reklama
Inka1985
Fanka BB :)
Aga_k_m Kraków to moje marzenie aby zobaczyć... zazdroszczę że często tam jeździsz...
Pumelowa ja to zastanawiam się jak będzie z badaniem moczu. Wizytę u gina mam dopiero 24 lutego i wtedy będę musiała przedstawić aktualne badania. Przez to sikanie to mam problem w nocy bo jak przebudzę się to później mam problem z zaśnięciem. Ostatnio bardzo źle śpię i nie mogę zasypiać.
Jakie plany na dzisiaj? U mnie obijanie. Obiad na dzisiaj mam. Mąż obiecał że będzie sprzątał więc nie będę protestować Buziaki
Pumelowa ja to zastanawiam się jak będzie z badaniem moczu. Wizytę u gina mam dopiero 24 lutego i wtedy będę musiała przedstawić aktualne badania. Przez to sikanie to mam problem w nocy bo jak przebudzę się to później mam problem z zaśnięciem. Ostatnio bardzo źle śpię i nie mogę zasypiać.
Jakie plany na dzisiaj? U mnie obijanie. Obiad na dzisiaj mam. Mąż obiecał że będzie sprzątał więc nie będę protestować Buziaki
Nie no spoko [emoji6]. Niespodziewalam się, że się zdecydujesz (taka lekka podpucha z mojej strony - również bez urazy) [emoji6][emoji14].
Szczerze mówiąc, to jutro na Bronowice będę miała jakąś godzinkę, do Ikei też chciałabym wdepnac, a o 17:00 na maxa chcielibyśmy ruszyć w drogę powrotną [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze mówiąc, to jutro na Bronowice będę miała jakąś godzinkę, do Ikei też chciałabym wdepnac, a o 17:00 na maxa chcielibyśmy ruszyć w drogę powrotną [emoji5]
Dzisiaj Dzjewczyny obudziłam się z takim błogim spokojem.... i z planem szykowania wyprawki
Aga, Wendy ja już tak mam, że jak coś jest naprawdę bardzo mnie stresującego, to wolę tego nie roztrząsać w tym momencie i przeczekac, mniej przeżywam wtedy
Misia na na razie będę kupować bez listy idę na żywioł
Pumelova ja się tym nie przejmuje i oddaje do badania moczu poranny pomimo nocnych wizyt w toalecie.
Aga, Wendy ja już tak mam, że jak coś jest naprawdę bardzo mnie stresującego, to wolę tego nie roztrząsać w tym momencie i przeczekac, mniej przeżywam wtedy
Misia na na razie będę kupować bez listy idę na żywioł
Pumelova ja się tym nie przejmuje i oddaje do badania moczu poranny pomimo nocnych wizyt w toalecie.
Karo89
Początkująca w BB
Abed, moja pierwsza w życiu ciąża to właśnie pozamaciczna późno rozpoznana chociaż wiedziałam że coś jest nie tak i kilka razy odwiedziałam mojego ówczesnego lekarza. Wszystko skończyło się niestety usunięciem jajowodu w czerwcu ubiegłego roku :-( Byłam wtedy załamana, więc trochę wiem co czułas, ale za to teraz wierzę, że wszystko będzie dobrzeaga_k_m no trochę przeszłam.... po pierwszej ciąży, długo się staraliśmy... myślałam że przeszłam dużo... ale drugie podejście nauczyło mnie pokory i niestety strachu o ciążę.... zwłaszcza to co działo się w maju... kiedy chodziłam z nierozną ciążą pozamaciczną przez dwa miesiące...
Ja bym się zdecydowała chętnie gdyby to gdzieś bliżej mnie było[emoji14]bo ogólnie jestem bardzo za spotkaniami i nie miałam nigdy problemów ze spotkaniami z internetu
Ja znowu jestem z tych co troszkę czasu potrzebują. Muszę pierw bliżej wirtualnie poznać, wówczas w realu nie ma żadnych barier porozumiewawczych [emoji5].
Na poprzednim wątku, jak już ruszylysmy ze spotkaniami, to mi się troszkę ludzi przez dom przemiescilo
(koleżanka z Irlandii, Torunia, Wrocławia, Legnicy).
Ale myślę, że wiosną będę się z Wami (krakowiankami) wcześniej kontaktowała i ustalimy jakieś dogodne miejsce na zbiorowe spotkanie [emoji3]
Karo89
Początkująca w BB
Witaj ja jestem z Dolnośląskiego a dokładnie z Wrocławia
Ja mieszkam zaraz za Wrocławiem, tzn. za Partynicami a dokładnie w Wysokiej
reklama
Ejj! Ja do krakowa na spotkanie tez sie zglaszam Aga a Ty jak bedziesz w ledzinach to pamietaj ze masz do mnie 5 km
Do Krakowa jade pociagiem 1.5 h:-) i fajnie bylo by kiedys sie zobaczyc.
Wezme po drodze Ewelle90 i Megan bo my prawie jak sasiadki
Co do planow na dzis u nas szlifowanie olaboga!!!!
Do Krakowa jade pociagiem 1.5 h:-) i fajnie bylo by kiedys sie zobaczyc.
Wezme po drodze Ewelle90 i Megan bo my prawie jak sasiadki
Co do planow na dzis u nas szlifowanie olaboga!!!!