia jak wtedy usłyszę serduszko i założy mi kartę ciąży to wtedy powiem no i już od stycznia na L4 pójdę nareszcie,bo z takim samopoczuciem ciężko się pracuje
Karola gratulację
Sarat super wiadomość
Sarat, Karola1986 - super! Gratuluję [emoji122][emoji3]
Sandra - co do bety to się nie wypowiem.
Ale z tego co piszesz - ciąża jest bardzo wczesna, więc wszystko jeszcze się może zdarzyć :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Sandra - co do bety to się nie wypowiem.
Ale z tego co piszesz - ciąża jest bardzo wczesna, więc wszystko jeszcze się może zdarzyć :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agness 555
Aktywna w BB
Dziewczyny mam pytanie czy w ciąży można używać każdego antyperspirantu pod pachy ?
to moja pierwsza ciąża i sama nie wiem, bo prawie każdy ma alkohol w sobie.
Macie jakiś do polecenia ? czy ja już świruje
to moja pierwsza ciąża i sama nie wiem, bo prawie każdy ma alkohol w sobie.
Macie jakiś do polecenia ? czy ja już świruje