Pumelowa może ta Górka to akurat maluszek.
Mnie boli, skurcz, łapie na kilka godzin.. A skurcze świeże jeszcze mam w głowie.. I brzuch po całości twardy a przy wypinaniu tylko w niektórych miejscach. Czasem ruchy małej tez bardzo bolą..
Wiem, że możemy już odczuwać skurcze ale bezbolesne a te bolą.. Są dni kiedy nic nie boli..
Aga tak samo panikuje.. Nue wiem co dobre a co złe i nie znam tego uczucia z żadnej z ciąż.. Tylko z porodów
Alex wydawało mi się, że było jeszcze inne. A nie pisałaś o typie męża ale ze jednak nie??
Pola ciągnie mnie tak często jak siedzę a nie chodzę właśnie
Masz rację co do przyszłości, warto probkwac i walczyć ale czasem można siebie w tej walce pominąć.. I być zapomnianym i niewidocznym.. Tylko tym, co ciągle wydziwia a sam nie ma z życia nic..
Nika zdrówka dla psiaka.
Morela wczoraj i dzień wcześniej miałam tak w lrwym. Wydaje mi się, że jak jeszcze ciągnie do tego klucia a nie stawia się macica to wiazadla tak ciągną. A cały czas ten ból odczuwasz? Czy po kilkanaście minut albo np. 1,2 h przerwa i znowu??
Pumelova go samo miałam kilkanaście dni temu, chyba jak w 21 tydz wchodzilam. Pamiętasz?? O wodCh gadalam, bo też się wykewa ze mnie szczególnie z rana.. Ale to bialawe jest.
Od tegomczasu tez mam aieksze schizy
Oo i teraz jak to z rana zaś leci..
Linoone kciuki za wizytę!!
Bulkasiaaa kciuki, daj znać
i masz rCje!
Mamusia dziś zdycham.. Zarazilam się definitywnie od syna, lekarz uprzedzal. Teraz ważne by jak u niego nie poszło na płuca.
Mamy mega sztorm.. Aż nam skacze wislka trampolina po ogrodzie..
Paczki zrobię jak ogarnę zakuoy auto i dzieciaki, mąż w domu wiec wsiomrZem. Przy sztormie ciężko będzie..
Czuje się fatalnie.. Niemwiem co z tym gardłem zrobić bo nie mogę pić mojej wyprobowanej mieszanki..
Abed daj znać co lekarz powiedział..