reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Cześć Inna, witam rowiesniczke.
Truskawka :* cieszę się że ok, a ciśnienie to może syndrom białego fartucha. Jeśli nawet nie to pokontrolujesz i ogarniesz he na pewno.
Ika współczuję, ja już dłuższy czas walczę z katarem i bólem gardła. Pojawia się i znika. Zdrowia zatem życzę.
Aga_k_m ja biorę ten *spam* i syrop i tabletki. Ciężko powiedzieć czy działają, może dzięki temu się nie rozłożyłam na maxa.
ŻonaGraja ale masz przekichane z tymi bolami.
Wendy współczuję .
Trzymajcie się chorowitki.
Lecę zaraz na basen. Musiałam jechać po większy kostium bo mi masakrycznie wszystkie które mam cisnęły w cycki. No i brzuszek trochę też, bo mam takie wzmacniane na brzuchu. A teraz zakupiłam ciążowy. Milusi i wygodny. Miejsca że hej.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

@misia12 nawet nie wiedziałam że istnieją takie stroje! To miłego :)
Ja miałam iść jutro na basen ale lipa przez tę chorobę trochę jeszcze za słaba jestem :(

Aga tak swoja droga to uwielbiam porcelane z Bolesławca, mam kilka talerzy w witrynce ;p czy one u was sa tak samo drogie jak w sklepach firmowych w polsce?

Inka witaj, w 1szej ciazy byłam na mjm, do tej pory mam kontakt z dziewczynami :) ale mjm nie jest za bardzo popularne i mało dziewczyn tam pisze, na bb jest wiele wiecej wątków ciazowych :)
Oj droga ceramika u nas też ale jest taka piękna że warto kilka rzeczy zakupić. Każda rzecz jak dla mnie ma duszę...

Witajcie [emoji5]

No i jestem już na miejscu, leżę po podróży w hotelu i czytam .... a dużo mam

Zimno ... mi jest wiecznie zimno , jestem mega zmarzlak i w ciąży nic się nie zmieniło

Makarony .... uwielbiam, ale rzeczywiście trzeba z nimi uważać, bo szybko w boczki pójdzie, szczególnie te z sosami smietanowymi ...niestety
Wątek z przepisami extra

Misia9125 u mnie ogólnie sytuacja ok, jedno dziecko odchowane, prawie 8 lat, w pracy u mnie i męża wszystko ok, chciałam niby drugie dziecko a powiem Ci ze hormony działają tak,że mam wątpliwości i aż mi wstyd ze mogą takie myśli mnie dopadac. Dacie sobie radę, miłość do dziecka nie zna granic

Mąż. .. ja nie narzekam, jest ogolnie b.dobrym człowiekiem i jak obserwuje jak zajmuje się Filipem to ojcem jest najlepszym,no i jako mąż spełnia moje oczekiwania hehehe

Truskawka89 gratuluję udanej wizyty i udanych ferii

Morela i Ika zdrówka

Karo trzymam kciuki za wyniki

Inka witaj

A i moi chłopcy juz od godziny na stoku

Mój młodszy snowboardzista

1485523674-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry