reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

masz jakąś stronkę z naklejkami na ścianę?
Jak wpiszesz w Google naklejki na ścianę to zobaczysz że jest sporo stron i wybór duży, na allegro też jest ich mnóstwo :)

Ja to dziś dopiero można powiedzieć że więcej w domu zrobiłam bo no cały obiad od początku do końca sama i jeszcze sałatkę zupełnie absolutnie sama zrobiłam na kolację... Tak to zawsze wszystko robimy razem z mężem, przy każdej rzeczy mi pomaga albo ja jemu. Ale pomyślałam że mam trochę wyrzuty sumienia-przy tym rota ja nie kiwnęłam palcem w domu przez 3 dni (hah nawet nie miałam pojęcia co robił sobie na obiad, bo robił dwa, dla siebie i dla mnie osobno jakiś dietetyczny) to dziś chciałam dać mu totalny luz. Ale prasowania i tak nie mam bo już sam sobie wyprasował wcześniej co potrzebował xD

reklama
Wczoraj każda coś pichciła..smakow mi narobiłyscie..to i ja dziś upiekłam zebre..Synek wtrąbił dwa kawałki a ogólnie nieprzepada za ciastami..Za to obiad był leniwy..i jakoś tak mało niedzielny..sledzie opiekane.. ;)

Paalinaa ja mieszkam przy niemieckiej granicy..Doetinchem..Jak długo już w Holandii? Twoja pierwsza ciąża prowadzona w Nl?

Może i ja pomyślę nad dodatkowym usg..a może jak będę akurat w Polsce..

Co do pokoiku postanowiłam że póki co niebede go robić..zabiorę się za remont sypialni..tak by zrobić miejsce na łóżeczko..komode mam taką biała z Ikea..i na początek to wystarczy..W pierwszej ciąży był pokoik ale jakoś tak mało używany..także pokój będzie robiony dopiero jak już brzdac podrosnie..Planuję do kilku lat się przeprowadzić więc może jak już pokoik to na nowym..sama jeszcze niewiem..póki co będzie miejsce dla bobasa w sypialni..

Dziewczyny macie może już imiona dla dzieci wybrane? No i te które już mają potomstwo..jak je nazwalyscie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam już Kacpra, a najbliższy syn będzie Leonem ;-) ;)
Dobrze, że w sumie mąż mnie wyciągnął na spacer, przewietrzyłam mózg, gdy wróciliśmy objadłam się lodów i pomopowałam mieszkanie. Teraz myślę co by tu na kolację zjeść hymmm.

Wczoraj każda coś pichciła..smakow mi narobiłyscie..to i ja dziś upiekłam zebre..Synek wtrąbił dwa kawałki a ogólnie nieprzepada za ciastami..Za to obiad był leniwy..i jakoś tak mało niedzielny..sledzie opiekane.. ;)

Paalinaa ja mieszkam przy niemieckiej granicy..Doetinchem..Jak długo już w Holandii? Twoja pierwsza ciąża prowadzona w Nl?

Może i ja pomyślę nad dodatkowym usg..a może jak będę akurat w Polsce..

Co do pokoiku postanowiłam że póki co niebede go robić..zabiorę się za remont sypialni..tak by zrobić miejsce na łóżeczko..komode mam taką biała z Ikea..i na początek to wystarczy..W pierwszej ciąży był pokoik ale jakoś tak mało używany..także pokój będzie robiony dopiero jak już brzdac podrosnie..Planuję do kilku lat się przeprowadzić więc może jak już pokoik to na nowym..sama jeszcze niewiem..póki co będzie miejsce dla bobasa w sypialni..

Dziewczyny macie może już imiona dla dzieci wybrane? No i te które już mają potomstwo..jak je nazwalyscie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam córkę o imieniu Lena a w brzuszku rośnie Mikołaj :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Alex - u mnie już jest Jagoda, a teraz..będzie Kalina/?.
Ale Sara jest pięknym imieniem [emoji3], podoba mi się też Weronika, Aleksandra (może być z "x" w środku [emoji6]), Emma, i wiele jeszcze innych.

Wcześniej podobały mi się imiona męskie: Adam, Michał, Maksym. Jaga ma w klasie Ivo, i zarówno chłopiec jak i imię cudne.

Maziajka, Pumelova - [emoji112][emoji112] [emoji112][emoji112]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry