10.07Dobrze, ze z dzidzia ok ;-)
Co do łożyska to nic Ci lekarz nie zalecil poki co? Czy kazal sie oszczedzac ;-)
Na kiedy masz termin?
Mam od poczatku caly czas L4 i sie oszczedzam. Mowil tylko ze sie jeszcze podniesie.
![xnw43e3k256g9p2p.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fxnw43e3k256g9p2p.png&hash=de2a650bdfaac925585ad2e6a8df00c9)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10.07Dobrze, ze z dzidzia ok ;-)
Co do łożyska to nic Ci lekarz nie zalecil poki co? Czy kazal sie oszczedzac ;-)
Na kiedy masz termin?
Szkoda ze wcześniej nie słyszałam o tym buraku, to bym się podpytać gin. Tam już zostaje przy tardyferon, za miesiąc wizyta i zobaczymy jak będą wyniki. Ja też mam taką "urodę", że się anemizuje. W poprzedniej ciąży też zażywalam tardyferon.Pola na razie na miesiac dala mi burak forte jakis ziolowy wyciag z buraka podobno rewelacyjny jak za miesiac nie bedzie poprawy to tardyferon.
Kasia witaminy tu nic nie maja do rzeczy ja od dziecka mam problemy z anemia a ze bede miec cc to tymbardziej poziom hgb jest bardzo wazny..zawsze mialam hgb na najnizszych widelkach.
![]()
10.07
Mam od poczatku caly czas L4 i sie oszczedzam. Mowil tylko ze sie jeszcze podniesie.
![]()
hej dziewczyny,
Nie nadrobię Was , nie ma na to szans
długo mnie nie było...ale we wtorek po przylocie byłam u lekarza a już w środę leżałam na oddziale, bo miałam zapalenie oskrzeli, mam anemię, niedobory potasu , byłam odwodniona, choć piję co dzień sporo wody . dziś wyszłam na szczęście.
Mały nad ma jajka nie zagubiły sięi w piątek ważył już 240 g
Teczowa kurcze ale sie pprobilo dobrze ze wszystko juz ok z Wami:-)
Ewcia udalo sie zalatwic leki:-)
A ja po wizycie mala jest dalej mala moja gin potwierdzila dzis.Jeszcze tydzien temu byla posladkowo dzis juz jest glowka w dol.Szyjka mega dluuuuga wszystko ok:-) no i nie wiem chyba maja wage zepsuta[emoji14]3kg + szooook!tylko hemoglobina mi pociala miesiac temu 12.4 teraz 10.3....fuck.
Jak mała jest córcia za mało waży czy jak który to tydzień?
![]()
Dziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]
![]()
Dokladnie też na to zwalam..i mam nadzieję że szybko minie jak i mnie tak i tobie..O co chodzi z tym chlebem?![]()