reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Liluli a czemu miała byś wcześniej urodzić u mnie to wynika z obciążonego wywiadu...
U mnie tez z wywiadu i cos wspomnial o tym ze przy tych clexane sie czesto wywoluje porod ale mowil ze na rozmowe o tym przyjdzie czas.

xnw43e3k256g9p2p.png

Liluli moja bratowa tez bierze, normalnie poród ma zacząć sie sam, nic nie przyspieszają

Ola w myśle ze jest wszytko ok. Ja w poprzednich ciążach nie brałam nic. A fanka ryb raczej nie jestem. Z wyjątkiem łososia, ale
sporadycznie go jem

Luandzia na polpascu? Czy ospie?
Ospę miałam w wisku 25 lat i ledwo ducha wyzionelam, coś potwornego.
Polpasciec zaś ból,straszny, miałam na praweh stronie brzucha, nad biodrem. Dałam rade remontować z tym ale pieronstwo wymeczalo. Leki szybko zaskoczyły. Bardzo boje się powtórki..

Liluli moja bratowa tez bierze, normalnie poród ma zacząć sie sam, nic nie przyspieszają

Ola w myśle ze jest wszytko ok. Ja w poprzednich ciążach nie brałam nic. A fanka ryb raczej nie jestem. Z wyjątkiem łososia, ale
sporadycznie go jem
Kasiulka moja kolezanka co tez go bierze ma miec w pt wywolywany 2tyg.przed terminem. Az zapytam na nastepnej wizycie od czego to zalezy.

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Cześć Babeczki [emoji2]

Kurde.. Znowu zapomniałam o obrączce i lyso mi na palcu.

Lilith - ale masz uroczy przychowek [emoji1]. Może co niektórzy myślą, że Ty prywatne schronisko/hotel dla zwierząt prowadzisz?
Właściciele kotki co najmniej niepowazni, chwała im jedynie za to, że nie mordują młodych kociąt (bo o takich to się już nasluchalam), bądź zostawiają na pewną śmierć (jak byłam młodsza 12-15 lat często znajdywalam malutkie kotki nad rzeką, a jak byłam w ciąży z J, to ktoś w nocy (w listopadzie) podrzucił nam pod murek 2 ślepe kociaki, na szczęście ja przed 6:00 wyjezdzalam do pracy, to zdążyłam podrzucić je z samego ranca do mojej mamy. Było z nimi nieciekawie, ale dzięki karmieniu strzykawka i wygrzewaniu przez naszego ówczesnego dalmatynczyka, rok czasu były z nami.

Ola W - spokojnie. Wszystko będzie dobrze - żadnych ryb na siłę nie trzeba wcinac. Ja też biorę femibion natal 2, bo tak zaleciła gin.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry