Chybra
Fanka BB :)
Siema! Ja dziewczyny raz na 2-3 dni piszę gdyż nie mam więcej czasu , ja nie mam dobrych wspomnień zw z zamkniętym wątkiem, dochodziło tam do szydzenia z innych i z ich zdj, grupa październikówek2015 się przez to rozpadła, tez radziła bym poczekać do połowy, pamiętam, że wtedy się forum bardziej ruszyło, jak chcecie.
A z innej beki ja jestem dopiero w 12 tyg, a tu niektórym już18 tydz leci i zastanawiam się w ogóle czy ja czasem bardziej do sierpnia nie pasuję
Dzisiaj mam usg 12 tyg więc mam nadzieję, że w końcu się czegoś konkretnego dowiem.
Co do śluzu mam go w sumie sporo, ale podobno jest to normalne.
Dbanie o siebie. Używam olejka Palmers tak jak w poprzedniej ciąży i jestem zadowolona, rozstępy mam, ale bardziej od szybkiego utycia ok 4 lat temu. Wtedy schudłam 20 kg i zaczęłam ostro ćw, robię to do teraz , z tymże teraz z Angeliką Pióro, już lepiej się czuję więc robię 15-30 min dziennie i dobrze mi z tym
Wyjazd raczej nie będzie wchodził w grę, chyba że na wiosnę tylko z mężem.
Imiona chcemy Leoś lub Laura
Tak nawiasem mówiąc już bardzo mi tęskno do wiosny i lata , na prawdę , coraz częściej jestem zdołowana.
A z innej beki ja jestem dopiero w 12 tyg, a tu niektórym już18 tydz leci i zastanawiam się w ogóle czy ja czasem bardziej do sierpnia nie pasuję
Dzisiaj mam usg 12 tyg więc mam nadzieję, że w końcu się czegoś konkretnego dowiem.
Co do śluzu mam go w sumie sporo, ale podobno jest to normalne.
Dbanie o siebie. Używam olejka Palmers tak jak w poprzedniej ciąży i jestem zadowolona, rozstępy mam, ale bardziej od szybkiego utycia ok 4 lat temu. Wtedy schudłam 20 kg i zaczęłam ostro ćw, robię to do teraz , z tymże teraz z Angeliką Pióro, już lepiej się czuję więc robię 15-30 min dziennie i dobrze mi z tym
Wyjazd raczej nie będzie wchodził w grę, chyba że na wiosnę tylko z mężem.
Imiona chcemy Leoś lub Laura
Tak nawiasem mówiąc już bardzo mi tęskno do wiosny i lata , na prawdę , coraz częściej jestem zdołowana.