reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

byłam dziewczyny na forum na stronie mjakmama w lipcówkach 2017 i tam jest wstrętna atmosfera że uciekłam i dołączyłam do Was. Dobrze że Was znalazłam :)
Też byłam tam na samym początku, ale uznałam, że nie odnajduje się w tamtym towarzystwie i ulokowałam się tutaj [emoji3] i nigdzie się nie wybieram

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skróty jeszcze jak co

Załączniki

• IMG_20170127_145329.jpg
    IMG_20170127_145329.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 54
Mamusia Muminka gofry z bitą śmietana i borówkami to moja słabość. Obowiązkowy punkt każdej wizyty nad morzem, na wakacjach codziennie na deser

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To już jest trochę sieczka statystyczna no ale ok

Załączniki

• Screenshot_20170127-145621.png
    Screenshot_20170127-145621.png
    70,1 KB · Wyświetleń: 65
  • Screenshot_20170127-145654.png
    Screenshot_20170127-145654.png
    78,2 KB · Wyświetleń: 62
Witam nowe dziewczyny

Ja mam spokój z ospa chłopcy zaszczepieni juz 2 sezony i fale przedszkolne przeszli bez zarażeń, w tamtym roku w poległa w zasadzie cała grupa... No i ja juz tez chorowałam. Ale polpascia złapać i tak bym mogla

Aim Dzieki za screen. Szkoda ze do niektórych materiałów nie możemy mieć uprawnień

Inka witamy rozgosc sie :-)

Aaa laski ja kupilam vita miner prenatal + dha za 19 zl na miesiac

010igov35ye70zfx.png
Też biorę te witaminy,wg mnie nie ma sensu przeplacac,a wyniki mam idealne,choć teraz po antybiotykach i długiej chorobie mogą być gorsze.już pisałam że mi się polepszylo ale to było chwilowe,biorę już antybiotyk 5 dzień i poprawy nie ma,nie chce to cholerstwo zejsc z zatok,bóle głowy mam codziennie,dziś kupiłam już drugie opakowanie nasivin soft do nosa.
Widzę że wszędzie dookoła panuje grypa,styczeń zawsze był u nas najgorszy
Córka zaczyna ferie,hurra,nie trzeba będzie zrywać się o 7.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gotuję flaczki ale to nie był dobry pomysł w moim stanie. Ja ich nie będę jadła tylko mężuś. No ale chyba się wyprowadzam bo nie mogę znieść smrodu... :p

Szkoda ze do niektórych materiałów nie możemy mieć uprawnień
Uniwersytety medyczne nie mają limitu wieku by na nie pójść i je skończyć także zapraszam :D nie no żart, ja akurat myślę że czasem wiedza jest lepiej jak pewne osoby mają jej mniej, dla ich własnego spokoju chociaż. Już wspominałam że mi z wieloma rzeczami wiedząc o nich nie jest łatwo a nie pisze ich tu bo jednak część z was może potraktować np zagrożenie 0.1% bez dystansu jak 100% i po co wasze stresy bez potrzeby? Do części zaleceń z kolei trzeba nabrać świadomości realiów jakie istnieją. I osoba bez tej wiedzy tylko będzie się denerwować. A czasem zalecenia jedno,a doświadczenie drugie- a tu mało która ma realne duże doświadczenie kliniczne-więc też by się stresowała że ktoś jej zleca inaczej choć by to robił właśnie dobrze. Więc ja jestem za tym by cześć medycznych portali była jednak chroniona, a jak kto dociekliwy i uparty to i tak dojdzie do miejsc w których to jest napisane bez ochrony :)

reklama
Do góry