reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

aga_k_m jeżeli chodzi o wysokie tętno fasoli mojej to powiedział że to dlatego że jestem przejęta i on to widzi choć i tak się martwię a patrząc na wyniki tętna z ubiegłej ciąży córka też miała wysokie tętno zazwyczaj zawsze...

Hajmal ja w opakowaniu z luteina mam same tabletki
Karolina ja wczoraj też jadłam lody późno:) ale śmietankowy czekoladowe
Kasiulka co ma być to będzie
Kotek kciuki:)

Napisane na Lenovo TB2-X30L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
aim - wiesz lepiej od nas co i jak..[emoji2].
Ja bym odczekala pełny tydzień od ostatniego badania [emoji2] - to już niedługo..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wstałam po nocce, jestem strasznie rozbita i niewyspana a do tego mocno mnie boli brzuch. To chyba od tego stania, dlatego teraz leżę i staram się trochę zrelaksować ;)

Patimyszka.moze jakas nospe wez...

Kotek trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie...

Jezu u mnie straszne wymioty a jadlam tylko ten ser tak jak zawsze i banana...a i tak mnie dzwiga....szkoda ze wagi nie mam w domu ale podejrzewam ze z 2 kg juz poszlo...

010igov3fkey3mez.png

Witamy :biggrin2:

Ale numer, masz wszystko dokładnie jak ja! 10. byłam na pierwszej wizycie (tylko pęcherzyk), 17. na kolejnym USG - serduszko, termin na 10. lipca :-) :)
Kiedy nastepna wizyta? Ja dopiero 8.12 i nie wiem czy wytrzymam tyle i wczesniej nie pojde [emoji18]

Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj[emoji110][emoji110]

xnw43e3k256g9p2p.png

Odebrałam wyniki beta-2388
Progesteron 21,16
TSH - 1,36
Martwi mnie beta i Progesteron.
Moje pytanie do bardziej doświadczonych- myślicie że jest ok?

w4sqcsqv4v6p5va0.png

reklama
Odebrałam wyniki beta-2388
Progesteron 21,16
TSH - 1,36
Martwi mnie beta i Progesteron.
Moje pytanie do bardziej doświadczonych- myślicie że jest ok?
ja miałam progesteron 64 i to był bardzo dobry wynik ale zależy w jakich jednostkach masz podany

w4sqcsqv4v6p5va0.png
powtarzałaś bete? czy to pierwsza. Jeżeli pierwsza to jest bardzo dobra. i myśle że TSIK tez jest dobre
a przy progesteronie nie masz norm napisanych

Do góry