reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mnie tam nikt w ciazy jakos specjalnie po brzuchu nie głaskał, raz chyba tylko kolega mnie znienacka zaszedł od tyłu i polozyl lape, ale mnie zatkało i nic nie zdąrzyłam powiedziec. Mnie to w sumie jakos nie przeszkadza

reklama
Ja nie lubię gdy ktoś mnie dotyka na szczęście nikt nigdy nie próbował z brzuchem może też wysyłam odpowiednie fluidy. Szyjkę lekarz chyba zmierzy mi za tydzień i zobaczymy jak będzie z tym pessarem. Wzięłam dziś jeszcze dzień urlopu i siedzę z moim chorowitkiem a nie jest to łatwe bo starsza tak ma ze podczas choroby zachowuje się jak facet w kawalach, ale dzisiaj jest juz chyba trochę lepsza wiec antybiotyku jej nie dałam.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

AIM hehe powiem Ci ze przypadkiem na to trafiłam, szukalam tych spodni, a ich nie bylo, patrze w wyprzedazach i sa polowe tansze!! a chyba jeszcze 2 dni temu nie byly przecenione :)

No właśnie też na coś patrzyłam kilka dni temu i nie było aż takich przecen także super że napisałaś bo nie weszłabym znów na tę stronę bez twojej info :)

Truskawka - Ja też patrzę na te spodnie, ale cholera.. Nie mierzylam ich. Bierzesz większą rozmiarówke od obecnej, czy mniejszą?

aim - którą kiecke wybrałas?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka - Ja też patrzę na te spodnie, ale cholera.. Nie mierzylam ich. Bierzesz większą rozmiarówke od obecnej, czy mniejszą?

aim - którą kiecke wybrałas?

Powiem Ci, ze w weekend specalnie pojechałam do hm tam gdzie maja ciazowy dział i mierzyłam takie normalne z pasem rozmiar 34 i 36 no i 34 były dobre, a 36 duzo za duze, wiec te z gumką tez wziełam teraz 34, bo ciazowe maja bardzo rozciagliwy materiał

reklama
Z poprzedniej ciąży pamiętam, że miałam takie fajne bojówki 3/4 z h&m z pasem, ale akurat w ich przypadku musiałam brać rozmiar mniejszy.

Do góry