reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Abed dziekuje :)
Aga_k_m dziękuje [emoji173] przyznam ci sie szczerze ze nie mam wgl ochoty :( takze ja jakos przezyje :d Kamil w sumie tez nie narzeka :D ale lekarz powiedzial ze od 35 tyg mozemy zacząć dzialac:D co dziwne w nocy jak mam jakis sen erootyczny to normalnie budze sie z taka ochotą [emoji23] oczywiscie szybko mi przechodzi[emoji14]
Katanka - kciuki [emoji110] i ja rownie nie mam ochoty :o
Morela - dziekuje :* i tak ochoty nie mam ale jakby byla to fakt . wszystko dla maluszka zniose [emoji7]
Pumelova - dziękuje[emoji41] ja również lubie czytac mameginekolog[emoji14]dzieki niej nie panikuje jak mam ochote pospac na prawym boku :D
Wendy83 -dziekuje[emoji14]no niestety , bedzie musial Kamil poczekac chociaz do czerwca[emoji14]
Kasia_831 -babeczka u której pracuje miala takie orzechy w ktorych prała dzieciaczkowi:p ja sie nakręciłam na synka jak powiedzial wizyte wczesniej ze na 70-80% bedzie :D zdziwiłabym sie jakby teraz okazalo sie ze dziewczynka :D
Ewella90 -dziekuje[emoji14]
Nika999 - dziekuje :D
Ewcia3004- dziekuje[emoji14]i jak to twój wytrzymuje ?[emoji14]moj w sumie nic nie marudzil jak mu to powiedzialam tylko przyjal do wiadomosci:p
Kasiulka! - dziękuje kochana :* bede uwazać bo troche sie przerazilam[emoji14]wiesz co ja zajmuje sie poltora rocznym chlopczykiem i jedynie lekarz powiedzial ze mam go jak cos to nie podnosic[emoji14]jedynie meczy mnie jazda samochodem w jedna strone mam 20 km :) ale jak przyjezdzam do Mikiego to pozwala mi poodpoczywac:p jego mama tez jest kochana i sie o mnie martwi[emoji14]wolalabym zwlaszcza teraz zostac juz w domu ale po pierwsze pracuje bez umowy a po drugie nie chcialabym ich zostawić tak szybko :( a co do tej krwi o ktorej pisalam to byla z zewntarz wiec wszystko jest ok[emoji14]takze luteinka poszla w ruch , zaraz magnezik i ide spac :)
Integral - dziekuje :) Ja gratuluje kopniaka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O megan zaszalalas z posetem jak,lilith ktora cos dzis zniknela moze za maszyna. Spokojnej i upojnej nocy dla tych co,moga i,maja ochote [emoji13] ja tam,ide spac

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Megann - czyli uff, żadne z Was nie będzie wylo do księżyca [emoji6][emoji3]

Integral - wielkie gratulacje [emoji4]. Cudne uczucie prawda?

reklama
Kasiulka - nie inaczej [emoji3].

Tyle co Cię tutaj poznałam, to rzeczywiście... Motorek w tyłku/nóżkach Kobieto chyba masz. Przestaje się zatem dziwić, że i Zosia od pierwszych swoich tygodni ćwiczy w zapale przysposobienie rodzinne [emoji3][emoji6]

Do góry