reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć :) Dzis mialam wizyte i usg. Serduszko biło :) zarodek pięknie urósł i jest tylko o 1 dzień młodszy :) jestem szczęśliwa!!!! Mało piszę bo mdłości nie ustępują i cały czas leżę. nie mam na nic siły. dziś jeszcze biegunka....l

reklama
Cześć :) Dzis mialam wizyte i usg. Serduszko biło :) zarodek pięknie urósł i jest tylko o 1 dzień młodszy :) jestem szczęśliwa!!!! Mało piszę bo mdłości nie ustępują i cały czas leżę. nie mam na nic siły. dziś jeszcze biegunka....l
Sarat gratuluję !!!
jeszcze chwilę się pomęczysz a później mam nadzieję mdłości odpuszczą..
U mnie mam wrażenie ze jest ich coraz mniej... podobnie jak w pierwszej ciąży- do 10 tyg masakra , później spokój....

Sarat gratulacje :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Maziajka u Ciebie chyba coraz gorzej co ? Współczuję. Kurde ale żeby aż trzy godziny męczyło :/ dobrze ze masz zwolnienie i możesz cierpieć w domu. Trzymaj się :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Cześć dziewczyny :)
Ale dużo piszecie.... trudno nadążyć ;)
Ostatnio tylko was podczytuje ale nic nie piszę,bo jakoś nie mam weny ;(
Ostatnie dni to jakaś masakra czuję się strasznie zmęczona, senna no i do tego wszystkiego zaczęły się mdłości... :( Codziennie po pracy śpie po 2 godziny a pózniej w nocy nie mogę zasnąć...tak się cieszyłam,że czuję się rewelacyjnie a tu chyba się zaczyna. Najgorsze jest to,że w pracy jeszcze nie powiedziałam o ciąży i muszę to ukrywać.Czekam na wizytę 7 grudnia jak wtedy usłyszę serduszko i założy mi kartę ciąży to wtedy powiem no i już od stycznia na L4 pójdę nareszcie,bo z takim samopoczuciem ciężko się pracuje :(

Karola gratulację :)
Sarat super wiadomość :)

Sarat, Karola1986 - super! Gratuluję [emoji122][emoji3]

Sandra - co do bety to się nie wypowiem.
Ale z tego co piszesz - ciąża jest bardzo wczesna, więc wszystko jeszcze się może zdarzyć :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy w ciąży można używać każdego antyperspirantu pod pachy ?
to moja pierwsza ciąża i sama nie wiem, bo prawie każdy ma alkohol w sobie.
Macie jakiś do polecenia ? czy ja już świruje ;)

Do góry