reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka - a może: Laura, Hania, Ania, Nina, Nadia, Lena, bądź... nasz 1 typ - Kalina?

Dużo jest też Tosiek, Tolek, Polek (Pola), Madziek

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
widzę , że tamat imion poruszony ... no u mnie pierwszy synek FILIP i szczerze powiem, że bardzo lubię to imię i jak wiadomo zapowiada się drugi syn i niestety z imieniem mam dużżżżżyyy problem.
Na tą chwilę mamy 3 typy - kolejność nie jest przypadkowa hehehe : Bartek , Mikołaj i Maciek ... hummm sama nie wiem :)

Dziewczynka to chyba byłaby ALA :)

Popieram ewentualnie założenie wątku 'Urodowego' , czyli jak o siebie dbamy ... z chęcią zapożyczę do swego życia jakieś dobre rady i nawyki z tej dziedziny.

SUPER , że dziś SUPER wieści dziewczyny przyniosłyście GRATULUJĘ :):):)

Aha - Bartek i Mikołaj - super! Jeszcze Michała proponuję [emoji3].
Co do Maćka to wolę się nie wypowiadać - co by linczu uniknąć [emoji14][emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 15+4 i juz od 2tyg jestem umówiona na prenatalne bo do tej babki trudno o termin. Mam 21.02

A co do imion podoba mi się tylko Laura <3 od samego początku, niezmiennie, wiec może tak zostanie jesli będzie dziewczynka:) o ile moj chop się zgodzi

widzę , że tamat imion poruszony ... no u mnie pierwszy synek FILIP i szczerze powiem, że bardzo lubię to imię i jak wiadomo zapowiada się drugi syn i niestety z imieniem mam dużżżżżyyy problem.
Na tą chwilę mamy 3 typy - kolejność nie jest przypadkowa hehehe : Bartek , Mikołaj i Maciek ... hummm sama nie wiem :)

Dziewczynka to chyba byłaby ALA :)

Popieram ewentualnie założenie wątku 'Urodowego' , czyli jak o siebie dbamy ... z chęcią zapożyczę do swego życia jakieś dobre rady i nawyki z tej dziedziny.

SUPER , że dziś SUPER wieści dziewczyny przyniosłyście GRATULUJĘ :):):)
Filip ja chcialam ale mój K stwierdzil ze glupio tak bo zajmowałam sie chlopczykiem o imieniu Filip :D logika facetów ehh :D na Bartusia narazie kreci nosem ale moze przestanie :D póki co wygrywa Dominik i tez spoko jak tak zostanie do końca, bedziemy miec Domisia :D a Mikołajem zajmuje sie teraz :D tez fajne imię :D mówie do niego Miki , Mikuś , Majki , mozna sobie urozmaicić [emoji41]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim ja jestem za watkiem. Co prawda poki co nie pocwicze ale moze niedlugo jak gin nie bedzie mial nic przeciwko.

A u nas nie spotkalam sie jeszcze z ani jedna Lilka. Za to pelno jest Mai,Lenek,Oli i Antos.
Dla dziewczynek podoba mi sie jeszcze Luiza i Michalina.

xnw43e3k256g9p2p.png

Ja mam 15+4 i juz od 2tyg jestem umówiona na prenatalne bo do tej babki trudno o termin. Mam 21.02

A co do imion podoba mi się tylko Laura <3 od samego początku, niezmiennie, wiec może tak zostanie jesli będzie dziewczynka:) o ile moj chop się zgodzi
W tym szpitalu gdzie ja robie prenatalne to nie ma problemu z terminem ale jak wy juz jestescie umowione to tez przedzwonie żeby wiedziec co i jak :D bede miala do czego odliczać zeby szybciej czas leciał :D Laura - równiez piękne imię :D nie ma co , chop sie musi zgodzic [emoji56]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja bratanica to Laura straszny diabel z niej[emoji14]drugiego takiego dziecka nie znam.

Aga chyba wiem o co Ci z tym Mackiem chodzilo:D
I chyba mamy podobny gust bo Kalina to moj typ dla corki zaraz po Jagodzie:-)

My dla synka mamy Eryk wybrany ale raczej laska bedzie.

010igov35ye70zfx.png

Moja bratanica to Laura straszny diabel z niej[emoji14]drugiego takiego dziecka nie znam.

Aga chyba wiem o co Ci z tym Mackiem chodzilo:D
I chyba mamy podobny gust bo Kalina to moj typ dla corki zaraz po Jagodzie:-)

My dla synka mamy Eryk wybrany ale raczej laska bedzie.

010igov35ye70zfx.png
Nie pocieszasz :D ja mam łatwiej z imionami bo nie znam żadnych dzieci :p

reklama
Do góry