reklama
Inka to chyba norma....U mnie podobnie, tylko jeszcze mnie dobija ojciec, bo on jest zwolennikiem posiadania jednego dziecka, wiec czasem dowali jakims pociesznym tekstem, a na mnie teraz dziala wszystko dwa razy dosadniej;/
Najwazniejsze, ze te nasze ciazowe dolegliwosci w koncu minal..;-)
Kapusniak - mniaaam ;-)
Najwazniejsze, ze te nasze ciazowe dolegliwosci w koncu minal..;-)
Kapusniak - mniaaam ;-)
Tak aim to prawda, jakos sie utarlo, ze to strasznie wstydliwy problem, a tak sobie mysle, ze nie jedna z nas sie z tym boryka... Z reszta kobiety czy mezczyzni - nie ma znaczenia... Boje sie pomyslec, co bedzie po porodzie ( jesli sie uda ) naturalnym.
Morela_87
Fanka BB :)
Gratuluję udanej wizytyDziewczyny jestem po badaniu wszystko ok! Zdrowa coreczka!! Jestem taka szczescliwa!!!
Maziajka gratulacje!!
Inka Ojj znam bol, tak mnie przyatakowało w maju, ze przez dwa dni prawie nie chodziłam. W życiu nie wierzyłbym ze hemoroidy tak bola. Wcześniej miewałam, po pierwszym porodzie od czasu do czasu, ale to co było w maju to koszmarek. Moze spróbuj jescze kostkę lodu przykładać, żeby sie obkurczył, nie bezpośrednio żeby sie nie poparzyć, ale przez ściereczkę
Lilth oj żeby wyniki wyszły na prosta
Co do jedzenia, mielismy w bloku awarie gazu. I musza u każdego sprawdzić rodzaj zaworków, byłoby spoko gdyby chodzili wieczorem jak większość w domu, a tak nikogo nie ma. Będę sprawdzać chyba przez kolejne dwa tygodnie. Juz kończą sie mi sie pomysły co robić w piekarniku, a to dopiero tydzień. Jest dużo potraw ktore można robić, ale jak sie pomyśli to tez dużo sie podgotowuję wcześniej.
Inka Ojj znam bol, tak mnie przyatakowało w maju, ze przez dwa dni prawie nie chodziłam. W życiu nie wierzyłbym ze hemoroidy tak bola. Wcześniej miewałam, po pierwszym porodzie od czasu do czasu, ale to co było w maju to koszmarek. Moze spróbuj jescze kostkę lodu przykładać, żeby sie obkurczył, nie bezpośrednio żeby sie nie poparzyć, ale przez ściereczkę
Lilth oj żeby wyniki wyszły na prosta
Co do jedzenia, mielismy w bloku awarie gazu. I musza u każdego sprawdzić rodzaj zaworków, byłoby spoko gdyby chodzili wieczorem jak większość w domu, a tak nikogo nie ma. Będę sprawdzać chyba przez kolejne dwa tygodnie. Juz kończą sie mi sie pomysły co robić w piekarniku, a to dopiero tydzień. Jest dużo potraw ktore można robić, ale jak sie pomyśli to tez dużo sie podgotowuję wcześniej.
Alex_87
Niestety i u mnie pojawił się ten problem po porodzie..później było już ok i teraz znowu się zaczyna..Hemoroidy - problem przemilczany a strasznie częsty... Niestety ja też się borykam z tym i to już blisko 15 lat z nawrotami :/
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
Maziajka super gratuluję
Ja po wizycie tez z dzidziusiem wszystko dobrze, tętno, waga wszystko tak jak powinno być a nie pokazało co ma między nogami bo była tam stopa położona i czekaliśmy chwile ale nie udało się no nic czekam teraz do 28.02 badanie prenatalne to może pokaże
Ja po wizycie tez z dzidziusiem wszystko dobrze, tętno, waga wszystko tak jak powinno być a nie pokazało co ma między nogami bo była tam stopa położona i czekaliśmy chwile ale nie udało się no nic czekam teraz do 28.02 badanie prenatalne to może pokaże
D
Deleted member 134305
Gość
Maziajka gratulacje!! Fajnie ze potwierdziła sie płeć!!
Ewella najważniejsze ze wszystkie pomiary prawidłowe
Lilith na doplerku serduszko tylko słychać, a moze być w ogóle słychać ruchy?
A co do obiadku to na jutro nie mam pomysłu, ale dzis zrobiłam ziemniaczki z cebulka, marchewka i boczkiem podgotowane w szybkowarze z przyprawami i troszkę smalcu dałam to takie szybkie jednogarnkowe danie
Ewella najważniejsze ze wszystkie pomiary prawidłowe
Lilith na doplerku serduszko tylko słychać, a moze być w ogóle słychać ruchy?
A co do obiadku to na jutro nie mam pomysłu, ale dzis zrobiłam ziemniaczki z cebulka, marchewka i boczkiem podgotowane w szybkowarze z przyprawami i troszkę smalcu dałam to takie szybkie jednogarnkowe danie
Maziajka - a nie mówiłam!? [emoji3]
Super - gratuluję i udanej wizyty, i w dalszym ciągu córeczki [emoji4]
Ewella - i dla Ciebie ogromne gratulacje [emoji4]. Do 28.02 już niedługo - trzymam kciuki aby wówczas co nieco się odsłoniło, a najlepiej niech pokaże nagą prawdę [emoji6]
Kasiulka - o ja! Tydzień czasu jesteś bez kuchenki? Współczuję.
Osobiście jeszcze nie doświadczyłam problemu hemoroidow, ale bliska mi osoba boryka się z tym co jakiś czas - także współczuję Wam mocno :-(
Kapuśniaku też bym zjadła. Schabowego (podobnie jak mielonego, czy rybę) od początku ciąży nie ruszyła - jakoś tak mnie odrzucilo [emoji19]
Super - gratuluję i udanej wizyty, i w dalszym ciągu córeczki [emoji4]
Ewella - i dla Ciebie ogromne gratulacje [emoji4]. Do 28.02 już niedługo - trzymam kciuki aby wówczas co nieco się odsłoniło, a najlepiej niech pokaże nagą prawdę [emoji6]
Kasiulka - o ja! Tydzień czasu jesteś bez kuchenki? Współczuję.
Osobiście jeszcze nie doświadczyłam problemu hemoroidow, ale bliska mi osoba boryka się z tym co jakiś czas - także współczuję Wam mocno :-(
Kapuśniaku też bym zjadła. Schabowego (podobnie jak mielonego, czy rybę) od początku ciąży nie ruszyła - jakoś tak mnie odrzucilo [emoji19]
reklama
Chyba może być, ja ze dwa razy miałam tak że słuchając dostałam po uszach takie pacnięcie, nie mocne, ale identyczne jakbyś palcem stuknęła w detektor tylko odpowiednio słabsze. No i fakt tego znikającego tętna które łapie troszkę gdzie indziej po chwili niż było przed chwilą- to jednoznacznie wskazuje że źródło zmieniło położenie czyli się ruszaLilith na doplerku serduszko tylko słychać, a moze być w ogóle słychać ruchy?