reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

f2w3flw15r2h1ssa.png

Aim , Karo super !!! :)

Viciarka trzymam &&&&&

Co do witamin mój w sumie teraz folik kazał odstawic i dał witaminy z tym że co 2-3 dzien mam brać. W 2 i 3 trymestrze poza magnesem i żelazem nic nie brałam nigdy, bo gin wychodzi z założenia że te witaminy są dla kobiet, które np głodują bądz mają ubogą dietę, a ja jeśli jem wszystko to absolutnie brac nie muszę bo potem tylko duże dzieci się rodzą, a że już 3 ciąże prowadzi to jakoś tak się go słucham bo do tej pory wszystko było ok

Powiedziałam dzis w pracy o ciąży i nawet dobrze przyjęli :) po świętach zatem idę na l4 ;)

Co do witamin to mnie lekarz na ostatniej wizycie kazał brac, biorę pregna plus oraz dha.

aim gratulacje!! :)

Morela powiem Ci, ze jak u nas sekretarka zaszła w ciaze-od razy przyniosła zwolnienie- to tego samego dnia dałam już ogłoszenie. Niektóre stanowiska nie moga byc puste, a wiadomo ciaza plus macierzynski i pracownika nie ma prawie 2 lata.

Mimi moj w 1szej ciazy byl ze mna moze ze 2-3 razy, w 2 w sumie tylko raz zdarzyl byc, ta ciaza w ogole nie jest zainteresowany, w ogole zapomina lub nie przyjmuje do siebie, ze ja w ciazy jestem, wiec pewnie na usg tez nie pojdzie, zreszta musi ktos zostawac wtedy z młodym. Zreszta u prawie wszystkich gin sa opóźnienia,a moj dostaje białej goraczki i zaczyna na korytarzu głosno komentowac, ze jak tak mozna, juz sie nieraz wstydu najadłam no i ja tez wtedy zaczynam sie bardziej denerwowac.

Wendy ktory to u Ciebie tc?
5t5d ostatnia @ 14.10 a cykle 31 dniowe :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wyszłam . Pęcherzyk jest w macicy ale jeszcze w nim nic nie widac . Ma 6mm . Nie za malo ? Kolejna wizyta 9.12. , kazał brać kwas i witaminy i 2 grudnia zrobić jeszcze raz betę . Zwolnienia mi nie dal :-( . Według mnie od miesiączki to dopiero 39 dc . Ale na bank doszlo do zapłodnienia 30 października . Moje cykle od 30-50 wiec z owulka różnie bywa. Wiec dziewczyny czy ten pęcherzyk nie jest za maly ?

Do góry