Megan, okropnie mi przykro... trudno cokolwiek powiedzieć...
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja bym się swojego lekarza zapytała "jak moja szyjka się ma'"Lilith mój synek tez wczoraj szalał jak nie wiem co a dzisiaj cisza i ja już oczywiście się martwię
dziewczyny ja oszaleję do końca ciąży
Mam sporo do nadrobienia dlatego zacznę od siebie i będę Was czytać.
W sobotę miałam połówkowe dr powiedział że z młodym wszystko ok on nie dopatruje się żadnych nieprawidłowości- kamień z serca ale ja już późnię rozmawialiśmy to taką dziwną gadkę mi strzelił pytał czy pracuję ja mowie ze tak, on ze trzeba uważać na siebie ze miała pani już jedno poronienie no i te problemy z szyjką?! ja się pytam ale jakie problemy z szyjką ze ja nic o tym nie wiem no i on że jak mój dr nic nie mówił to ze wszystko w porządku jest. Wiecie wkurzył mnie taką gadką bo co to ma znaczyć ja od razu czerwona lampa w głowie i cholera nie wiem co robić. W czwartek mam wizytę bo sobie przyspieszyłam myślicie żeby wcześniej dzwonnic do mojego gina i gadać z nim? sama już nie wiem co robić.
misia zdrówka dla ciebie, kuruj się :*
Lilith piękny rożek, masz talent!
Integral jejku ale się strachu najadłaś, dobrze ze się tak skończyło
Meganstrasznie mi przykro z powodu dzidziusia koleżanki, dużo sił dla niej
Mamusia gratuluję dobrych wieści wizytowych![]()
Ewcia.. tyle bólu już Ciebie/Was spotkało, ale... Musisz być dobrej myśli!Aga, psychiczny spadek formy od kilku dni...
Do tego informacja o koleżance Megan... Teraz o Maluszku...