reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia widzę, jaki przystojniak. No i dziecko zawsze jakoś inteligentniej wygląda w okularach. Wiesz, że mają chyba podobne. Dextera cary ze speca są podobne. Ślicznego masz syna! Dziękuję za zdjęcie!

Tak u nas tak były.. Sialy zamęt i klocily dziewczyny a co po niektóre, przylatywaly nagle na zamknięty tylko jak coś się działo.. Wiesz tragedię czy nowości i od razu biegły z nowinami dalej.. Ale jak chciałaś usunąć to afera.. Przylatywaly te co się raz czy dwa udzieliły.. Zbiorowo..

Czytałam trochę o tym i dla mnie wady są zrozumiałe, te znaczki niby tez ale jakoś jak siezglebie to niecrozumiem

Kasiulka na niskim przeszłam przeprowadzkę i remont, w którym musiałam pimagac. Malowalam, tapetowalam, ogarnialam. Niestety nie mogłam sobie pozwolić na leżenie bo nawet podłogi nie było.. Głowa do góry.
Wiem, że już kończysz prawie 19 :)

reklama
Lilith, teraz chodzi w czarnych - sam wybrał i cieszył się, że mamy podobne :-D

Wiesz, nie pomyślałabym, że tak mogło się stać! Szok. Może za krótko tam pisałam, żeby się poznać...
W sumie poza forum z Dominiką mam tylko kontakt przez fb z sierpniówek.

Co do śluzu, jest go więcej, ale zganiam to na luteine

Ostatnia edycja:
Domi? Czasem pisze z nami, wspierała mnie też mocno po stracie..

Pamiętam tu nie jedna dziwna aferę na Bb, typu fałszywe osoby, pidkradajace cudze zdjęcia, sledzace etc. Paranoja jak niektórym się nudzi w życiu..

Jak odbierzemy okulary tez zrobimy zdjęcia aleja juz zaplakana, że jest łysy i nie będzie teraz pasować..no rozpacz.. Wiem, że odrosna ale wtedy był taki.. Słodki.. A teraz.. Tyle czekałam na to aż będziemy mieć wymarzoną fryzurę to tatuś załatwił..

Śluzu mam ogrom.. Od hmm 4 dni. Gdzieś dziś wyczytałam, że może się zwiększyć ilość to się pocieszam..

Hej dziewczyny :) a czemu tak wiele z was nie moze cwiczyc? Myslalam ze jak mija 1 trymestr to i mijaja problemy. Ale sama mimo ze minal 1 trynestr nie pytalam gin o zgode bo za bardzo mam ochote sie poruszac a moja gin jest bardzo ostrozna. Mimo ze nie mam juz krwiaka, synek (na 90 %) rozwija sie idealnie i ogolnie niezle sie czuje to mi jeszcze duphaston przepisala chociaz go nie wykupilam bo nie widze potrzeby.
Co do sportow wrocilam na aqua aerobic i chodze z mamą z kijkami do nordic walking. Niby w Lodzi smog ale nie kazdego dnia sie czuje, mieszkam tez w tej "czystszej czesci".
Gratuluje Wam wszystkim ladnego rozwoju maluszkow :)

Lilith ja mam więcej śluzu ale juz od 14tc, lekarz powiedzial mi ze to wporzo.

Olokolo mój lekarz jest bardzo ostrożny i mam nakaz leżenia bo miałam 3 krwotoki(krwiaki) a to jest trzecia pod rząd ciąża(poprzednie stracone) wiec się słucham. Ale za 2 tyg na wizycie ma mi pozwolić się poruszać po domu, obiecał :D

Nie no dużo się może później też dziać. Pierwszy trymestr jest obarczony największym ryzykiem ale to nie tak że później hulaj dusza piekła nie ma. Bezpieczniej zapytać jednak o zdanie lekarza a nie że ja chcę ćwiczyć to będę i kropka, lepiej wiem jak się czuje, to jest moim zdaniem mało rozsądne.

Hah teraz zaczynam kumać- wątek zamknięty to jest Facebook? Ja myślałam że jest taka opcja w ramach tego forum. W przypadku fb to ja się z miejsca wypisuje :) nie wiem o czym bym czuła komfort pisać sygnaturąc to swoim imieniem i nazwiskiem ze zdjęciem twarzy. I nie ważne czy grupa zamknięta, czy otwarta, czy jaka. Pod nazwiskiem nie napisałabym ani o objawach ciąży, ani o zakupach, prywatne aspekty życia tym bardziej... No także ja to na bank zostaje tutaj.

Aim - ja też nie pójdę na fb dlatego ze nie chce żeby wszyscy znajomi widzieli do jakiej grupy dołączam ;) dlatego wybrałam to forum bo na innym laski uciekły na fb. Ja tu z Toba zostanę!:D

Mi to ten obojętne bo w znajomych na fb mam chyba 30 osób z którymi utrzymuje kontakt i oni o ciąży już chyba wszyscy wiedzą ale jednak co innego pisać anonimowo to mogę sobie o śluzie zaparciach itp pisać a co innego to samo pod swoim nazwiskiem :p

AIM na BB jest możliwość utworzenia grupy zamkniętej i chyba o tym pisały dziewczyny. Ja pisze mało intensywnie ale myślę że jeszcze sporo dziewczyn dołączy do rozwiązania i po. Ja jestem w jednej zamkniętej grupie juz prawie 10 lat i dopiero ostatnio przeniosła się na fb inna sprawa ze prawie wszystkie dziewczyny miałam już w znajomych cześć znam też osobiście.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry