reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby się podniosłoDziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]
trzymam kciuki za echo :*Dbaj o siebie kochana
Gratuluję udanej wizyty
Dziewczyny jutro mam to echo serca i swoją wizytę mega stres obym dziś zasneła...
Maziajka jak mała jest córcia za mało waży czy wymiary się jej nie zgadzają?
Hemoroidy kto zna złoty środek he dzisiaj z bólu nie mogę wytrzymać
Mnie dziś ciągnie w podbrzuszu a bardziej po boku jakby więzadło. pewnie się rozciąga. maluch kopie więc się nie stresuje na zapas.
Ja mam wyniki jeszcze w normie ale to wynika z tego że przed ciążą wiele wskaźników miałam w górnych granicach normy a teraz mam w dolnych.Ja też wyjątkowo musiałam się zdrzemnąć a nigdy tego nie robię po południu.
Co do wyników badań... hmm... zadziwia mnie to, że u jednych ciężarówek wszystko idealnie a u innych nie. Jecie witaminki dla kobiet w ciąży?
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Inna sprawa że od zawsze jestem fanem barszczu kiszonego-pijam regularnie ok raz na miesiąc. Może to też ma wpływ.
Heh zmęczona po pracy jestem a jeszcze mamy problemy z naszą świnką, trzeba ją karmić jak przedszkolaka. A jeszcze muszę zrobić jedzenie na jutro.
To tak samobo tu w UK miałam robione badanie 19 stycznia na zespol Downa, Edwardsa i Patau. A 24 lutego mam jakby skan pokazujący, czy każda część dzidziusia rozwija się prawidłowo
ewella90
Tymuniek takie dni są najgorsze, ale postaraj się też o tym mniej myśleć teraz z dzidziusiem juz wszystko dobrze będzie spokojnego wieczoru dla Ciebie :* prysznic, kąpiel relaks i jutro po wizycie od razu daj znać ja wiem, że będę niespokojna do 28.02 bo dopiero wtedy mam badanie i chyba pójdę prywatnie do lekarza sprawdzę czy wszystko aby na pewno dobrze..
reklama
Alex_87
U mnie jest bardzo podobnie..ale podczas tego skanu mogą wykryć takie nieprawidłowości jak zespół downabo tu w UK miałam robione badanie 19 stycznia na zespol Downa, Edwardsa i Patau. A 24 lutego mam jakby skan pokazujący, czy każda część dzidziusia rozwija się prawidłowo
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom