reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Liluli a czemu miała byś wcześniej urodzić u mnie to wynika z obciążonego wywiadu...
U mnie tez z wywiadu i cos wspomnial o tym ze przy tych clexane sie czesto wywoluje porod ale mowil ze na rozmowe o tym przyjdzie czas.

xnw43e3k256g9p2p.png

Liluli moja bratowa tez bierze, normalnie poród ma zacząć sie sam, nic nie przyspieszają

Ola w myśle ze jest wszytko ok. Ja w poprzednich ciążach nie brałam nic. A fanka ryb raczej nie jestem. Z wyjątkiem łososia, ale
sporadycznie go jem

Luandzia na polpascu? Czy ospie?
Ospę miałam w wisku 25 lat i ledwo ducha wyzionelam, coś potwornego.
Polpasciec zaś ból,straszny, miałam na praweh stronie brzucha, nad biodrem. Dałam rade remontować z tym ale pieronstwo wymeczalo. Leki szybko zaskoczyły. Bardzo boje się powtórki..

Liluli moja bratowa tez bierze, normalnie poród ma zacząć sie sam, nic nie przyspieszają

Ola w myśle ze jest wszytko ok. Ja w poprzednich ciążach nie brałam nic. A fanka ryb raczej nie jestem. Z wyjątkiem łososia, ale
sporadycznie go jem
Kasiulka moja kolezanka co tez go bierze ma miec w pt wywolywany 2tyg.przed terminem. Az zapytam na nastepnej wizycie od czego to zalezy.

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Cześć Babeczki [emoji2]

Kurde.. Znowu zapomniałam o obrączce i lyso mi na palcu.

Lilith - ale masz uroczy przychowek [emoji1]. Może co niektórzy myślą, że Ty prywatne schronisko/hotel dla zwierząt prowadzisz?
Właściciele kotki co najmniej niepowazni, chwała im jedynie za to, że nie mordują młodych kociąt (bo o takich to się już nasluchalam), bądź zostawiają na pewną śmierć (jak byłam młodsza 12-15 lat często znajdywalam malutkie kotki nad rzeką, a jak byłam w ciąży z J, to ktoś w nocy (w listopadzie) podrzucił nam pod murek 2 ślepe kociaki, na szczęście ja przed 6:00 wyjezdzalam do pracy, to zdążyłam podrzucić je z samego ranca do mojej mamy. Było z nimi nieciekawie, ale dzięki karmieniu strzykawka i wygrzewaniu przez naszego ówczesnego dalmatynczyka, rok czasu były z nami.

Ola W - spokojnie. Wszystko będzie dobrze - żadnych ryb na siłę nie trzeba wcinac. Ja też biorę femibion natal 2, bo tak zaleciła gin.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry