reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Abed dziekuje :)
Aga_k_m dziękuje [emoji173] przyznam ci sie szczerze ze nie mam wgl ochoty :( takze ja jakos przezyje :d Kamil w sumie tez nie narzeka :D ale lekarz powiedzial ze od 35 tyg mozemy zacząć dzialac:D co dziwne w nocy jak mam jakis sen erootyczny to normalnie budze sie z taka ochotą [emoji23] oczywiscie szybko mi przechodzi[emoji14]
Katanka - kciuki [emoji110] i ja rownie nie mam ochoty :o
Morela - dziekuje :* i tak ochoty nie mam ale jakby byla to fakt . wszystko dla maluszka zniose [emoji7]
Pumelova - dziękuje[emoji41] ja również lubie czytac mameginekolog[emoji14]dzieki niej nie panikuje jak mam ochote pospac na prawym boku :D
Wendy83 -dziekuje[emoji14]no niestety , bedzie musial Kamil poczekac chociaz do czerwca[emoji14]
Kasia_831 -babeczka u której pracuje miala takie orzechy w ktorych prała dzieciaczkowi:p ja sie nakręciłam na synka jak powiedzial wizyte wczesniej ze na 70-80% bedzie :D zdziwiłabym sie jakby teraz okazalo sie ze dziewczynka :D
Ewella90 -dziekuje[emoji14]
Nika999 - dziekuje :D
Ewcia3004- dziekuje[emoji14]i jak to twój wytrzymuje ?[emoji14]moj w sumie nic nie marudzil jak mu to powiedzialam tylko przyjal do wiadomosci:p
Kasiulka! - dziękuje kochana :* bede uwazać bo troche sie przerazilam[emoji14]wiesz co ja zajmuje sie poltora rocznym chlopczykiem i jedynie lekarz powiedzial ze mam go jak cos to nie podnosic[emoji14]jedynie meczy mnie jazda samochodem w jedna strone mam 20 km :) ale jak przyjezdzam do Mikiego to pozwala mi poodpoczywac:p jego mama tez jest kochana i sie o mnie martwi[emoji14]wolalabym zwlaszcza teraz zostac juz w domu ale po pierwsze pracuje bez umowy a po drugie nie chcialabym ich zostawić tak szybko :( a co do tej krwi o ktorej pisalam to byla z zewntarz wiec wszystko jest ok[emoji14]takze luteinka poszla w ruch , zaraz magnezik i ide spac :)
Integral - dziekuje :) Ja gratuluje kopniaka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O megan zaszalalas z posetem jak,lilith ktora cos dzis zniknela moze za maszyna. Spokojnej i upojnej nocy dla tych co,moga i,maja ochote [emoji13] ja tam,ide spac

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Megann - czyli uff, żadne z Was nie będzie wylo do księżyca [emoji6][emoji3]

Integral - wielkie gratulacje [emoji4]. Cudne uczucie prawda?

reklama
Kasiulka - nie inaczej [emoji3].

Tyle co Cię tutaj poznałam, to rzeczywiście... Motorek w tyłku/nóżkach Kobieto chyba masz. Przestaje się zatem dziwić, że i Zosia od pierwszych swoich tygodni ćwiczy w zapale przysposobienie rodzinne [emoji3][emoji6]

Do góry