reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

@aga_k_m dla mnie to przeciwległy koniec Krakowa, dłużej bym jechała w jedną stronę niż byśmy miały okazję się widzieć :p także bez urazy ale chyba się nie zdecyduje :p

reklama
Aga_k_m Kraków to moje marzenie aby zobaczyć... zazdroszczę że często tam jeździsz...
Pumelowa ja to zastanawiam się jak będzie z badaniem moczu. Wizytę u gina mam dopiero 24 lutego i wtedy będę musiała przedstawić aktualne badania. Przez to sikanie to mam problem w nocy bo jak przebudzę się to później mam problem z zaśnięciem. Ostatnio bardzo źle śpię i nie mogę zasypiać.

Jakie plany na dzisiaj? U mnie obijanie. Obiad na dzisiaj mam. Mąż obiecał że będzie sprzątał więc nie będę protestować :) Buziaki :)

Nie no spoko [emoji6]. Niespodziewalam się, że się zdecydujesz (taka lekka podpucha z mojej strony - również bez urazy) [emoji6][emoji14].
Szczerze mówiąc, to jutro na Bronowice będę miała jakąś godzinkę, do Ikei też chciałabym wdepnac, a o 17:00 na maxa chcielibyśmy ruszyć w drogę powrotną [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj Dzjewczyny obudziłam się z takim błogim spokojem....:biggrin2: i z planem szykowania wyprawki:biggrin2:

Aga, Wendy ja już tak mam, że jak coś jest naprawdę bardzo mnie stresującego, to wolę tego nie roztrząsać w tym momencie i przeczekac, mniej przeżywam wtedy:)

Misia na na razie będę kupować bez listy idę na żywioł;)

Pumelova ja się tym nie przejmuje i oddaje do badania moczu poranny pomimo nocnych wizyt w toalecie.

Ja bym się zdecydowała chętnie gdyby to gdzieś bliżej mnie było :p bo ogólnie jestem bardzo za spotkaniami i nie miałam nigdy problemów ze spotkaniami z internetu :)

aga_k_m no trochę przeszłam.... po pierwszej ciąży, długo się staraliśmy... myślałam że przeszłam dużo... ale drugie podejście nauczyło mnie pokory i niestety strachu o ciążę.... zwłaszcza to co działo się w maju... kiedy chodziłam z nierozną ciążą pozamaciczną przez dwa miesiące...
Abed, moja pierwsza w życiu ciąża to właśnie pozamaciczna późno rozpoznana chociaż wiedziałam że coś jest nie tak i kilka razy odwiedziałam mojego ówczesnego lekarza. Wszystko skończyło się niestety usunięciem jajowodu w czerwcu ubiegłego roku :-( Byłam wtedy załamana, więc trochę wiem co czułas, ale za to teraz wierzę, że wszystko będzie dobrze :)

Ja bym się zdecydowała chętnie gdyby to gdzieś bliżej mnie było[emoji14]bo ogólnie jestem bardzo za spotkaniami i nie miałam nigdy problemów ze spotkaniami z internetu :)

Ja znowu jestem z tych co troszkę czasu potrzebują. Muszę pierw bliżej wirtualnie poznać, wówczas w realu nie ma żadnych barier porozumiewawczych [emoji5].
Na poprzednim wątku, jak już ruszylysmy ze spotkaniami, to mi się troszkę ludzi przez dom przemiescilo
(koleżanka z Irlandii, Torunia, Wrocławia, Legnicy).

Ale myślę, że wiosną będę się z Wami (krakowiankami) wcześniej kontaktowała i ustalimy jakieś dogodne miejsce na zbiorowe spotkanie [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ejj! Ja do krakowa na spotkanie tez sie zglaszam:p Aga a Ty jak bedziesz w ledzinach to pamietaj ze masz do mnie 5 km:D
Do Krakowa jade pociagiem 1.5 h:-) i fajnie bylo by kiedys sie zobaczyc.
Wezme po drodze Ewelle90 i Megan bo my prawie jak sasiadki:D

Co do planow na dzis u nas szlifowanie olaboga!!!!

010igov35ye70zfx.png

Do góry