reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia widzę, jaki przystojniak. No i dziecko zawsze jakoś inteligentniej wygląda w okularach. Wiesz, że mają chyba podobne. Dextera cary ze speca są podobne. Ślicznego masz syna! Dziękuję za zdjęcie!

Tak u nas tak były.. Sialy zamęt i klocily dziewczyny a co po niektóre, przylatywaly nagle na zamknięty tylko jak coś się działo.. Wiesz tragedię czy nowości i od razu biegły z nowinami dalej.. Ale jak chciałaś usunąć to afera.. Przylatywaly te co się raz czy dwa udzieliły.. Zbiorowo..

Czytałam trochę o tym i dla mnie wady są zrozumiałe, te znaczki niby tez ale jakoś jak siezglebie to niecrozumiem

Kasiulka na niskim przeszłam przeprowadzkę i remont, w którym musiałam pimagac. Malowalam, tapetowalam, ogarnialam. Niestety nie mogłam sobie pozwolić na leżenie bo nawet podłogi nie było.. Głowa do góry.
Wiem, że już kończysz prawie 19 :)

reklama
Lilith, teraz chodzi w czarnych - sam wybrał i cieszył się, że mamy podobne :-D

Wiesz, nie pomyślałabym, że tak mogło się stać! Szok. Może za krótko tam pisałam, żeby się poznać...
W sumie poza forum z Dominiką mam tylko kontakt przez fb z sierpniówek.

Co do śluzu, jest go więcej, ale zganiam to na luteine

Ostatnia edycja:
Domi? Czasem pisze z nami, wspierała mnie też mocno po stracie..

Pamiętam tu nie jedna dziwna aferę na Bb, typu fałszywe osoby, pidkradajace cudze zdjęcia, sledzace etc. Paranoja jak niektórym się nudzi w życiu..

Jak odbierzemy okulary tez zrobimy zdjęcia aleja juz zaplakana, że jest łysy i nie będzie teraz pasować..no rozpacz.. Wiem, że odrosna ale wtedy był taki.. Słodki.. A teraz.. Tyle czekałam na to aż będziemy mieć wymarzoną fryzurę to tatuś załatwił..

Śluzu mam ogrom.. Od hmm 4 dni. Gdzieś dziś wyczytałam, że może się zwiększyć ilość to się pocieszam..

Hej dziewczyny :) a czemu tak wiele z was nie moze cwiczyc? Myslalam ze jak mija 1 trymestr to i mijaja problemy. Ale sama mimo ze minal 1 trynestr nie pytalam gin o zgode bo za bardzo mam ochote sie poruszac a moja gin jest bardzo ostrozna. Mimo ze nie mam juz krwiaka, synek (na 90 %) rozwija sie idealnie i ogolnie niezle sie czuje to mi jeszcze duphaston przepisala chociaz go nie wykupilam bo nie widze potrzeby.
Co do sportow wrocilam na aqua aerobic i chodze z mamą z kijkami do nordic walking. Niby w Lodzi smog ale nie kazdego dnia sie czuje, mieszkam tez w tej "czystszej czesci".
Gratuluje Wam wszystkim ladnego rozwoju maluszkow :)

Lilith ja mam więcej śluzu ale juz od 14tc, lekarz powiedzial mi ze to wporzo.

Olokolo mój lekarz jest bardzo ostrożny i mam nakaz leżenia bo miałam 3 krwotoki(krwiaki) a to jest trzecia pod rząd ciąża(poprzednie stracone) wiec się słucham. Ale za 2 tyg na wizycie ma mi pozwolić się poruszać po domu, obiecał :D

Nie no dużo się może później też dziać. Pierwszy trymestr jest obarczony największym ryzykiem ale to nie tak że później hulaj dusza piekła nie ma. Bezpieczniej zapytać jednak o zdanie lekarza a nie że ja chcę ćwiczyć to będę i kropka, lepiej wiem jak się czuje, to jest moim zdaniem mało rozsądne.

Hah teraz zaczynam kumać- wątek zamknięty to jest Facebook? Ja myślałam że jest taka opcja w ramach tego forum. W przypadku fb to ja się z miejsca wypisuje :) nie wiem o czym bym czuła komfort pisać sygnaturąc to swoim imieniem i nazwiskiem ze zdjęciem twarzy. I nie ważne czy grupa zamknięta, czy otwarta, czy jaka. Pod nazwiskiem nie napisałabym ani o objawach ciąży, ani o zakupach, prywatne aspekty życia tym bardziej... No także ja to na bank zostaje tutaj.

Aim - ja też nie pójdę na fb dlatego ze nie chce żeby wszyscy znajomi widzieli do jakiej grupy dołączam ;) dlatego wybrałam to forum bo na innym laski uciekły na fb. Ja tu z Toba zostanę!:D

Mi to ten obojętne bo w znajomych na fb mam chyba 30 osób z którymi utrzymuje kontakt i oni o ciąży już chyba wszyscy wiedzą ale jednak co innego pisać anonimowo to mogę sobie o śluzie zaparciach itp pisać a co innego to samo pod swoim nazwiskiem :p

AIM na BB jest możliwość utworzenia grupy zamkniętej i chyba o tym pisały dziewczyny. Ja pisze mało intensywnie ale myślę że jeszcze sporo dziewczyn dołączy do rozwiązania i po. Ja jestem w jednej zamkniętej grupie juz prawie 10 lat i dopiero ostatnio przeniosła się na fb inna sprawa ze prawie wszystkie dziewczyny miałam już w znajomych cześć znam też osobiście.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry