reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bardzo mam chęć kupić chociaż 1 body uniwersalne dla dzidzi tylko że boję się no bo w tamtym roku poronilam. W środę lekarz odwołał zagrożenie i odstawil jeden lek na podtrzymanie ale jeszcze poczekam z zakupami. Jak wieczorek mija?

reklama
Ja też jestem po poronieniu jednak z zakupami czekam bardziej na wiosnę nie tyle ze strachu co po prostu z przyczyn dla nas (mnie i męża) praktycznych. Ubranek wiem że są miliony na olx więc to nawet na ostatnią chwilę spoko ale reszta to i tak czekam trochę :)

Aim - bedzie niespodzianka :D

Inka - rozumiem Cie, tez mam aniołki - boje sie cokolwiek kupic, zyje od wizyty do wizyty itd.. :) chciałabym sie moc cieszyć ta ciążą w pełni, a tak ciągle sie boje. Póki co mam jedne ciążowe getry dla siebie :D

Pozdrawiam :)

Ja też jestem po poronieniu jednak z zakupami czekam bardziej na wiosnę nie tyle ze strachu co po prostu z przyczyn dla nas (mnie i męża) praktycznych. Ubranek wiem że są miliony na olx więc to nawet na ostatnią chwilę spoko ale reszta to i tak czekam trochę :)
Ja mam spodnie ciążowe były w promocji w c&a . Mój brzuch już wielki bo ja należę do tych większych babek☺

Witaj Alex [emoji3]
Jest tu u Nas jeszcze jedna mamusia z Holandii, są mamy z Anglii, Irlandii, Niemiec, a tak większość mieszka i prowadzi ciążę w Pl.

Nie ma co nadrabiać, lepiej być na bieżąco [emoji6]. Tematy powtarzają sie co rusz, więc nie ma co cofać się do początku [emoji3]

Megann - zdrówka Kochana [emoji8]. Ale Cie rozłożyło.. Współczuję

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie chyba tak zrobie bo sporo do nadrobienia bym miała..
Super że są też mamusie z Holandii.. - co wy sądzicie o całej opiece w ciąży tutaj? To moja druga ciąża i drga w Holandii..już się trochę zdążyłam przyzwyczaić..ale nadal mnie dziwi ilość badan wykonywana tutaj a w Polsce..

Dziewczyny czujecie już ruchy dzieciątka? Kiedy takowe pierwszy raz poczułyście? Ja nadal nic..czekam z niecierpliwością..

Sporo dziewczyn już zna płeć maleństwa? u nas to jeszcze trochę potrwa..do połówkowego usg w 20tyg.. Po cichutku marzy mi się corcia..(synka już mam) choć najważniejsze by bylo zdrowe..

reklama
@Inka1985 chciałam Ci podesłać linka ale nie mogę znaleźć tych które mam, czasem znikają a czasem nie ma rozmiarów ale potem wracają chyba. te które polecam mają nr produktu 0120129001004 (mam zamówienie na mailu:p)

p.s zostałam fanką BB!!!! :)

Do góry