Chybra
Fanka BB :)
Rany wy mamusie jesteście w 18, 16 tyg, a mi trwa 13 , Wy już będziecie miały bąble po miesiąc życia, a ja jeszcze się będę męczyć Marudzę. Ja znowu miałam erotyczny sen. Za oknem ponuro. Krew mi znowu z nosa leci. Wieczorem może do sklepu się przejdę przewietrzyć i pewnie poćwiczę z pół godz, tyle mi zostało
Na zatwardzenie piję wieczorem zieloną herbatę lub miętę.
Co do wyników badań, niedawno mi przecież wyszło białko i ketony w moczu i gdy leżałam w szpitalu wyniki były już dobre, bez sensu. W pon do ginki też mam przynieść mocz, ciekawe.
Z obiadami nawet mamy nieźle, bo niedaleko mieszkają moi rodzice i często u nich jemy lub po prostu nam przywożą. Poza tym my raczej robimy drugie dania, a synowi zupy.
Na zatwardzenie piję wieczorem zieloną herbatę lub miętę.
Co do wyników badań, niedawno mi przecież wyszło białko i ketony w moczu i gdy leżałam w szpitalu wyniki były już dobre, bez sensu. W pon do ginki też mam przynieść mocz, ciekawe.
Z obiadami nawet mamy nieźle, bo niedaleko mieszkają moi rodzice i często u nich jemy lub po prostu nam przywożą. Poza tym my raczej robimy drugie dania, a synowi zupy.