reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mnie tam nikt w ciazy jakos specjalnie po brzuchu nie głaskał, raz chyba tylko kolega mnie znienacka zaszedł od tyłu i polozyl lape, ale mnie zatkało i nic nie zdąrzyłam powiedziec. Mnie to w sumie jakos nie przeszkadza

reklama
Ja nie lubię gdy ktoś mnie dotyka na szczęście nikt nigdy nie próbował z brzuchem może też wysyłam odpowiednie fluidy. Szyjkę lekarz chyba zmierzy mi za tydzień i zobaczymy jak będzie z tym pessarem. Wzięłam dziś jeszcze dzień urlopu i siedzę z moim chorowitkiem a nie jest to łatwe bo starsza tak ma ze podczas choroby zachowuje się jak facet w kawalach, ale dzisiaj jest juz chyba trochę lepsza wiec antybiotyku jej nie dałam.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

AIM hehe powiem Ci ze przypadkiem na to trafiłam, szukalam tych spodni, a ich nie bylo, patrze w wyprzedazach i sa polowe tansze!! a chyba jeszcze 2 dni temu nie byly przecenione :)

No właśnie też na coś patrzyłam kilka dni temu i nie było aż takich przecen także super że napisałaś bo nie weszłabym znów na tę stronę bez twojej info :)

Truskawka - Ja też patrzę na te spodnie, ale cholera.. Nie mierzylam ich. Bierzesz większą rozmiarówke od obecnej, czy mniejszą?

aim - którą kiecke wybrałas?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka - Ja też patrzę na te spodnie, ale cholera.. Nie mierzylam ich. Bierzesz większą rozmiarówke od obecnej, czy mniejszą?

aim - którą kiecke wybrałas?

Powiem Ci, ze w weekend specalnie pojechałam do hm tam gdzie maja ciazowy dział i mierzyłam takie normalne z pasem rozmiar 34 i 36 no i 34 były dobre, a 36 duzo za duze, wiec te z gumką tez wziełam teraz 34, bo ciazowe maja bardzo rozciagliwy materiał

reklama
Z poprzedniej ciąży pamiętam, że miałam takie fajne bojówki 3/4 z h&m z pasem, ale akurat w ich przypadku musiałam brać rozmiar mniejszy.

Do góry