anissima
Zaciekawiona BB
Kotek87 jestem w 5,5 tygodniu ciąży więc dosyć wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam usg już na pierwszej wizycie i wtedy wg USG był 4 tydz. 6 d i było widać pęcherzyk 9mm i ciałko żółte.Lilith noce nadal nie przespane
nie wiem czy na suwaczku wpisac tygodnie z usg czy z OM?ja miałam usg już na pierwszej wizycie i wtedy wg USG był 4 tydz. 6 d i było widać pęcherzyk 9mm i ciałko żółte.
Implantacyjne wątpię, trochę za późno. Dodatkowo w poprzedniej ciąży miałam impl i było zupełnie zupełnie inne. To jest niestety identyczne jak to od którego zaczęło się moje poronienie.
Ja zaszłam w drugim cyklu, znaczy zdążyłam mieć jedną miesiączkę ale to jest lekka wpadka bo tak szybko się nie powinno. Powinno się odczekać 2 miesiączki i dopiero a ja 1 miałam.
Zobaczymy dziś tego brązowego znacznie mniej ale niestety wiem że to nie jest wykładnik. Tamtym razem brudziłam tydzień i jak przestałam to dopiero wtedy stwierdzono brak asp. Także razie czekam. W poniedziałek poprosze kogoś z pracy żeby mi zrobił usg już.
super bardzo się cieszeDziewczyny juz po.czeslam sie jak galaretka.ale jest serduszko i kropek 6mm 6t4d (7 tydzien).Termin 02.07.pobrali krew i jak cos by bylo bedanken dzwonic.jestesmy przedszczesliwi.Kropek wielkoscia pasuje Co Do dnia owulacjiZobacz załącznik 782167
Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom