tea80
Fanka BB :)
Witam się z rana,nadrobilam wszystkie zaległe posty,chciałam już parę dni temu napisać ale historia samotnaja strasznie mnie zasmucila,do tego jestem w tygodniu w którym straciłam córkę i wolałam jakoś tak po cichu to przejść.3 ciążę mam dokładnie w tym samym terminie,dziwny zbieg okoliczności tym bardziej że ta nieplanowana była.
My powoli wychodzimy z chorób,dzieci już zdrowe,tylko ja walczę z zatokami,okropnie mam zapchane,nic nie pomaga,kupiłam irygator i wyczytałam sposób z wodą utleniona,dziś spróbuję.
Od 2 dni pod wieczór boli mnie spojenie lonowe,ale wolę o tym nie myśleć,to za szybko.
Wizytę mam dopiero 6 lutego,po 5 tyg.i już mi się dluzy.
Czy wy macie opiekę położnej z NFZ?u nas jest tak że od 20 tyg przyjeżdża raz w tygodniu,słucha serduszka ,potem po porodzie przyjeżdża ważyć maleństwo i załatwia papiery M.in.do pediatry.
Muszę się pochwalić ze chyba wczoraj poczułam ruchy,takie jakby delikatne pukanie,szybko,w poprzednich ciążących poczułam ok.20 tygodnia,teraz 15+4.
Trzymajcie się mamuśki zdrowo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My powoli wychodzimy z chorób,dzieci już zdrowe,tylko ja walczę z zatokami,okropnie mam zapchane,nic nie pomaga,kupiłam irygator i wyczytałam sposób z wodą utleniona,dziś spróbuję.
Od 2 dni pod wieczór boli mnie spojenie lonowe,ale wolę o tym nie myśleć,to za szybko.
Wizytę mam dopiero 6 lutego,po 5 tyg.i już mi się dluzy.
Czy wy macie opiekę położnej z NFZ?u nas jest tak że od 20 tyg przyjeżdża raz w tygodniu,słucha serduszka ,potem po porodzie przyjeżdża ważyć maleństwo i załatwia papiery M.in.do pediatry.
Muszę się pochwalić ze chyba wczoraj poczułam ruchy,takie jakby delikatne pukanie,szybko,w poprzednich ciążących poczułam ok.20 tygodnia,teraz 15+4.
Trzymajcie się mamuśki zdrowo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom