reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hajmal trzymam kciuki za czwartkowa wizytę masz biedna tyle stresu .. ale tak jak Lilith napisała dobrze ze nie musisz tyle czekać i często masz usg.
Ale jest jakiś postęp czuje ze dzidzia nie długo się pojawi

Nie pamiętam która to pisała ale też ugotowalam zupę i byłam wstanie ja zjeść, nie mdlilo ;)

A u synka ani to zeby ani rota..
Najprawdopodobniej może to być zakażenie dróg moczowych :/ jutro mamy zrobić badania i lekarka przepisze nam antybiotyk

Postanowiłam zgrzeszyc zjadam fryteczki mmm ale pyszne :)

-------------------
7t [emoji173] wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

reklama
Lilith tak to ja pisałam :-)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Ja wczoraj ugotowalam.gar zupy ogorkowej zjadlam 3 miski ze smakiem...a dzis na jej widok mnie mdlilo....i wylalam pol garnka bo tak mi smierdziala....zwariowac mozna

010igov3fkey3mez.png

Dziś zasnęłam dopiero o 8 rano i przespałam praktycznie cały dzień. Coś mi się czas troszeczke poprzestawiał na moją niekorzyść :D Teraz mam ogromną ochotę na kawe z imbirem więc wysłałam chłopaka na spacerek :)Dziś miałam pierwszą ( niemiłą ) wizytę w toalecie kiedy poczułam i zobaczyłam jak moj ukochany przygotowuje sobie na kolacje parówki :D
Ja jak razie zjadłam "tylko" całą paczkę kinderków (a wcześniej słodyczy w ogóle nie jadałam) - znajomi mówią,że może będzie dziewczynka :D Widzę,że nie tylko ja mam ostre bóle piersi i efekt implantów :D

Dorota_87 - Życzę młodemu szybkiego powrotu do zdrowia! Też za dzieciaka miewałam takie problemy i po antybiotyku zawsze przechodziło. Najważniejsze aby szybko się tego cholerstwa pozbyć :)

Nath dziękuję juz raz mieliśmy zakażenie pęcherza ale wtedy skończyło się szpitalem. Bo synek miał 4 miesiące ale teraz nie będzie takiej potrzeby :)

-------------------

Morela_87 mnie piersi tak nie bolą i nie bolały , są tylko pełniejsze.

-------------------

Siwa nie, w sam raz :) czy Ty nie pocieszalas mnie, że ta ciaze masz taką luzacka, inna niż wcześniejsze?? moglabym pozazdrościć takich mdłości :D

Niewa faktycznje tak jest. pierwszy trym jest najgorszy a potem to już leciiii.

Maziajka nawet nie dziękuję..
Aaggaa no aż słyszę własne serce, cnyba juz to pisalam.. na początku taka bylam nastawiona pozytywnie ale im bliżej scanu tym bardziej się denerwuje..
Dokładnie, lepiej tego ująć nie mogłaś! "aż słyszę wlasne serce" - tak wali ze stresu. A jeszcze do wieczora miałam calkiem luzik.
No nic trzeba myśleć pozytywnie!

reklama
Ja wczoraj ugotowalam.gar zupy ogorkowej zjadlam 3 miski ze smakiem...a dzis na jej widok mnie mdlilo....i wylalam pol garnka bo tak mi smierdziala....zwariowac mozna

010igov3fkey3mez.png
Mazi! Piszesz o ogórkowej...a ja właśnie na noc wszamalam 2 ogory wraz z woda! Mogłabym ogorkowa codziennie zajadać! W ogole to juz tak mam jakies 3 tyg...jak jeszcze nie wiedziałam o 2 kreskach!
Ogorkowa-delyyyszyzzz! Hehe

Do góry