reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka - a może: Laura, Hania, Ania, Nina, Nadia, Lena, bądź... nasz 1 typ - Kalina?

Dużo jest też Tosiek, Tolek, Polek (Pola), Madziek

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
widzę , że tamat imion poruszony ... no u mnie pierwszy synek FILIP i szczerze powiem, że bardzo lubię to imię i jak wiadomo zapowiada się drugi syn i niestety z imieniem mam dużżżżżyyy problem.
Na tą chwilę mamy 3 typy - kolejność nie jest przypadkowa hehehe : Bartek , Mikołaj i Maciek ... hummm sama nie wiem :)

Dziewczynka to chyba byłaby ALA :)

Popieram ewentualnie założenie wątku 'Urodowego' , czyli jak o siebie dbamy ... z chęcią zapożyczę do swego życia jakieś dobre rady i nawyki z tej dziedziny.

SUPER , że dziś SUPER wieści dziewczyny przyniosłyście GRATULUJĘ :):):)

Aha - Bartek i Mikołaj - super! Jeszcze Michała proponuję [emoji3].
Co do Maćka to wolę się nie wypowiadać - co by linczu uniknąć [emoji14][emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 15+4 i juz od 2tyg jestem umówiona na prenatalne bo do tej babki trudno o termin. Mam 21.02

A co do imion podoba mi się tylko Laura <3 od samego początku, niezmiennie, wiec może tak zostanie jesli będzie dziewczynka:) o ile moj chop się zgodzi

widzę , że tamat imion poruszony ... no u mnie pierwszy synek FILIP i szczerze powiem, że bardzo lubię to imię i jak wiadomo zapowiada się drugi syn i niestety z imieniem mam dużżżżżyyy problem.
Na tą chwilę mamy 3 typy - kolejność nie jest przypadkowa hehehe : Bartek , Mikołaj i Maciek ... hummm sama nie wiem :)

Dziewczynka to chyba byłaby ALA :)

Popieram ewentualnie założenie wątku 'Urodowego' , czyli jak o siebie dbamy ... z chęcią zapożyczę do swego życia jakieś dobre rady i nawyki z tej dziedziny.

SUPER , że dziś SUPER wieści dziewczyny przyniosłyście GRATULUJĘ :):):)
Filip ja chcialam ale mój K stwierdzil ze glupio tak bo zajmowałam sie chlopczykiem o imieniu Filip :D logika facetów ehh :D na Bartusia narazie kreci nosem ale moze przestanie :D póki co wygrywa Dominik i tez spoko jak tak zostanie do końca, bedziemy miec Domisia :D a Mikołajem zajmuje sie teraz :D tez fajne imię :D mówie do niego Miki , Mikuś , Majki , mozna sobie urozmaicić [emoji41]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim ja jestem za watkiem. Co prawda poki co nie pocwicze ale moze niedlugo jak gin nie bedzie mial nic przeciwko.

A u nas nie spotkalam sie jeszcze z ani jedna Lilka. Za to pelno jest Mai,Lenek,Oli i Antos.
Dla dziewczynek podoba mi sie jeszcze Luiza i Michalina.

xnw43e3k256g9p2p.png

Ja mam 15+4 i juz od 2tyg jestem umówiona na prenatalne bo do tej babki trudno o termin. Mam 21.02

A co do imion podoba mi się tylko Laura <3 od samego początku, niezmiennie, wiec może tak zostanie jesli będzie dziewczynka:) o ile moj chop się zgodzi
W tym szpitalu gdzie ja robie prenatalne to nie ma problemu z terminem ale jak wy juz jestescie umowione to tez przedzwonie żeby wiedziec co i jak :D bede miala do czego odliczać zeby szybciej czas leciał :D Laura - równiez piękne imię :D nie ma co , chop sie musi zgodzic [emoji56]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja bratanica to Laura straszny diabel z niej[emoji14]drugiego takiego dziecka nie znam.

Aga chyba wiem o co Ci z tym Mackiem chodzilo:D
I chyba mamy podobny gust bo Kalina to moj typ dla corki zaraz po Jagodzie:-)

My dla synka mamy Eryk wybrany ale raczej laska bedzie.

010igov35ye70zfx.png

Moja bratanica to Laura straszny diabel z niej[emoji14]drugiego takiego dziecka nie znam.

Aga chyba wiem o co Ci z tym Mackiem chodzilo:D
I chyba mamy podobny gust bo Kalina to moj typ dla corki zaraz po Jagodzie:-)

My dla synka mamy Eryk wybrany ale raczej laska bedzie.

010igov35ye70zfx.png
Nie pocieszasz :D ja mam łatwiej z imionami bo nie znam żadnych dzieci :p

reklama
Do góry