reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aga o matko co za zenujaca dziewczyna!
Serio chyba bym padlaaa ze smiechu.

Mnie w ciazy jakos nikt nie glaskal ...nie wiem moze mam taka aure ze by sie bali ze przyloze:D

W ogole jestem w szoku w ciagu tygodnia tak mi brzuch urosl!!' Ogladalam zdjecia z przed tygodnia i brzucha pod bluzka nie bylo a teraz!! Szok jak to sie zmienia.

010igov35ye70zfx.png

Aga_k_m haha wygrałaś :D w pracy mysle ze nie będzie problemu, ostatnio koleżanka byla w ciąży to nie kojarzę żeby ja ktos dotykal,albo nigdy nie zwróciłam uwagi. Ja bym na to nie wpadla :D

Dziewczyny, to była sytuacja, która przerosła i mnie i mojego męża, który akurat też wchodził do szkoły.

Ja z reguły uchodze za "zimną sucz" (słowa mojego o rok młodszego szwagra, z którym chodziłam do szkoły) - tak też się kreuje, gdy czuje się niepewnie, bądź w środowisku zawodowym.
Więc mało kto odważyłby sie na taki gest, a ja się go totalnie niespodziewalam.
A lasce co miałam zrobić - trzepnac w twarz? (na monitoringu średnio ciekawie by to wyglądało) Swoje już zrobiła.. Ostatni raz zapewne, bo w życiu jej tego nie zapomnę.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się przyznam że glaskalam brzuszki koleżanek, dwa. Ale się pytałam albo było tak: kopie, chcesz poczuć?
Jak się mnie ktoś bliski spyta to też pozwole, kilka koleżanek bardzo pragnie się "zarazić".
Aim wracając do aktywności fizycznej to idę o 12 na basen, już to przekładam któryś raz ,bo mąż gacie basenowe zostawił w pracy i musieliśmy kupić nowe.
Tak piszecie o lozyskach i szyjce, a mi żaden lekarz nic na ten temat nie powiedział, chyba muszę się dopytać. Chyba na pierwszym usg powiedział że szybka zamknięta, a tak to tylko wiem że pepowina 3naczyniowa. Jak wrócę do domku to muszę zerknąć w badania czy jest jakaś wymiana o tych rzeczach.
Jestem na zamkniętym forum staraczkowym, ale trochę zdechło. Większość już ma dzieci, ja jedyna w ciazy i zostały trzy staraczki.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

O basen <3 uwielbiam i będę pytać właśnie czy mogę, trochę się boję czy po tej akcji z moją cewką mi pozwolą...
Ja teraz pomykam na rowerku stacjonarnym, najlżejsze obciążenie na 10-20 min w zależności od samopoczucia a po tym kilka ćwiczeń na tyłek i z piłką. Jeszcze się chce rozejrzeć za zestawem rozciągania.
No i w sumie zapomniałam w zakupach pisać, kupiłam spodnie, w końcu nie legginsy jak planowałam, tylko dres. Outlet 9fashion, spodnie sportmama tak się nazywają, jestem z nich mega zadowolona. Fajny pas układający się z przodu pod brzuch, cienki materiał więc nie przegrzewam się, ładne. Szybka dostawa, cena korzystna (71 zł z przesyłką).

No ja sama też macałam dwa brzuchy (pomijam sytuacje w pracy do pacjentek) i ZAWSZE pytałam mówiąc jeszcze że wiem że część tego nie toleruje

reklama
Morela, Chybra kciuki za dzisiejsza wizytę
Truskawka u nas dużo Mateuszów :)
Chybra ja tez juz chciałabym sie pozbyć tych kurtek, kombiznezonow... Dobrze ze mamy malutkie brzuszki

Mi zupełnie nie przeszkadza jak ktoś dotyka mojego brzucha. Obcy tego nie robią... tylko najbliżsi. Dla mnie to nawet miłe takie przywitanie sie. Ale wiem, ze chyba większości dziewczyn to przeszkadza. Zawsze pytałam czy mogę dotknąć jak juz był taki duży zeby czuć ruchy. Zawsze tez to były moje przyjaciółki. Piękne momenty, jak było czuć ruchy, nawet u przyjaciółki

Maziajka wrzuć fotkę

Misia to pewnie jest w jak najlepszym porządku. Ok 20 tc dopiero sprawdzają ułożenie łożyska. Ja miałam przez uraz brzuch dodoatkowe USG dlatego szybciej wiem... tak samo z szyjka. Na IP miałam transwagininalne USG dlatego mam zmierzona długość szyjki. Moze na polowkowym poproszę, żeby zmierzył dla porównania.

Do góry