reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Arrow trzymam kciuki żeby maluszek się pojawił. Musi być dobrze.

Kasiulka kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

hej dziewczyny
u mnie zaczyna się kolejny fatalny dzień.
od 5 rano mam taki ból krzyża i brzucha że nie mam jak się ułożyć. wzięłam Apap ale to dało efekt na 2 godziny.
zaraz męża wyślę po nnospe.
z tego bólu aż chce mi się płakać ;(

Gosia - ja używałam różnych specyfików: dax perfecte, mustele, oliwka hipp, i chyba najdłużej fissan (i w późniejszym etapie ciąży). Fissan na końcówce ciąży szedł mi 1 na tydzień.
Przybrałam w 1 ciąży ponad 25 kg, a rozstępy jedynie pod pepkiem mi wyszły, ale to już było po porodzie, i naprawdę malutkie były - ledwo widoczne. Zastanawiałam sie nawet czy o nich wspominać ;-).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Gosia - ja używałam różnych specyfików: dax perfecte, mustele, oliwka hipp, i chyba najdłużej fissan (i w późniejszym etapie ciąży). Fissan na końcówce ciąży szedł mi 1 na tydzień.
Przybrałam w 1 ciąży ponad 25 kg, a rozstępy jedynie pod pepkiem mi wyszły, ale to już było po porodzie, i naprawdę malutkie były - ledwo widoczne. Zastanawiałam sie nawet czy o nich wspominać ;-).

Dziękuje za odpowiedź- ja chce uniknąć rozstępów a mam do nich skłonność dlatego od pierwszych tygodni chce regularnie używca kremów. Czytałam na niektórych forach że wcale te najdroższe balsamy,\kremy nie są najlepsze.
W Rossmannie jest ich produkcji seria dla mam - myślałam czy tego nie zakupić - do najtańszych nie należą.

w4sqcsqvphmegaru.png

reklama
Gosia - tak naprawdę, to najważniejsza jest systematyczność stosowania. Podejdź do apteki - zapytaj o próbki specyfików dla mam. Jest tego trochę ;-). Co do Rossmanna nie wypowiem się - bo wówczas nie testowalam ich produktów.
Oliwki nie są dla mnie - chyba, że suche.
Fissan jest tłusty, ale przyzwyczailam się do niego, i byłam zadowolona. Sporo moich koleżanek również go chwalilo.

Sandra - bidulko. Łącze się w bólu. Oprócz z nospy niech Ci weźmie magnez i potas (są takie mixy), ew.sam magnez.
Życzę szybkiej poprawy samopoczucia :-*

Do góry