reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurcze sama nie wiem co mam myśleć... Gdzieś czytałam,ze dziewczna jeszcze miesiąc po poronieniu miała mdłości... Nie chce się nakręcać, a z drugiej strony, mam ciągle mecza mnie myśli, gdzies w tyle głowy...

Zawsze mozesz sporobowac zrobic np. dzis beta hcg i powtórzyc za 2 dni, jesli spada to jasna sprawa, jesli rosnie to nie ma sie czym martwic- z tym, ze teraz juz wzrost nie bedzie duzy, bo kolo 9 tc juz az tak nie rosnie. A kiedy miałas ostatnie usg?

reklama
Dziewczyny wybaczcie, ale przestańcie wyszukiwać powodów, że coś jest nie tak.
Na każdym etapie ciąży może coś się stać i pierwszy trymestr nie jest żadnym wyznacznikiem. Są dziewczyny na forum, które potraciły dzieci w 38, 40 tygodniu ciąży. Ja sama dwójkę straciłam w 24 i 25 tygodniu. Także, sorry, ale szukanie czegoś co by znaczyło, że może poronilam jest dla mnie głupie. Cieszcie się z tego, że jesteście w ciąży i już.
Kto bardziej, jeśli nie Wy ma wierzyć w Wasze dziecko?
Przepraszam, ale chyba wcale nie powinnam tu zaglądać....

Ewcia3004 - dziękuję,że to napisałaś!!! Kubeł zimnej wody na łeb czasami jest potrzebny. Właśnie zaglądaj i czasami takie słowa też są potrzebne!

Dziewczyny wybaczcie, ale przestańcie wyszukiwać powodów, że coś jest nie tak.
Na każdym etapie ciąży może coś się stać i pierwszy trymestr nie jest żadnym wyznacznikiem. Są dziewczyny na forum, które potraciły dzieci w 38, 40 tygodniu ciąży. Ja sama dwójkę straciłam w 24 i 25 tygodniu. Także, sorry, ale szukanie czegoś co by znaczyło, że może poronilam jest dla mnie głupie. Cieszcie się z tego, że jesteście w ciąży i już.
Kto bardziej, jeśli nie Wy ma wierzyć w Wasze dziecko?
Przepraszam, ale chyba wcale nie powinnam tu zaglądać....
BRAWO BRAWO Też czasami boje się czytać forum :( bo się wszystkie nakręcamy nie możemy myśleć o tym co wydaje nam się że może być. myślmy tylko o tym ,że jesteśmy w ciąży :) :) cieszmy się tą chwilą . Ja w pracy ciężko mi wysiedzieć 8 godzin przy biurku i jeszcze samochodm rano i popoludniu w sumie dwie godziny. Przychodzi dzisiaj do mnie dziewczyna z innego działu z innego budynku przyszła coś załatwić i mówi do mniee " ŚNIŁAŚ MI SIE DZISIAJ, TYLKO BYŁAŚ W INNYM STANIE :) PYTAM W JAKIM A ONA ŻE W BŁOGOSŁAWIONYM " :D , dziewczyny z mojego pokoju zdębiałty bo narazie tylko one wiedzą hehe :)

Dokładnie, najgorzej jest jak się nam WYDAJE... Ale tak jak piszecie, trzeba być dobrej myśli, chociaż wszyscy jesteśmy tylko ludzmi i czasami "cos" jest silniejsze od nas.
To prorocze ma sny ta dziewczyna ;P hehe

Każda ciąża jest inna i każda kobieta przechodzi ją inaczej.Ja w poprzednich ciążach nie miałam żadnych objawów,dopiero w tej wiem co to mdłości ból piersi i śpiączka.Też zauważyłam u siebie ostatnio poprawę samopoczucia i wiem że u jednych mija to wcześniej a u innych później,póki nie ma krwawienia i bólu to nie ma co się doszukiwać problemu tylko trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie

reklama
Do góry