reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka no widzisz !!! Super !! Czekamy na szczegoly!!

Megan my dla dziewczynki.mamy na 100% imie a dla chlopca w sumie tez choc chlopiece moglo by sie zmienic a dla laski jest nietykalne.Ja juz dzieki Bogu czuje sie zdecydowanie lepiej!! Ale to juz 18 tc leci wiec musialo tak byc.Drugi trymestr jest najlepszy!!

010igov35ye70zfx.png
Jak ten czas leci , niemozliwe :D zaraz bedziesz na półmetku :D ciesze sie , ze u Ciebie juz lepiej bo pamiętam jak bardzo cie mdlosci męczyly :( ale co tam , ten etap mamy za sobą :D teraz nic tylko sie cieszyc ciążą , bo lada moment a bedziemy tulic nasze malenstwa:D
Megan u nas dla chlopczyka tez jest Bartus albo Julek, a dla dziewczynki gdyby sie zmienilo Marianna i Liliana [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png
Mój K , kreci nosem na Bartka dlatego pewnie zostanie Dominik :D szukał dlugo imienia które zastąpi Bartusia:D no ale zobaczymyyy:D Lilka tez mi sie podoba[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan Dominiki fajne chłopaki, mam jednego w domu ;)

Aim, aga_k - chętnie bym się poruszała, czekam na pozwolenie lekarza. Teraz jak wstaje do WC to mi kości strzelają:D

Aga super ze z dzidzia wszystko dobrze :)

Megan obydwa imiona mi sie podobają :)

Ja sie mocno zastanawiam nad imieniem dla dziewczynki, dużo mi sie podoba ale żadne nie jest to jedno jedyne. Zawsze mi sie Lilka podobała ale strasznie dużo dziewczynek tak ma teraz na imię, wymyśliłam tez Kamila ale sama nie wiem czy jest ładne, duży plus ze mało popularne. Macie jakieś fajne imiona dla dziewczynek?

Megann - gin mi liczy 16 tc. Z om mam 15+4. Także wymiary powinny być bardzo podobne :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
No to super :D czyli moze w podobnym czasie poczujemy kopniaki[emoji14]a masz juz moze wyznaczony termin na drugie prenatalne? Bo ja w sumie nie wiem kiedy dzwonic sie umawiać :o

Kasiulka - do kropeczki nijak podobne [emoji1].
Oczywiście tak jak sie spodziewałam, gin milczała odnośnie płci, a ja nie dopytywalam. Za 4 tyg mam wizytę i u niej i u Babeczki od prenatalnych, więc zobaczymy, która pierwsza przemówi [emoji6]

No to super :D czyli moze w podobnym czasie poczujemy kopniaki[emoji14]a masz juz moze wyznaczony termin na drugie prenatalne? Bo ja w sumie nie wiem kiedy dzwonic sie umawiać :o

Mam na 15.02. To akurat będzie 19+4/20 tc.
Dzwoń najlepiej najszybciej, później ciężko dopasować termin pod potrzebę wizyty (przynajmniej u mnie tak jest). Ja się na kolejne prenatalne umawiałam dzień po 1 prenatalnym. Dodatkowo jak dostałam info o wynikach papp-a, to lekarka dodatkowo przypomniała mi o kolejnej wizycie w 20 tc.

Megan Dominiki fajne chłopaki, mam jednego w domu ;)

Aim, aga_k - chętnie bym się poruszała, czekam na pozwolenie lekarza. Teraz jak wstaje do WC to mi kości strzelają:D
Od cioci siostra, która ma syna Dominika również jest bardzo za tym imieniem haha
Aga super ze z dzidzia wszystko dobrze :)

Megan obydwa imiona mi sie podobają :)

Ja sie mocno zastanawiam nad imieniem dla dziewczynki, dużo mi sie podoba ale żadne nie jest to jedno jedyne. Zawsze mi sie Lilka podobała ale strasznie dużo dziewczynek tak ma teraz na imię, wymyśliłam tez Kamila ale sama nie wiem czy jest ładne, duży plus ze mało popularne. Macie jakieś fajne imiona dla dziewczynek?
Mój Kamil sie smiał ze córka mogłaby miec na imię Kamila :D ale no .. :D tak czy inaczej bardzo ładne imię i znam tylko jedną Kamile:p teraz dużo jest Julek , Zuziek , Majek , Lilek i Amelek:p

reklama
Mam na 15.02. To akurat będzie 19+4/20 tc.
Dzwoń najlepiej najszybciej, później ciężko dopasować termin pod potrzebę wizyty (przynajmniej u mnie tak jest). Ja się na kolejne prenatalne umawiałam dzień po 1 prenatalnym. Dodatkowo jak dostałam info o wynikach papp-a, to lekarka dodatkowo przypomniała mi o kolejnej wizycie w 20 tc.

Oo okej no to dzięki za info :D jutro tam zadzwonie[emoji14]ja mam na 15.02 wizyte u swojego gina[emoji14]

Do góry