reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam,
czytam cały czas, ale nie udzielam się, bo ogólne osłabienie. Dziś byłam u gina 6t0d i widziałam mojego maleńkiego gamonia z pukającym serduszkiem :)

Niewa88 czy mieszkasz w Dublinie? bo ja też stąd. Odezwij się na priv
Jesteśmy dobrej myśli ;-) będziemy się wspierać!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam, właśnie wróciłam, jajo jest wieksze bo ma już 1,8 widać w nim ciałko żółte, i przez chwile było widac jeszcze cień ale nie do zidentyfikowania bo taki nie wyraźny, jest lepiej bo choć to ciałko zółte jest ale i tak dalej jedna wielka niewiadoma. Ja mam dziś 7,0 wg usg 6,2
Nie obraźcie sie na mnie, czytam was, trzymam kciuki ale tak mi ciężko i niepewnie
Trzeba być dobrej myśli i modlić się do Boga żeby ten nasze cuda dobrze się rozwijały. Moja kropeczka ma 14 mm i oby z dnia na dzień była coraz większa :-)

Najmal to czekamy do czwartku! dobrze, że te usg masz często a nie musisz aż tydzień czekać. choć pewnie dluzy Ci sje bardzo.

Niewa dokładnie, trzeba myśleć pozytywnie.

Samotnaja co tam??

Hajmal czyli troszkę do przodu?? co dalej?? za ile usg??

Tęczowa gratuluję udanej wizyty!

Kotek, miałyśmy zrobić tabelkę wizyt. tabelkę mamus juz mamy. mówiłam ze ja ogarnę jak będzie więcej danych no i sama czekam na jutrzejsza wizyte.. juz kilka razy był ten temat przerabiany, jak i 2 modów.

Stresa mam jak cholera, dopiero teraz to odczuwam..

Kto jutro wiec wizytuje??
Ja i Aaggaa??

Aaggaa na którą masz?? u mnie moja 8.30..
O Kochana to Ty chyba najwczesniej!
Ja o 12.20.
Czuje małego stresinga!

hajmal kurcze nie zazdroszcze tych stresow biedna mam.nadzieje ze w czwartek juz bedzie fasol!!

Aga, lilith bede trzymac kciuki!! Za serduszka
W przypadku Lilith 2 !

010igov3fkey3mez.png

A wiecie co ja myślę nas rozwala... nie pozwala spać, myśleć, jeść czy nawet się porządnie na czymś skupić?....
Czekanie.... Czas.... To jest najgorsze, to mi sen z powiek spędza!

Hajmal jest postęp :-) dzidzia potrzebuje więcej czasu :-) na pewno wszystko będzie dobrze :-)

Witam nowe mamusie :-)

Ja czytam was cały czas, ale przy dwójce małych dzieci już ciężko na pisanie. Jeszcze z dnia na dzień mam większe mdłości :-( oby szybko przeszło.

Jak myślicie czy jak pójdę na usg to genetyczne w 13t5d to nie będzie za późno?

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Siwa nie, w sam raz :) czy Ty nie pocieszalas mnie, że ta ciaze masz taką luzacka, inna niż wcześniejsze?? moglabym pozazdrościć takich mdłości :D

Niewa faktycznje tak jest. pierwszy trym jest najgorszy a potem to już leciiii.

Maziajka nawet nie dziękuję..
Aaggaa no aż słyszę własne serce, cnyba juz to pisalam.. na początku taka bylam nastawiona pozytywnie ale im bliżej scanu tym bardziej się denerwuje..

reklama
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!!! :)

LILITH - U mnie sytuacja wygląda troche inaczej bo do tej pory nie miałam tutaj lekarza,a teraz kiedy byłam się zapisać to jeden do drugiego mnie odsyłał i tak w kółko....nie było po prostu miejsc (mieszkam w samym centrum Londynu) . Kiedy usłyszeli,że to dopiero początek ciąży to widać,że nie śpieszyli się zbytnio z badaniami, a USG zaplanowali na 12tc. Na razie czekam cierpliwie i dbam o siebie. Zastanawiamy się właśnie nad wizytą w prywatnej klinice ale puki co wszystko przebiega pomyślnie i postaram się być po prostu cierpliwa :)

Do góry